Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:14 | januari 27, 2017

Tvångstankar

Hej igen. Nu tar jag helg med familjen. Har hämtat de små och killarna har kommit hem från skolan.


Vida sitter bredvid mig och lägger pussel. Det är lugnt och stilla för ovanlighetens skull.

Strax ska jag börja med middagen.


Har fått många frågor om pastan jag lagade igår. Så här kommer receptet, en aning flottigt 🙂


Har också fått många frågor om min outfit i tisdags.


Jackan är från Jofama. Köpte den förra året men den finns fortfarande. Modellen heter Kristine. Jeansen är i mjukaste kvalité från Lois och Plainvanilla. Mössan är gammal som gatan från Gina Tricot och skor ACNE.

Idag körde jag ett lunchpass på WE. Det var min vän Nette som höll i det. Shit vad grym instruktör hon är. Hon fick oss alla att orka lite extra.


Redo att svettas.

Alltså jag är nog lite småknäpp. Har så mycket konstiga saker för mig. Sedan jag var liten sitter det i att jag inte går på A-brunnar. Det betyder ju otur. Kan än idag inte gå på dessa brunnar. Har även mina turnummer. Nummer 7 och Isaks ålder. I år skulle han fylla 22 så just nu är det även 22 för mig.

Är jag på gymmet försöker jag alltid få skåp nummer 7 eller 22. Nästan som en tvångstanke. Samma sak med mitt armband som jag alltid har på mig. Tar aldrig av mig det. Tänker att något händer om jag gör det. Sjukt jobbigt. 


Idag fick jag 22 🙂 Tur! 

Trevlig kväll.

Stor Kram ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Tvångstankar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • A-brunnar betyder avbruten kärkek och de ska man ju inte gå på och K-brunnar betyder kärlek och de ska man gå på hahaha sitter i ryggmägen sedan barnsben

  Svara
 • Ja K-brunnar går jag på 🙂

  Svara
 • Brunnar är läskiga. För ett par år sen, en snörik vinter, hade plogbilen plogat med sig ett sånt brunnslock som är som ett galler. Vi kom ut med två små overallbarn, som alldeles precis hade fått rum att plumsa ner i hålet i gatan. Lääääskigt!

  Svara
 • Åh fy vad otäckt. Avskyr brunnar. Vilken tur att det gick bra. Huvva! Stor Kram

  Svara
 • Hehe som jag som alltid handlar i jämna siffror. Så fjantigt egentligen. Köper hellre 4 än tre bananer till exempel :p

  Svara
 • När mannen o jag varit tillsammans ett par månader o var ute o gick, klev jag automatiskt över ett brunnslock – man tänker ju inte ens på det själv längre – o då utbrast han ”MEN.. du gick inte på locket!” Haha, det hade jag ju inte talat om för honom Jag har två kvinnonamn jag inte ”kan” säga o ett tal som jag gärna undviker. Knäpp man är egentligen..

  Svara
 • Samma här! Med brunnarna 😀 undviker fortfarande A-brunn: avundsjuk, gallerbrunn: fängelse kliver dock gärna på V-brunn: vacker!!!
  Kram o trevlig helg!

  Svara
 • 7 är även mitt turnummer och gissa när min dotter är född!
  070707 – ganska otroligt, eller hur?

  Ha en bra helg!
  Kram Sara

  Svara
 • Ha ha ha!! Det där med brunnar sitter i även för mig! Fast jag kan intyga att det inte funkar… *singelfastjag aldriggårpåA-brunnarochjämtgårpåK-brunnar*

  Svara
 • Vad har du för stl i byxorna? stora i stl? 🙂

  Svara
 • Jag har 25 i dem. Vanligtvis har jag 26/27 så jag skulle säga att de är åt det större hållet. Kram

  Svara