Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | januari 30, 2017

Lyser kärlek 

God måndag min vän. Hoppas att du har haft en bra helg. Berätta gärna vad du haft för dig. 

Blir alltid glad att höra ifrån dig.

Idag är Vida hemma med mig. Hon har sådan jobbig hosta och har hostat halva natten. Pigg och glad men rosslig. Vila, mamma och glass brukar hjälpa 🙂

Peter körde ner till Malmö tidigt imorse. Han ska hjälpa Olivia att förbereda Femme Collections pop up-store. Den kommer bli grym! Återkommer under dagen med tider och plats. 

Låg i sängen igår och tittade på bilder i min mobil. Har över 10 tusen bilder där. Så mycket minnen.


Det här är en av mina favoritbilder. Mio och Vida för ca fyra år sedan. Har du sett sådan stolthet i Mios ögon och kärlek från Vida. De lyser om dem.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Lyser kärlek ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin bild! Det lyser verkligen om dem.

  Kram

  Svara
 • Så jättefin bild! Men att det gått 4 år?! Minns ju precis hur jag läste om er resa till Thailand, som om det var alldeles nyss. Riktigt trogen läsare här hehe!
  Kul att du varit nere i Göteborg i helgen, jag bytte ut Uppsala mot Gbg i höstas och trivs hur fint som helst. Det är något med denna stad, svårt att inte gilla den!

  Ha en fin måndag!
  Kram

  Svara
 • Den bilden är så otroligt fin!
  Min helg har varit jättebra! En kompis var hos mig och fikade i fredags, och vi bytte julklappar (!). I lördags slöade jag hela dagen, innan jag åkte över till en annan kompis och käkade middag och hade soffhäng på kvällen. Och igår firade jag en väns dotters 24-årsdag. Jättetrevligt! Fast jag kan inte förstå hur mina vänner kan ha barn nästan i min ålder… *host* *harkel*

  Svara
 • Fantastiskt fin bild Hannah ❤️

  Svara
 • Vilken fantastisk bild på två av dina underverk!

  Kram, Carina
  http://www.matparlan.se

  Svara
 • Helt ljuvlig bild!
  Ni är så vansinnigt vackra hela familjen!

  Svara
 • Vilken fin bild :).

  I helgen så tog jag det lugnt mest av, fixade naglarna och ja tog det lugnt. Behövde det efter 3 veckors kamp på mitt jobb efter att arbetsträna efter utmattningssyndrom. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig med starten. Men känns bättre nu.

  Svara
 • Dottern var utlokaliserad t sin farmor o farfar i helgen så jag passade på att förbereda hennes 6-årskalas som vi ska ha tillhelgen, bl a 26 godispåsar gjorde jag:D Vi hyr en gympasal, ställer upp en hinderbana, har en fikahörna o sätter på musik o låter dem springa o busa av sig:)
  Kram

  Svara
 • Oh vilket fin bild. Kram

  Svara