Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | januari 31, 2017

Extra hår och extra kilon

God kväll i stugan. Jag ligger redan i sängen med två snarkande små tjejer bredvid mig. Tänkte ta en tidig kväll eller se en film med William. Får se om han vill.

Vi känner oss alla lite bättre men Liv får vara hemma imorgon också. Hon är så tunn och spinkig.

Hon har alltid varit över i längd och under i vikt, men hon följer sin kurva så jag ska inte oroa mig har de sagt på BVC. Men så fort hon blir sjuk så slutar hon äta och det finns verkligen ingenting att ta av på hennes kropp. Inga extra kilon där inte. Ska köpa näringsdryck och ge henne så jag vet att hon iaf får i sig det hon behöver. Lilla trasan.

Men hon är pigg och glad. Så det känns skönt och tryggt.

Idag hängde de med mig till Catta på Creative Headz. De satt i soffan med sin iPad och trivdes. Inga skor och fötterna uppe i soffan 🙂


Vida körde t.o.m. strumplöst.


Catta färgade min utväxt och flyttade mina HairTalk. Här har jag utan. Ingen stor skillnad i andras ögon men en så härlig känsla. När hon satt i de två paketen hår jag har så känns det fylligare och jag behöver inte fixa med det. 


Så här sitter de. En rad med hår som tejpas fast.


Tröja Other Stories och jeans från Replay.


Tack bästa Catta. Går alltid från dig nöjd och glad.

Godnattkram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Extra hår och extra kilon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mysigt att gå t frissan o bli lite ompysslad:) Guld värt att hitta någon bra som passar en!
  Jag ligger o drömmer om en stuga i skärgården… men eftersom jag håller på o skiljer mig o köper ut maken ur huset får det nog stanna vid drömmar ett braaaa tag till…
  Kram från snart ensamstående mamman:)

  Svara
 • Underbart med egentid hos frissan för dig

  Svara
 • Var kommer skorna ifrån Hannah?
  Kram Maria

  Svara
 • Stackars lilla Liv, hoppas hon kryar på sig!
  Vet inte om du har köpt näringsdrycker förut, men kan annars rekommendera Fortimel! Finns på de flesta apotek och även på nätet. Dricker själv dom pga svår undervikt och dom är faktiskt ganska goda, har testat en del sorter och dom här är helt klart bäst! Smakar lite som milkshake och finns i massa olika smaker!

  Svara
 • Usch så jobbigt när ens barn är sjuka 🙁

  Svara
 • Har samma problem med min tjej, tunn som en sticka. Vi har blivit skickade till läkare pga det så de tog prover på henne för att utesluta tex glutenintolerans etc.
  Dock var där inga ’fel’ vilket jag inte heller trodde men skönt ändå att veta.
  Vi fick träffa dietist. Hon sa bla att vi skulle ge henne extra smör eller rapsolja på så mycket som möjligt. (Rapsolja smakar inte mycket, vi häller det i hennes smoothies tex).
  Ett annat bra tips tyckte jag var att hon ska äta något det sista hon gör innan läggdags så att kroppen har något att jobba med.
  3 huvudmål och 3 mellanmål om dagen var regeln.

  Allt handlar ju om att gå ner i vikt i dagens samhälle så när det är tvärtom så blir man lite ställd. Man vill ju ändå ge rätt mat 🙂

  Nu fick du massa info som du inte bett om…

  Hoppas hon biffar till sig:-)

  Svara