Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:37 | februari 3, 2017

Mardrömmar

God morgon vacker. Fredag! Härliga fredag. Jag tar helg redan nu. 

Jag var uppe i ottan och står nu på Arlanda och väntar på att få gå igenom säkerhetskontrollen. Det är galet lång kö. Många som ska resa denna fredagmorgon.

Mamma hämtade mig tidigt imorse.


Tog med mig kaffet 🙂


Trött och svullen. Har drömt så mycket mardrömmar inatt. Vaknat av att jag legat och gråtit i sömnen. Usch. Så läskigt när mardrömmar känns så verkliga.

Nu bär det av mot Jokkmokk. Långt från mardrömmar. En mysig helg med mamma och syster. Våra samekoltar är nedpackade och näbbskorna är redo att användas. Syster tar ett senare flyg upp så vi väntar på henne i Luleå. Äter lunch där och strosar runt. Mammas hemstad. Eller närmare bestämt Boden. Kanske träffar vi upp moster och kusinerna när vi är där.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Mardrömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Boden minsann! Jag har hängt i både Boden och Luleå på sommarloven hela min uppväxt. Mina föräldrar är från Tornedalen och jag har massa släkt där.
  Fick också veta för lite sen att min morfar hade ett renmärke vilket betyder att det flyter sameblod, om än lite, i mina ådror. Jag blev jätteglad och fick en förklaring på mina sneda sameögon, hehe, har aldrig gillat dem.

  Svara
 • Usch då det är inte kul att vakna gråtandes <3

  Svara
 • Ni får inte missa vår vackra och helt underbara isväg i Luleå. Tyvärr är ju inte vädret det bästa men isvägen är ändå helt magisk.

  Hoppas ni får en underbar helg!
  Kram Sara

  Svara
 • Ha så kul i Norrland med syrran o mamsen ❤️

  Svara