Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:03 | februari 5, 2017

Triss i Graaf

God kväll min vän. Efter en mysig dag på marknaden, middag och stand up har vi nu krupit ner under våra täcken för att sova.


Jag köpte likadana sparkdräkter åt oss tre 🙂 Så fina ju. Med renar och allt.

Ikväll bjöd vi ut Lise och Kenneth på middag. En trevlig middag på Gästis. Plötsligt dök Jakob Öqvist upp. Han körde stand up där vi åt. Så otippat att träffa någon man känner från Stockholm här. Han var vansinnigt rolig och jag skrattade så jag fick ont i kinderna.

Snö, frostiga träd och kåtor. Kan det bli mysigare.

Vi blev inte särsklit mätta av middagen så nu innan vi lade oss åt vi tunnbröd med massor av smör. Det är det godaste jag vet. Får inte nog. Har ätit så mycket bröd i helgen att magen står rakt ut. Ljuvligt 🙂


Mmmmmm!

Tidigare idag tog jag och mamma en tupplur. Maggan hade tagit kort på oss där vi låg på våra madrasser med jacka och täckbyxor 🙂


Godnatt ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Triss i Graaf”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här