Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:04 | februari 7, 2017

Det är mycket nu

Åh vad kul att höra att jag har två bra säsonger av Skam att se fram emot. Har ingen serie som jag fastnat för just nu så det passar mig bra. Måste bara plöja igenom den första.

Har beställt en trilogi av Louise Boije af Gennäs som jag ska hämta på posten imorgon. Har hört att den är väldigt bra. 

Då har jag både en bra serie och tre böcker samt att jag lyssnar på Stjärnklart av Lars Wilderäng, som ljudbok, när jag tränar. Det är mycket nu 🙂

Nu ligger Vida och Liv och sover bredvid mig. Innan de somnade så läste vi ett kapitel ur deras kvällsbok. Alltid ett bra knep för att de ska bli lugna och komma ner i varv. Egentligen är boken för lite äldre barn men de gillar den och vill höra ett kapitel varje kväll.


Vi hann med lite snapchatbilder också 🙂


Till middag åt vi en jättegod köttfärsgratäng med blomkål och zucchini. Du ska få receptet imorgon. Enkelt och gott. Precis som jag gillar det. Barnen, särskilt William och Mio, älskade den och åt upp allt.


Massor av ost är ett måste. 


Nu önskar jag dig en god natt ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Det är mycket nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SKAM är jättebra 2:dra och 3:dje säsongen är
  bäst , sov gott Hannah ❤️

  Svara
 • Brukar gilla Louise Boije af Gennäs böcker, vilka är det som ingår i trilogin? Behöver verkligen tips på bra böcker. Kram

  Svara
 • Vill gärna har receptet på köttfärsgratängen. Min 16-åriga son klagar på att jag aldrig lagar några nya rätter till middag och om William och Mio gillade gratängen borde min Jesper göra det.
  Kramar!

  Svara
 • Å vill gärna ha receptet . Louises böcker e kanon.
  Ha en bra dag.
  Kram

  Svara
 • Jag började kolla på den här serien med Drew Barrymore idag verkar lovande än så länge (Netflix, 2017)
  http://m.imdb.com/title/tt5580540/

  Svara