Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:15 | februari 7, 2017

Skam

Hej min vän. Fasen vad dålig jag har varit på att skriva idag. Förlåt.

Har haft häcken full. Dagen blev inte riktigt som planerat.

Men nu har jag satt mig i soffan och tagit några minuters paus innan det är dags att laga middag.


Har gått på bandet en halvtimme så jag måste ta mig en dusch också innan middagen. För att halvtimmen ska gå lite snabbare så kollade jag på den omtalade norska serien Skam när jag gick.

Två avsnitt hann jag med.


Det var inte så lätt att ta en bild i farten 🙂 Vet inte vad jag tycker ännu. Får väl ge den några avsnitt till. Kanske bra att hålla sig ajour med vad ungdomarna håller på med nuförtiden. Särskilt när man har två hemma.

Hör av mig lite senare ikväll. Lovar.

Stor Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Skam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha ha ha, är en kvinna som är något äldre än du. Var sjuk några dagar förra veckan och var hemma från jobbet. Jag plöjde genom alla 3 säsonger då och kan säga att jag tyckte inte säsong 1 var så bra. Gick att titta på men inget mer än så, men jag kan lova dig att både säsong 2 och även 3 är sååå mycket bättre och som du säger intressant att få lite insikt i ungdomarna värld (även om mycket är sig likt från våra unga år, bortsett då från all snabb kommunikation via sms o liknande). Fortsätt kolla…. Kram

  Svara
 • Säsong 2 såå bra
  Något att se fram emot
  Kram

  Svara
 • Säsong 2 och 3 är bäst!! 🙂 Puusss <3

  Svara
 • Säsong 2 och 3 Såååå bra kram

  Svara
 • Åh Skam! Längtar till nästa säsong 🙂

  Svara
 • Säsong 1 och framförallt 2 är de bästa! Du måste fortsätta titta! Såå bra:)

  Svara
 • Älskar SKAM, man känner igen sig precis i varenda situation, känslor, alla karaktärerna, snacket, kärleken, sexet, förälskelsen ifrån gymnasietiden!! Sååå bra!! Säsong 1 & 2 är bäst!! William & Noora!!! SÅ SÖÖÖÖÖÖTA!!!

  Svara
 • ps. …och då menar jag gymnasietiden ifrån 90-talet!!!

  Svara