Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:04 | februari 8, 2017

Stanna upp

God onsdag vacker. Allt väl?

Tycker dagarna går så fort. För fort. Jag känner att jag måste stanna upp, känna mer tacksamhet och ta vara på dagarna, tiden och varandra. Ibland går allt bara på rutin och man glömmer bort det viktiga i livet.

Jag vill leva här och nu med de jag älskar. Min familj. Min storfamilj. Är så rädd att tiden ska ta slut för den är för kort. Hur ska jag hinna med allt? Vill åka upp till min pappa med barnen. Krama om min familj där uppe och känna lugnet. Så svårt att få till allt man vill och önskar. Särsklit när man är en så stor familj med fyra barn i olika åldrar och med olika viljor. Jag vill att alla ska vara nöjda och glada men det är lättare sagt än gjort. 

Den här dagen blev inte heller som planerat.  Möten bokades av och flyttades på så morgondagen blir låååång. Allt på en dag istället. Sista införsäljningsmötet har jag kl 20 imorgonkväll och första kl 9, däremellan flera andra åtaganden och möten. En rolig och intensiv dag extra allt.

Idag förbereder  jag inför morgondagen och passar på att fixa hemma. 


Fick vackra blommor av min vän Mikaela igår. Hortensia. En av mina topp tre favoritblommor. Har lärt mig att de ska stå i det varmaste vattnet i kranen. Tulpaner ska stå kallt och hur var det med rosor nu. Varmt vatten va? Viktigast är väl att snitta stjälkarna tittsomtätt.Har hämtat ut mina böcker. Det här är trilogin jag berättade om. Perfekt inför helgens flygresa. Har du läst dem?


Här är receptet på köttfärsgratängen som jag lovade. 


Jag lade på extra mycket ost. Det älskar familjen Graafryd 🙂

Önskar dig en fin dag. Ta det lugnt och var rädd om dig och dina kära.

Stor Kram ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Stanna upp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kloka ord. Njut av dagen <3

  Svara
 • Jag måste prova gratängen, den verkar jättegod. Tack för tipset och hoppas att du får en bra dag 🙂

  Svara
 • Så fina blommor!
  Fick nyligen lära mig av en florist hur man ska komma ihåg om det är varmt eller kallt vatten som gäller.
  Hårda stjälkar (typ pinnar) som rosor, hortensia m m ska ha varmt, och mjuka stjälkar som tulpaner och andra ska ha kallt. Så enkelt!

  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Jag fick ett tips från en florist, att har blomman mjuk själk vill den ha kallt vatten och blommor med hårda stjälkar vill ha varmt vatten.
  Alltså vill rosen ha varmt vatten!
  Tack för en bra blogg

  Svara
 • Böckerna är jättebra! Hon skriver så bra, fina människoporträtt och verklighetstrogna skildringar. Njut!

  Svara
 • Böckerna är jättebra! När jag hade läst klart dem kändes det nästan sorgligt… Hade ju lärt känna de här människorna =)

  Svara
 • Underbara böcker!!! ❤ Kram, Pia

  Svara
 • Underbara böcker! Sträckläste, njöt och grät

  Svara
 • Mjuk stjälk = kallt vatten
  Hård stjälk = varmt vatten

  Svara
 • Jag ska också testa receptet, låter gott, lagom nyttigt men med tillägg av OST… Muuuuums!

  Hanna;hur många portioner beställer du? Ni är 6 i familjen, två teenies, två mindre och två vuxna som verkar gilla mat? Hur är portionerna m matkassen? Stora, små, lagom?!
  F n är vi tre normalätande, man, dotter och jag. Två älsta killar har flyttat hemifrån. Vi vill ha lunchlådor också! Hur många portioner ska vi välja???!
  Kram Åsa ❤️

  Svara
 • Åh, har du inte läst dem ännu!? Då har du fantastiska läsrummet framför dig!

  Svara
 • Lästimmar skrev jag! Himla autocorrect!

  Svara
 • Tack för receptet, det ska jag prova ikväll:-) På det sättet får jag god lunchlåda imorgon oxå, livets små guldkanten ska inte underskattas:-) Ha en fin dag hälsar Helene

  Svara
 • ÅÅh, det är nog den bästa bokserien jag läst! Den kommer du att älska! Den har allt; relationer, glädje, sorg och fantastiska människo- och miljöskildringar. Var helt knäckt när jag läst den sista att det inte finns fler 🙂 Kram Cicci

  Svara