Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:47 | februari 10, 2017

Fukt och regnskurar

God morgon min vän. En tidig morgon för mig, Peter och de små. Vi är redan på Arlanda. Killarna är hos Mios pappa i helgen (pappahelg), vilket de hellre vill vara än att följa med till ett regnigt Spanien över helgen. Jag hade dock önskat att vi åkte hela bunten men jag låter tonåringarna bestämma när det inte är ”min” helg. 

Kom hem sent igår kväll efter en heldag inne i stan. Hade första mötet med Anna på butiken Pondus och sista med Fagerbergs i Vara. Där emellan hann jag med tre andra införsäljningsmöten, bl a Janemars i Uppsala,  samt ett besök för skinboost hos Karin på Eriksbergskliniken.

Hon gav min hals massor av fukt på djupet. Aktiverar kollagenet så halsen piggnar till. Skinboost är tre behandlingar som görs med tre veckors mellanrum. Min hals är som en trött gammal torr tepåse men nu ska den allt få sig en omgång fukt. Skinboost på djupet och mitt serum på ytan. 


Spännande och se resultat om några månader.


En kvart tog det. 

Idag ser det ut som Peter har varit i farten. jag har ett blåmärke på halsen som ser ut som ett sugmärke 🙂


Omlott skjorta och byxor från Femme Collections kollektion för vår och sommar, SS17. Innan sista mötet med Fagerbergs så gick jag ner till Anglais där min vän Charlotta Whågert och hennes två kompanjoner hade lanseringsmingel för nya tjänsten Influact.


Tre grymma power ladies.Ingen dålig goodiebag man fick. Wow!


Sen var det dags att träffa tejerna på Fagerbergs i Vara. Vi planerade även in ett litet event i deras butik i slutet på mars. 


Femme Collection AW17 är så fin men först ut är SS17 som kommer i butik och webshop i slutet på februari. Tjohoo! Längtar.

Nu ska vi strax gå på planet till Spanien. 


Får nog ta och köpa oss paraplyn när vi kommer fram. Hela helgen bara regnskurar. Vi far hem när solen kommer 🙁 Typiskt. Men det ska bli mysigt att träffa Marianne och Ubbe, Peters bror med familj och fira Marianne som fyller 75.

Vad gör du i helgen?


Snart får jag sätta mig på planet, luta mig tillbaka och börja läsa. Älskar bokens värld.

All Kärlek ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Fukt och regnskurar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trevlig resa önskar jag och Svante

  Svara
 • Tack fina Magdalena och Svante 🙂 ❤Liv hälsar!

  Svara
 • Åh vad avundsjuk jag är på att du nu ska börja läsa den bästa triologin du har många timmar härlig läsning framför dig

  Svara
 • Hoppas att ni får en härlig helg, trots regn och rusk. Du vet att den boken är den första i en helt fantastiskt bra trilogi. Läs alla, värd varenda stund.
  Du är en fantastisk kvinna som lyckas rodda familj och företag och hinna med det sociala, känner du aldrig stress, jo det är klart att du gör, men just nu i mitt liv, känns det svårt att få ihop allt. Suck. Tips mottages!

  Svara
 • Ha det så mysigt i Spanien ❤️

  Svara
 • Mysigt att komma iväg, träffa familjen och få lite miljöombyte. Även om det så klart varit ännu härligare med lite sol.
  Ha det bäst!

  Svara
 • Men va kul att se att fagerbergs får in dina kläder! ☺ jag är från vara och flyttar tillbaka dit nu i mars, måste boka in erat event som är planerat i butiken då! Ha en trevlig helg fina du!

  Svara
 • Hej

  Vad är det för mascara du andvänder samt vilken foundation?

  Malin

  Svara
 • Bare minerals foundation. Så fin och tunn men täcker ändå bra utan att bli för ”sminkat” och kakigt. Mascara Definicils från Lancome. Kram

  Svara
 • Hej fina Hannah,

  Hoppas att ni får en mysig helg!

  Jag undrar vart dina fina örhängen kommer ifrån?

  Kram Elin

  Svara
 • Tack ❤ De kommer från Other Stories. Kram

  Svara
 • Vilka snygga svarta byxor 😀

  Svara
 • Klart goodiebagen var nice med Lundablandning från tehuset Java

  Svara