Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:28 | februari 14, 2017

Alla Hjärtans Dag

God morgon min vän. Allt väl?

Extra mycket kärlek, många leenden och goda ord tycker jag att vi ska sprida idag. Egentligen ska vi ju göra det varje dag men idag kör vi på med full kraft 🙂


Du är värdefull! Glöm inte det.

Tappade rösten i helgen och kraxar som en gammal skata. Låter allt annat än kärleksfull 🙂 

Jobbar hemifrån idag så jag behöver inte prata så mycket. Får sprida goda ord i textform… om inte annat så ska jag nog gå igenom min mail. 


Ha ha! Har att göra. 

Hur ser din dag ut? Ska du uppvakta någon du håller kär eller struntar du i dagar som dessa?

Jag gillar att fira och vill alltid hitta anledningar till det så jag är en sucker för alla dessa påhittade dagar 🙂

Kram ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Alla Hjärtans Dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3 <3 <3

  Svara
 • Vet att du drabbades av spinal huvudvärk och jag ligger i detsamma.. är desperat och undrar bara hur länge hade du det? Blev det böttre o bättre eller vaknade du bara en dag så va det borta? Är inne på min 6e dag
  Har inget me alla hjärtans dag att göra men vill bara få lite hopp

  Svara
 • Åh nej så fruktansvärt. Lider med dig 🙁 Dessvärre så vet man inte hur länge den sitter i. Jag var sängliggandes i över en vecka. Kunde inte resa mig. Fick sån ångest. Men plötsligt en morgon så kunde jag resa mig. Det tog ca 8 dagar. Förstår hur jobbigt du har det men det blir bra. Styrkekram ❤

  Svara
 • Kram till dig ❤️

  Svara
 • Vissa kallar mig bitter och vissa kallar mig realist… men jag kan inte hjälpa att denna dagen ger mig krupp, högt blodtryck och andnöd. SUCK!
  Jag kan för mitt liv inte förstå Varför vi skall påminnas om att älska varandra. Eller varför det skall behövas en speciell dag.
  Jag är ledsen – och Alla har självfallet rätt till en egen åsikt… Men Jag förstår det inte.
  Brukar skriva ett inlägg om året om detta. Länkar till ett inlägg som jag skrev år 2013 om du vill läsa varför jag tycker att denna dagen är ganska vansinnigt överskattad! 🙂

  Jag hoppas i alla fall att du får en riktigt fin tisdag… oavsett vad man nu tycker om jippot i fråga 😉

  Och här kan du läsa inlägget:
  http://www.hondjuret.se/2015/02/13/alla-javla-hjartans-dag-idioternas-egna-dag/

  Svara
 • Har du inte funderat på föra mappar med dina appar så slipper du ha så många sidor

  Svara
 • Nej jag gillar inte när de ligger i mappar 🙂 och nästan alla sidor är bara barnens olika spel, jag använder bara två.

  Svara
 • Ha en härlig alla ♥ dag! Puss & Kram

  Svara
 • Har bakat en kladdkaka till min man, det blir han nog glad över. Fick tulpaner i söndags vilket jag uppskattade mer än om jag fått det idag för det var så mycket mer oväntat.
  Annars har jag mest skällt lite på min 1-åring som både har brutit av knopparna på min ena orkidé samt bitit mig hårt i fingret (dock mitt eget fel, men gjorde så HIMLA ont). Nu sover han, får ha lite pusskalas sen när han vaknar så det jämnar ut sig 🙂

  Svara
 • Jag håller med dig, äääälskar att fira ALLT. Idag ska barnen få äta mat från korvmojjen efter simträningen, det är något som ALDRIG händer annars. De ska få varsin nalle och lite godis också. Vi vuxna ska mysa med en film när barnen lagt sig och samtidigt svulla något gott som mannen i huset ordnat. Filmen blir Fifty Shades, den första alltså. Vi ville se den nya på bio men märkte att vi lär uppdatera oss på den första först. Svante köpte gelehjärtan till hela klassen som han bjöd på idag. Han hittade ett kort där det stod: TILLSAMMANS-är vi oslagbara. Han tyckte det passade hans härliga klass. Trevlig alla hjärtans dag till hela familjen från oss.

  Svara
 • Jag ska bjuda min man på en god middag. Mysigt med hemma kväll tillsammans❤Hoppas du får en fin kväll! Kram

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Är mitt uppe i skilsmässa o vabbar magsjuk dotter, men är ändå vid gott mod Är så tacksam över denna lilla människa! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Svara