Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:26 | februari 22, 2017

Morgonvila

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.

Kom precis hem från att ha lämnat Liv på skolan. Vida och William är hemma sjuka. Skönt att jag slapp väcka Vida och släpa med henne ut i snöslasket och kylan. De sover fortfarande gott båda två. Mio är upp och gör sig klar för att ta bussen till skolan snart. 

Han börjar sent flera dagar i veckan. Det är ju skönt med sovmorgon men väldigt korta skoldagar. Gäller att ta mycket eget ansvar när det kommer till att plugga. 

Nu ska jag vila en liten stund tills Vida vaknar. Hon har hållt mig vaken halva natten så jag passar på nu när hon sover.


Här är en pigg och glad tjej. Hon är dock sämst på att äta frukost. Hon vill aldrig äta och då har jag försökt med ALLT. Men nu har jag hittat ett bröd som hon gillar och kan tänka sig att äta till frukost. Något får hon i sig i alla fall. 

Peter är bortrest i jobb så igår innan jag somnade började jag på en ny serie. En Hannah-serie 🙂 Dessvärre är den helt ny och det finns bara ett avsnitt. Men den verkar såååå bra. Massor av gymma skådisar är med. Bl a Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Alexander Skarsgård.

Jag låg i ett beckmörkt sovrum och kollade första avsnittet. Längtar till nästa.

Men nog om världsliga ting.

Idag är det en väldigt speciell dag. En dag av glädje och sorg. En dag då familjen ska fira men som också är tung i hjärtat. Men vad har livet lärt oss… glädje och sorg går handihand.

Hör av mig om en liten stund igen och berättar. Håller på att tappa mobilen i ansiktet av trötthet.

All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Morgonvila”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har också en sjuåring som är frukostklen. Ett tips: smoothie på naturell Yoggi, banan, frysta hallon och ett rått ägg. Ägget smakar inget men är bra protein att få i sig. Ett litet glas smoothie och en kanelknäcke med keso på . Jag brukar göra små små bitar av allt. En halv knäcke, fyra mandarinklyftor osv. Lite som när de var bebisar. En stor macka kan kännas övermäktig liksom.

  Svara
 • Åh vad bra tips. Det ska jag prova. Kanelknäcke älskar hon och det brukar jag skicka med till skolan om hon behöver något i magen. Tack. Kram ❤

  Svara
 • Mina tankar går både till Isak idag, och till miraklet Lo!!

  Svara
 • Prova med att ge henne ett glas o’boy ca 30 min innan hon ska äta frukost. Har funkat på mina tonårstjejer.

  Svara