Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | februari 23, 2017

Dödssynd

Tjohoooo! Alla barnen är friska. Peppar, peppar…

Jag börjar också känna mig helt kry igen. Har haft en envis, vidrig hosta och täppt i snoken men idag känns det helt okej. Så bra att jag ska fira med ett dubbelpass på WE.

Först spinning och sen core. 

Kan behöva röra på mig nu när jag varit hemma med Vida och ätit så mycket gott. Kladdkakemuffins och femlor. Har saknat träningsvärken. Men nu börjar min kropp bli ganska van vid träning så den där riktiga träningsvärken får jag inte lika lätt. Men idag ska jag ta i så jag inte kommer kunna gå i helgen 🙂

Jag tycker att man ska njuta av det goda. Så länge man inte är en fullfjädrad soffpotatis så ska man inte hoppa över det goda i livet. Mycket av det goda är dessvärre onyttigt. Men dåochdå så finns det inget bättre en att utöva en av de sju dödssynderna. Frosseri.

Hittade receptet på de kladdakakemuffins, jag bakade igår, HÄR! 

Ett tips till fredagsmyset imorgon.


Du kommer vilja dricka smeten.
William tycker dessa var det godaste han ätit. Ever.

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och bege mig till gymmet. 

Ha en magisk dag. Här skiner solen så jag ska njuta.

All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Dödssynd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag läser både din och din systers bloggar och uppskattar dem för det mesta – ni bjuder på er själva och delar med er av allt, både på gott och ont. En sak som däremot provocerar mig är att du jämt och ständigt försöker få oss (läsaren) att tro att du äter en massa onyttigt, stora portioner, massa hamburgare, bakverk, godis etc. Det är väldigt uppenbart att så inte är fallet.. Det vore bättre om du istället var ärlig som din syster, som erkänner att hon i princip bantar varje dag för att då och då falla för frestelsen och frossa. Bara ett tips om du vill vara mer trovärdig!

  Må väl!

  Svara
 • Då får du fortsätta att vara provocerad av mig och mitt ”påhittade” frosseri. För det är på riktigt. De som känner mig vet att jag äter som en man, en riktig byggarbetare 🙂 Vissa dagar skippar jag iofs pasta och potatis samt vitt bröd men jag ääääter. Älskar mat, mycket mat. Får vara tacksam till mina föräldrar för min ämnesomsättningen. Jag och Maggan är systrar, inte kloner av varandra. Jag är jag och hon är hon. Olika personer med olika kroppar, sätt att skriva, leva och vara. Men vi är också lika på många plan. Kram

  Svara
 • Man är ju olika, vet många som äter allt och mycket, och är smala, eller vad man nu ska säga!
  Jag tror på att äta lite av allt, många idag är så fokuserade på mat och vikt, och vad man inte ska äta.
  Så länge man mår bra osv.
  Jag äter allt, vikt runt 60 kg efter att ha fött 2 barn.
  Har aldrig bantat, eller ansträngt mig, har väl ”bra” gener. Alla i min familj har varit normalviktiga.
  Så Hannah, ät vad du vill, så länge DU mår bra!
  Kram

  Svara
 • Sandra: Då är jag som Hannah där i så fall. Äter också mycket och ofta, har aldrig bantat eller hållt igen eller ätit fettsnålt. Och jag är smal av naturen. Vi finns.
  Som Hannah skrev så är det mycket gener. Hela min släkt verkar ha hög förbränning. Och tränar jag inte går jag NER i vikt. Stressar jag rasar jag ofrivilligt i vikt.
  Så vi finns som sagt. Som inte har ätstörningar men är normalviktiga.

  Svara
 • Hej Hanna. Ser gott ut. Något att prova imorgon. Var i Malmö på er pop up store idag, men där var stängt. Skulle den inte vara öppen hela februari?

  Svara
 • Men så konstigt! Det ska jag genast kolla upp. Den ska vara öppen. Kram

  Svara
 • Hej Hanna. Dom sa att det skulle vara stängt denna veckan och öppet igen nästa. Stämmer det? Kram

  Svara