Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:54 | februari 24, 2017

Vackra vinterdag

Hej igen. Vilken vacker vinterdag. Här skiner solen från en klarblå himmel. 

Jag och Vida har varit nere vid vattnet och matat änderna. Vida ville ut på isen men jag är så feg och har ju mina extrema katastroftankar. Trots att en plogbil åkte därute häromdagen och det var massor av folk som åkte skridskor och drog barnvagnar så tyckte jag att vi skulle hålla oss på land 🙂


De var väldigt hungriga och glupska. 

Mina stora pojkar kom precis hem och vi sitter och planerar vad vi ska göra i helgen. William vill vara med kompisar och inte myyyysa med mamma här hemma 🙂 Det känns lite jobbigt att han blivit så stor men jag förstår honom så klart och tänker inte låsa in honom… trots att jag gärna vill. Vill ha honom, och alla andra barnen också för den delen, inbäddad i bomull på sitt rum långt från stök och bök. Där inget eller ingen kan skada dem.

Strax ska jag hämta Liv och hennes kompisar på skolan. Det kommer bli fullt hus ikväll. 

Kram ❤


2 kommentarer2 kommentarer om “Vackra vinterdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh så mysigt det ser ut 😀

    Svara
  • Hej! Har en kille här som är lika gammal som William. Tycker det är väldigt svårt att han börjar bli äldre. Vill ibland låsa in honom från omvärlden så att inget hemskt ska kunna hända honom. Jobbigt när de vill frigöra sig som de gör i den åldern. Men man älskar dom och vill beskydda dom hela livet. Det är väl det som det handlar om. Har en mysig helg.

    Svara