Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:12 | februari 27, 2017

Stylish

God måndag min vän. Har din helg varit fin?

Idag är både förskola och fritids stängt pga planering men barnen har ändå ledigt och sportlov hela veckan så det gör oss inget. Hade inte tänkt lämna ändå. Mår fortfarande konstigt i kroppen så jag är glad att jag kan ta det lugnt idag. 

Imorgon väntar jobb och möten i stan så jag hoppas bli bra. Börjar få lite lappsjuka av vabb, sjukdomar och hemmets fyra väggar 🙂 

Killarna klarar sig hemma själv och tjejerna hänger med Peter på kontoret imorgon. Tur att de älskar att vara där, leka med Marielles hund Sally och rita på alla våra papper i skrivaren.

I veckan släpper vi första droppet av Femme Collection SS17. Så håll utkik i slutet på veckan för då finns delar av kollektionen i vår webshop och hos våra återförsäljare. Äntligen!


Så mycket snyyyggt!

Bl a klänningar i somriga, tunna och härliga material, mer dressade kit med jack/blus och byxa samt en så fin och kvinnlig bomberjacka med knyt i midjan. Ja, du får se 🙂 

De somriga och tunna kläderna kommer jag packa ner i en väska på måndag. Vill absolut inte äckla dig eller vara så där vidrigt nöjd och trycka det i ansiktet på dig, men nästa måndag får jag en väldigt fin start på veckan och kommer svansa jag runt här…


… på en kritvit strand och bada i det där kristallklara vattnet. Ska till Maldiverna! Som en dröm. Kan knappt tro det och nyper mig hårt i armen. Jag och Peter var där för tio år sedan. På vår honeymoon. Nu ska vi dit igen och fira våra år tillsammans. År av kärlek och bråk, lycka och sorg, två underbara barn som vi skapat, ja allt som ett äktenskap innebär. 

Vi bokade resan och köpte flygbiljetterna för flera månader sedan men jag har liksom inte trott att det var på riktigt. Men nu är vi snart där. Vill bara skriiiiiiiiiika!


En god frukost, äntligen, och snart skridskor med barnen. Det är också en fin start på veckan.

Igår hade vi en lugn och skön dag hemma. Jag mådde så vidrigt illa (nej jag är inte gravid!!!) och kunde inte få i mig något mer än lite bär så det var bra att barnen inte var allt för förvildade. Först låg jag ensam i sängen och vilade men sen fick jag sällskap av Mio, Liv, Vida och Livs kompis Ammi. 


Tvärs över sängen låg jag och tittade ut. Sen blev det fullt.


Vi tittade på filmen Kubo och de två Strängarna.


Har du sett den? Om inte så måste du det! Den var så bra. I slutet grät jag så tårarna sprutade och snoret rann. 


Liv med mössan kröp upp i min famn. 

Vida hade stylat mig med något slags fluffdjursöron-diadem. Glömde helt bort att jag hade på mig det och på kvällen efter att jag träffat barnens kompisars föräldrar, grannar och Peter kommit hem så tittade jag mig i spegeln och såg vad jag hade på huvudet. Stylish.

Stor Kram ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Stylish”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin t-shirt 🙂

  Svara
 • hi hi alltså du är så fin!! Det är skönt att veta att inte bara jag får tårar av en tecknadfilm 🙂

  Snygg t-shirt!

  Svara
 • Men så härligt att ni ska resa till
  Maldiverna helt helt underbart. Det
  är ni såå värda både du och Peter .
  Ni jobbar ju alltid och hela tiden , och
  med fyra barn så kan man behöva ta
  hand om varandra och det är ni bra på.
  Jäkla snygg t-shirts 🙂 längtar ❤️

  Svara
 • Jobbar hela tiden ? Utifrån bloggen verkar väl inte Hannah jobba så mycket..? Kanske Peter? Så olika man kan uppfatta det. Hur som så ser det helt underbart ut -som en dröm ! Blir ni borta en vecka och följer de minsta barnen med, eller reser ni själva ?
  Oavsett så kommer det säkert bli kanon.

  Svara
 • Såg nu att ni reser utan barnen.
  Var för snabb.

  Svara
 • Vi slappar mest. Fem egna bolag rullar helt av sig själv. Egen företagare är en dröm. Semester varje dag. Nej, tillbaka till hängmattan.

  Svara
 • Hahaha den var faktiskt skön! Baam, rätt på mig bara
  Visste inte att ni hade fem bolag.
  Nåväl. Du jobbar säkert mycket men Hannah verkar inte (utåt sett) jobba hela dagar 5 dagar i veckan. De perioder jag följer bloggen iaf… Och ni reser väl bort rätt ofta (flera ggr per år) utan barnen?
  Det framgår iaf inte via bloggen att ni/ Hannah skulle jobba hårt.
  Men så tänker jag att allt som sker i livet inte deklareras på bloggen utan mer det lättsamma och glammiga ?
  Så- tillbaka till hängmattan nu

 • P.s Och mina smiley – gubbar försvann i text ? Tyckte ditt svar var kul. På riktigt ☺

 • Ska be henne blogga om momsdeklarationer, lagerinventeringar och de nätter matbordet är fyllt av fakturor. Kommer få en helt ny målgrupp.

 • Haha, nya måndags-mumset blir att gå igenom momsen. Ser fram emot det här. Säg till innan så jag kan ta på mina intelligenta glasögon bara så jag hänger med 😉

  Finns alltid lite avundsjuka bland folket.

 • Så att ta hand om fyra barn är inte heller ett jobb menar du? Utöver det så jobbar ju Hannah också och som du kanske märkt inte alltid 9-17. Att driva eget företag är verkligen ingen semester.

 • Jag skulle få mer lappsjuka på den där folktomma strandplätten än hemma i soffan, hahaha..!
  Längtar dock till sol och värme, men det får jag i april då vi åker till Dubai.

  Svara
 • Maldiverna! Dit ska jag också (om 2 veckor) på vår honeymoon 🙂 Ser framemot att få uppleva dessa sandstränder, fasar däremot mer för själva flygresan (gillar INTE att flyga).
  Ha det så mysigt på er resa!
  PS/Snygg tisha 🙂

  Svara
 • Här i Götet har det ösregnat. Spännande när du släpper din collection, för jag har sett ett axplock bilder från Helena? Mycket vackra o bra. Hoppas du mår bättre nu? Kram❤

  Svara
 • Härligt att höra att det är fler som springer omkring med ”fluffiga öron” här i Sigtuna

  Svara
 • Haha!! Jag har gjort samma miss med diadem på huvudet för flera veckor sedan. Hoppas du piggnar på dig snart. Stor kram till dig Hanna! ❤️

  Svara
 • De flesta jobbar ju… och finns dom som sliter mer och ändå inte har råd att åka utomlands flera ggr per år,
  även fast de skulle vara värda det mer än de flesta av oss…

  Svara
 • Hanna är väl gammal nog att svara själv kan man tycka.Även om hon inte är den som drar det stora lastet med jobb (syftar jag på då). Så är det väl ändå hennes namn som drar in pengarna. Så hon kan väl glida runt bäst hon vill så gott det går med 4 barn.

  Svara