Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:16 | februari 28, 2017

Lion

Hej vacker. Hoppas allt är väl.

Fettisdag och allt 🙂 Blir det någon semla för dig idag?

Jag tänker bara på kanelbullesemlan som jag åt förra veckan. Mmmmm! Den kan jag tänka mig idag eller baka små minisemlor. Fluffig semla som hetvägg. Det ska jag äta idag.

Igår packade jag en IKEA-kasse med extra kläder, matsäck och varm choklad och så for vi till ishallen i Märsta.

Där mötte vi upp min vän Sara och hennes barn och så åkte alla ungar skridskor. Ammi och Liv. De hänger ihop varenda dag nu på lovet.


Vida åkte runt själv med konen och till sist så for hon över isen i full fart. Hon älskade det.

🙂

På kvällen mötte jag upp mamma i Kista. Vi gick och såg filmen Lion. En verklighetsbaserad film som var så oerhört bra. Tårarna sprutade.

Den utspelade sig mest i Indien och det var som om jag var där på riktigt och kunde känna lukterna och höra trafiken och alla människor.

Kände igen allt. Har varit där otaliga gånger sedan jag var barn och har upplevt nöden och sett och mött barnens bedjande ögon.

Känns underbart att veta att man varit med och räddat många av barnen där från trafficking, fattigdom, svält, våld och död.

Det fantastiska hemmet för barn jag har varit med och byggt upp i kolkata, Indien, där filmen utspelade sig, är en oas. Men det behövs forfarande mycket hjälp för att bygga färdigt kliniken och gården.

Ska göra ett inlägg om detta i dagarna.

Se filmen om du inte gjort det.


Efter filmen åt vi mat och pratade. Min mamma är verkligen magisk. Kan prata med henne om allt, hon är aldrig dömmande och finns alltid. Hon driver en stor kyrka, missionsarbete, hem för psykiskt svaga, reser mycket och byggt upp 60 barnhem runtom i hela världen. Hennes mål är 100 barnhem.

All Kärlek ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Lion”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag vet inte om du vet det, men din mamma är min förebild och jag är otroligt imponerad över vad hon gjort. I mina ögon en fantastisk människa. Jag hoppas att någon gång i mitt liv få/kan göra något liknande.

  Svara
 • Tycker både du och din mamma ska vara stolta över vad ni åstadkommit. Du är även väldigt genuin och jordnära vilket är en ovanlig egenskap. Önskar jag hade min mamma att prata med också. Hon finns men Alzheimer har tagit henne och allt hon kunde. Hon är bara 67. Ta vara på all tid med din underbara mamma!

  Svara
 • Tack för tips på film. Måste se den! Läste handlingen precis och den verkar riktigt bra. Bra skådisar i också Gillar din blogg skarpt ❤️

  Svara
 • Jag kom hem nyligen från kolkata, jobbade där i ett välgörenhetsprojekt. Hälsade på ”ditt” barnhem när jag var där också. Hade ingen aning om att du varit med och startat det. Kändes häftigt eftersom jag följt din blogg länge 🙂

  Svara
 • Säger det samma ta vara på tiden m din mamma. Min finns inte här längre å det är fruktansvärt tomt att varken ha någon av föräldrarna kvar. Även om man e vuxen så finns det saker som man vill berätta mm.
  Nu blev det djupt.. Måste berätta en rolig sak vår 3åring skulle testa skridskor men tyckte inte det va så kul. Han sa ” nä ja vill inte för ja halkar då” vår pluttis så roliga kommentarer ibland. Kram på dig

  Svara
 • Semla – You bet! Vi firar dubbla Marior i familjen samt makens födelsedag idag.

  Svara
 • Din mamma verkar vara en fantastisk människa! Men även du och Magdalena är så fina!

  Svara
 • Din mamma är vacker precis som du och Magdalena.Tycker ni alla tre är fantastiska människor,

  Svara
 • Hej! Vi har nu skänkt bidrag till flickhemmet månadsvis i snart 2 år tror jag, vi saknar lite feedback om vad som händer där m.m Det skulle vara roligt att bli lite uppdaterad!

  Svara
 • Vad härligt att höra att ni är med och gör skillnad. Jag ska skriva om det i dagarna. Väntar bara in bilder. Vill du kunna läsa ofta hur det går så kan du kika in på http://www.arken.org och kolla under fliken mission. Kram

  Svara
 • Åh mysigt med skridskor :D.
  Vi ska äta semlor om en stund 🙂

  Svara
 • Åååh hälsa till din mamma! Jag träffade henne på en Gudstjänst förra året, i påskas då hon var i Småland och predikade! Underbar kvinna:) kram maria e

  Svara
 • Hej,

  Hajade till på din överskrift!
  Har nämligen en son som heter Lion (svenskt uttal) 😉

  Susanne

  Svara
 • Heja din mamma!!!
  Kramar till er båda

  Svara
 • Jag har sett Lion och blev otroligt berörd av den!! Vill ta med mig alla barnen hem, skydda dem från allt ont… blir galen när jag tänker på det! Ni gör ett fantastiskt jobb och din mamma är en riktig ängel ❤ Keep up the good work!

  Kram

  Svara
 • Hej du berätta att din mamma hjälper behövande. Finns det någon möjlighet att få kontakt med henne? Skulle behöva hjälp med en sak. Det är lite kris och vet inte vart jag ska vända mig.

  Svara