Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:49 | mars 2, 2017

Fett kul

God morgon min vän. Här hemma är det morgon för vi vaknade nyss. Älskar sportlov 🙂

Ska träna om en stund och sen hämta Marianne och Urban på Arlanda. De ska bo här med barnen när jag och Peter åker till Maldiverna på söndag kväll. Fattar inte att vi ska dit.

Ligger fortfarande i sängen med en sovande Vida på ena sidan och en nyvaken Liv på andra. Passar på nu när det är lugn och ro att tipsa dig i Stockholm om ett trevligt event på Eriksbergskliniken. Snart vaknar alla och vi ska äta frukost och ta tag i dagen.

Jo, bästa gänget på Eriksbergskliniken bjuder in till en kväll där Fett är i fokus. En kväll där man får träffa experter inom området. 

Det bjuds på tilltugg, trevlig atmosfär och grymma erbjudanden. Eller ska vi säga Fett bra erbjudanden 🙂Personalen på Eriksbergskliniken är outstanding. Karin och Sophie är bara två av de fantastiska kvinnorna där.

Sophie känner du säkert igen. Hon är en god vän till syrran och mig. Fina Sophie. Och så har vi världens bästa Karin. Hon går jag hos och gör skinboost. Deras plastikkirurg Marie, som kommer vara där på fettkvällen, är en trygg och duktig kirurg. Hon ”tog bort” mina bröst helt för snart två sedan. Det bästa jag gjort. 

Så in och anmäl dig till en trevlig kväll på Eriksbergskliniken.

Var: Eriksbergsgatan 4, Stockholm 

När: 13 mars kl 18-20

Varför: Fett kul 🙂

O.s.a. senast 8 mars till [email protected]

Det är först till kvarn som gäller så snabba på!

Puss ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Fett kul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men allvarligt. Jag satte kaffet i fel strupe när jag läste det här. Vad är det för samarbete? Nej nej nej.
  Jag finner inga ord.

  Svara
 • Varför då? Inget samarbete bara ett tips från mig. Är man inte för just detta så går man inte dit. Men de gör även allt från ansiktsbehandlingar, IPL, laser och annan hudvård.

  Svara
 • Usch. Kroppshets och bantningsdryck!!Jag gillade din blogg förut, men detta var droppen. Vilken j-a skitannons med anorektisk tjej. ”Fett kul”. Ska man skratta eller gråta?? Du har två döttrar. Vill du att de ska växa upp med dessa kroppsideal?? Om du behöver pynta din blogg med denna typen av annonser för att gå runt ekonomiskt så rekommenderar jag dig att ta ett vanligt jobb istället för att bidra till utseendefixeringen i samhället.

  Svara
 • Bra Maria !

  Svara
 • Inget samarbete, ingen annons och definitivt ingen ersättning. Är en av mina vänner som jobbar där som bad mig tipsa om kvällen. Jag märker alltid mina samarbeten tydligt just för att mina läsare ska veta när jag fått betalt.

  Vill man inte gå dit så struntar man bara i det. Kvällen vänder sig mot en vuxen kvinna. Vill man göra en ansiktsbehandling eller andra saker de erbjuder så är det den vuxna kvinnans beslut. Lever ett liv där mina flickor ser mig äta bra och röra på mig. Bantar inte men däremot kan jag dricka en Naturdiet-shake efter träning. Har aldrig sagt att jag byter ut mat mot den. Stor skillnad om jag hetsar till bantning. Uppmanar alltid till mat och motion. Konstigt nog provocerar det mer än att skriva om jag t ex legat på soffan och ätit snabbmat varje dag.

  Svara
 • Det är nog ordet naturdiet som hetsar folket… Hade du skrivit att du tog en proteinshake efter träningen så hade inte folk reagerat.

  Svara
 • Mm, så är det säkert. Tråkigt. Kram

  Svara
 • Låter verkligen fett kul 🙂 Vet inte vad dem föregående damerna pratar om. Alla ser vi olika ut o alla får se ut som de vill. Allt är ok! Sålänge man själv mår bra 🙂 Kram till dig fina ❤️✨

  Svara
 • Blir lite nyfiken, du har väl inte helt tagit bort dina implantat som Maggan gjort? Bara bytt ut till mindre eller?

  Svara
 • Jo, jag tog bort allt och lite till i november 2015. Valde bara att inte skriva om det och göra en stor grej av det. Vet att tidningarna alltid hakar på det och jag vill inte hamna i ytterligare en Bröstrubrik 🙂 Hannah Graaf talar ut om brösten! Ha ha. Nej, jag låg lågt med det.

  Svara
 • Vad glad jag blev att höra att du tänker så. Så många som talar ut om allt bara för att få uppmärksamhet och rubriker. Fortsätt tänka så. Det kommer löna sig i längden.

  Svara
 • Håller med sportlov är underbart 😀

  Svara
 • Fett är kul.
  Hm, jo säkert om man inget har. Jag kämpar envist mot en hög kroppsfetthalt och det är inte lätt. Det syns inte utanpå, men inuti har jag för mycket.
  Skulle gärna hjälpa kroppen på traven, men jag har hört att fettet lätt kommer tillbaka och då är de dyra pengarna slängda i sjön.
  Nu lät jag bitter..och det är jag också! Hahaha, så jädra svårt att bli av med fett 😉

  Svara
 • Kanske en bra klinik med trevlig personal. Men deras annons var hemsk, både bilden och rubriken. Osmakligt.

  Och nej jag tycker inte att det är så enkelt som att jag tipsar om vad som helst och sedan är det upp till vuxna kvinnor att själv välja.

  Kolla/Googla gärna ”kroppsaktivism” och ”kroppsacceptans” för att få lite perspektiv.
  Lady Dahmers insta och blogg är en bra ingång.

  Svara
 • Måste få kommentera detta. Såg på nyheterna är övervikt är Sveriges och västvärldens största hot i framtiden och det blir bara värre. Enorma kostnader för alla hjärt- och kärlsjukdomar som uppkommer av övervikt. Jag tycker att så fort någon pratar hälsa eller skönhetsingrepp så går folk i taket och alla hyllar Lady Dahmer. Jag tycker hon är en förebild som kämpar för kvinnors rättigheter men hon är definitivt ingen förebild när det kommer till kroppsideal. Hon visar på ett osunt leverne och det vågar ingen säga. Man ska bara klanka ner på dom som tränar även om dom lever ett naturligt sunt liv utan massa ingrepp. Så hylla kvinnor men träna inte och var absolut inte smal, även om du aldrig bantat, för då är du en dålig förebild som sprider skeva ideal. Och ser du dessutom bra ut, herre gud vilken dålig förebild du är då.

  Svara