Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:31 | mars 2, 2017

Rock n’ Roll

God kväll i stugan. Ikväll har jag, Peter, Liv, Vida och Ammi varit i stan och plåtat.

Vida har stått modell för Femme Collections fina collegetröjor för barn. 

Den här säsongen har vi tagit fram en likadan ”svettis” till barn och vuxen. Älskar att matcha. Även Mio vill ha en. Den grå. 


Vida fixar håret innan fotograferingen… med lite hjälp av mig 🙂


Bästa Sara som har plåtat hela SS17 med Elsa Ekman tog även dessa bilder. Hon är så grym!Väntar på bilder från Sara på mig och Vida när vi matchar varandra. Ska visa så fort jag fått dem. Efter en lyckad plåtning firade vi med middag på Hard Rock Café.

Vida blev helt till sig och skrek ROCK N ROOOOLL hela tiden 🙂 sjukt rolig unge.


Spelade elgitarr på interiörerna gjorde hon också.
Värsta hårdrocksbruttan.


Bästa desserten. En galet stor glassbomb med kladdkaka, glass, kolasås och annat gött.


Jag och några Poltergeist.

Ubbe och Marianne är här så nu när de små sover ska jag sätta mig hos dem i soffan och kackla lite. William är på väg hem från en kompis i stan så jag ska strax hämta honom vid tåget också. Tur det, annars hade jag nog somnat här bredvid en sovande Liv i sängen.

All Kärlek ❤


2 kommentarer2 kommentarer om “Rock n’ Roll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här