Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:39 | mars 3, 2017

Morgon i huvudstaden

God fredag vacker. Är allt väl?

Berätta gärna vad du har för dig, om dig själv, ditt liv eller säg bara hej 🙂

Jag har möten inne i stan och sitter nu med en kaffe och väntar. Det är ingen trafik nu när det är sportlov så det gick fortare att ta sig in än vad jag trodde.


En morgoncappuccino med utsikt över en grå och regnig gata i Stockholm i väntan på att klockan ska bli 10.

Fick några av bilderna från gårkvällens fotografering. De som jag och Vida tog tillsammans i matchande Rakel College.Hur fint att matcha så där?! Älsk på det säger jag. Denna college kommer även i grey melange med texten Femme. 

Rakel Junior kommer i storlekarna 98/104-134/140 och vuxen i XS-XL.

De vita fina byxorna finns i shoppen i slutet på mars. Det kommer en matchande kimonojacka/blus till dem.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤
Reklam för mina egna grejer 🙂


25 kommentarer25 kommentarer om “Morgon i huvudstaden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla fint byxorna
  Kram

  Svara
 • Såå fint och så lik Vida är dig Hannah 🙂
  Ni har verkligen en av var ❤️

  Svara
 • Hej tänk vilken tur att du delar med dej av ditt liv! Är långtidssjukskriven pga svår kronisk smärta kollar alltid in på din blogg med glädje! KRAM

  Svara
 • Skönt med Fredag.
  jag har visserligen varit hemma med sjukt barn sen i onsdags. Men fredagar är speciella även om man är ”ledig” 🙂
  Här uppe i Boden är det strålande sol och väldigt skönt ute..perfekt vårvinter väder:)
  Kram

  Svara
 • Vilka superfina bilder! Älsk på dom 😉

  Svara
 • Hej! Just nu sitter jag på mitt kontor och småläser mina favorit bloggare. 🙂 behöver lite tips, om du skulle få tid att svara. Jag ska semestra med mina föräldrar i sommar. (De är pensionärer). De föredrar att resa till en stad än att sola och bada. Vi har redan rest en del, men vi tänker att vi vill åka någonstans inom Europa. Något sevärt. Har du något förslag? 🙂 (vi har varit i huvudstäderna i Italien, Spanien, England, Tyskland, Österrike).

  Svara
 • Lissabon! Fantastiskt vacker och trygg stad (förutom några ficktjuvar :S), god mat och hur mycket som helst att se. Annars är Krakow en mysig liten stad och det är lätt att ta sig dit.

  Svara
 • Vad fina ni är! <3

  Svara
 • Skulle inte kollektionen släppts i slutet av februari?

  Svara
 • Jo, men det har varit hamnstrejk i Göteborg där stor del av vår kollektion låg på en båt 🙁 men nu har det börjat ordna upp sig. Kram

  Svara
 • Jaha okey. I see 🙂 Hoppas att det ordnar sig snarast om det inte redan gjort det. Kram ❤️✨

  Svara
 • Gillar din blogg! den har en härlig blandning av vardagslivet (pysslet med småbarn, att få ihop allt. Skönt att läsa att de flesta har samma problematik, he he) Varvat med att läsa om resor och annat kul ni hittar på. Din är en av de tre bloggar jag har som favoriter så fortsätt med det du gör. Det glädjer andra 🙂 trevlig helg!

  Svara
 • Hej Hanna, min fredag börjar med ett vidrigt munsår så det blir till att stanna inne å gömma sig idag. Tur att man redan har lite bubbel hemma till kvällen 😉
  Längtar så till ni släpper vårkollektionen! Är storkonsument av era kläder och bara älskar dom! SÅ bra kvalitet och både snygga å sköna. Ha en trevlig helg och en underbar resa med din man.
  Kram Lotta

  Svara
 • Hej så fin kollektion synd att det inte görs i storlek 86/92. Själv är vi hemma och vabbar gått över en månad väntar på det ska tas ny prover och utredningen ska bli klart. Varit inlagd 3 gånger nu,så vi hoppas på en lugn & mysig taco kväll med familjen.
  Önskar dig och din familj en fin fredag och Helg. Kram

  Svara
 • Åh vilken fin färg! Hur är de i vuxenstorlekarna? Stora eller små?

  Svara
 • Normala.

  Svara
 • Hej 🙂
  en lugn helg väntar med 2 av 3 barn sjuka hemma plus sjuk sambo….inte så mycket älsk på den..haha :)) men det får bli en LUGN helg med mycket film o mys o gotte i soffan hela högen. En liten tur till torget imorgonbitti för en liten helgblomster till mig och till fars grav är det jag planerat. Typ inget med andra ord. Får ta tillvara på det kanske då det oftast är fullt med aktiviteter inbokat på helgerna
  Stor kram och tack för härlig blogg. läser ofta, skriver sällan 🙂 <3

  Svara
 • Vad söt hon är 🙂

  Ska köra Malmö-Stockholm och lämna en katt (som kommer att mjaua hela vägen) roligare kan man ha det en helg, hem på söndag igen.
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Här blir det jobb i helgen med gamla Sen håller jag på att planera flytt med ”Linda’s” till större lokaler
  Ser fram emot snart få eran vårkollektion till min nya lokal . Ha det gott så ses viLinda i Knäred

  Svara
 • Så fina ni är <3

  Svara
 • Åh så fina ni är! Älskar den rosa färgen, När kommer kollektionen komma ut så man kan beställa? Skulle vilja köpa till mina tjejer <3

  Trevlig helg!
  Kram

  Svara
 • Superfina tröjor!! Blir genast sugen på att shoppa och matcha med mina tjejer.

  Svara
 • Hej!
  Gillar din blogg❤ Såg ditt svarta runda soffbord, fint! Är på jakt efter ett liknande vart hittade dubditt bord?
  Kram Jenny

  Svara
 • Fina bilder! Så fort de små blir stora! Min dotter o jag åker t fjälls imorgon m hennes farmor o farfar o faster. Min man, snart ex-man, stannar hemma. Jag vill verkligen ha kvar en bra relation t svärföräldrarna trots att vi skiljer oss…
  Håll gärna en tumme för att vi lyckas hålla sams i en vecka i en fjällstuga
  Kram kram

  Svara
 • Chingeling vackra kvinna. Hoppas att du har haft det mysigti Stockholm. Bor själv stax utanför stan.

  Åh du ska bara veta hur glad jag blir över att ni har tagit fram matchande kollektion som man kan ha med barnen. Finns typ ingenstans, så jag tackar er oändligt.

  Vill du veta lite om mig och vad jag gör! Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag bloggat och vloggat till kl 06:00 i morse. Tycker att det är så avslappnande att bara få skriva av sig men samtidigt lite läskig, förjag vet ju inte vem som ”gömmer” sig på andra sidan. Som ensamstående mamma tycker jag att det är skönast att skriva när barnen sover. Har t.o.m kontaktat er vid ett tillfälle angående en webbplats. Din Peter svara tillbaka. Jag är ny i denna bransch, men ska ta mig i kragen å visa fram fötterna☺

  Önskar dig en trevlig lördag kväll med familjen. Antar att vi kommer att göra samma sak, Lördagsmys med massor med godis till Mello.

  Mvh Elizabeth Dokic

  Svara