Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | mars 4, 2017

Vänskap

Nu är jag tillbaka från Bodypumpen. Jag är helt skakig i hela kroppen. Vilket pass!

Det var ett riktig Hannah-pass. Precis sån träning jag gillar. Gruppträning, vikter, ingen koreografi och man går igenom hela kroppen. Alla muskelgrupper.


Mår så bra nu. Stolt över mig själv att jag tog mig till gymmet en lördagmorgon.

Min underbara vän Ewa jobbar på WE. När jag skulle gå så fick jag en påse med en present av henne. Bara så där. Kan bli annat än lycklig över det här. Tack min bästa Ewa ❤ Vad vore livet utan vänskap.

Hon vet precis vad jag gillar. Den här gör ju vem som helst glad. Eller vad säger du?


En flamingoooo 🙂

Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Vänskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med äkta vänskap ❤️ Jag tycker precis som du Hannah ingen jäkla koreografi här heller 🙂 Tabata MetabolicBlast och Crossfit tillhör mina favoriter. Mannen sitter och trampar på en spinningcykel ( Vasaloppet) i morgon sisådär 3-5 h Nää det är inte min grej , tur vi alla gillar olika 🙂 Ha en härlig helg med familjen ❤️

  Svara
 • Så fina presentsnören!!! Har alltid otur när jag köper snören, de går aldrig att krusa… Tips mottages tacksamt:)!
  Kram kram från en fjällstuga:)

  Svara
 • Vilket fint kort 🙂

  Svara
 • Hej Hannah, vad roligt att du funnit det goda i träningen:-) Ha en härlig resa hälsar Helene

  Svara
 • Hej! Jättefin flamingo. Vet du var den kommer ifrån? 🙂 /Linn

  Svara
 • Från butiken Rost och Russin i Sigtuna. Kram

  Svara
 • Tack!! 🙂

  Svara