Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | mars 5, 2017

Vårtecken

God söndag min vän. Vilken vacker söndag. Sol och lite vår i luften tycker jag.

Häromdagen var det verkligen vår. Takdropp och fågelkvitter. Två riktiga vårtecken. Älskar ljudet av takdropp. 

Vårtecken för mig är snödroppar, när gatorna sopas från allt grus, lukten av hundskit när snön smälter och solen som värmer nästippen.

Vilka är dina favoritvårtecken?

Jag kom nyss hem från en liten utflykt till Stinsen. Köp av presenter till ett kalas som Liv ska på nästan helg samt nya fotbollsskor till Mio. Skönt att fixa det innan vi far till Maldiverna så Marianne slipper extra ”jobb”.Har packat klart och om några timmar far vi!

Så overkligt underbart.


Innan jag packar ner allt så har jag olika högar med klänningar, shorts och toppar. Sen går jag igenom plaggen och tänker dag för dag innan jag packar ner i väskan. 


Ska äta lite mellis innan vi far och kramas med barnen.

Hörs om en stund.

All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Vårtecken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fantastiskt med vårtecken 🙂

  Svara
 • Ha en riktigt härlig resa. Kram

  Svara
 • Önskar er en fantastisk semester ❤️
  Njut och ha det skönt ❤️

  Svara
 • Härlig resa!! Jag varnar dig för Blå Koral. Fantastiskt bra men mina tårar fullständigt sprutade och har man den minsta katastrofkänsla så…

  Svara
 • Nej fy, säg inte så. Jag som är katastroftankarnas mästare Kram ❤

  Svara
 • Jo jag vet ju det och känner igen mig:-). Jag vill verkligen inte avråda från boken för det men ville att du skulle vara förberedd när du kommer vara i paradiset. Jag glömmer aldrig den delen av trilogin. Otroligt gripande! Kram

  Svara
 • Åååh, VILKA fantastiskt fina kläder ni fått in på FEMME!!! Jag har väntat och nu ska jag göra en beställning på snygga kläder. Men, är Alicia FME t-shirt redan slutsåld? Jag ska beställa den också tänkte jag ❤️

  Svara
 • Jag vill ha den i Falcon.

  Svara
 • Visst är det mycket fint!!! Den kommer imorgon. Så välkommen in igen 🙂 ❤ Kram

  Svara
 • Är inte barnen med på semestern?

  Svara
 • Nope, bara jag och Peter.

  Svara