Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:48 | mars 9, 2017

Som att simma i ett akvarium

Ännu en dag i paradiset börjar gå mot kväll. Snart går solen ner. En vacker solnedgång är ett väldigt tacksamt slut på dagen.

Imorse var vi uppe tidigt och åkte ut och snorklade. Wow! Vi simmade med färgglada Doris-fiskar, sköldpaddor och stora svarta stingrays. 

En litet bullshark susade förbi oss också. Tur att den var liten annars hade det nog simmat annat än fiskar bakom mig 🙂


Mitt cyklop kan ha suttit aningens tight på mig under snorkelturen. Har fortfarande märket i pannan 8 timmar senare.


Det var som att simma runt i ett akvarium. 


Peter dök från båten. Har aldrig lärt mig att dyka. Önskar jag kunde det. Verkar så härligt. En sommar försökte Peter lära mig och till sist tog han mig på ryggen och dök. Gick inget vidare. Känner mig tuff bara jag vågar hoppa i vattnet… men då måste jag hålla för näsan 🙂
Även idag såg vi massor av delfiner från båten.


En liten torso på vift. 

När vi kom tillbaka till vår ö Finolhu bjöds det på barbequelunch på stranden. 


Grillade räkor och svärdfisk, majs, sallad och kyckling. Fräscht och gött.

Vill du slippa se sol och hav en stund så ska du det ikväll. Då är det dags för en grym tävling. Missa inte det! 

Stor Kram ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Som att simma i ett akvarium”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ligger hemma i regnslaskigt Stockholm, feber och influensa. NJUTER verkligen av bloggen och alla paradisiska bilder. Så pass mycket att jag och mannen bestämt att åka dit, bara han och jag, när barnen är äldre (får ångest bara jag tänker på att lämna dem hemma nu). MÅLBILD! Helt fantastiskt!

  Svara
 • Men jag tror att jag smäller av vad härligt! Ser ut som en dröm. Är det bara ni två? Jag tror inte heller att jag kan dyka. Hade inte doppat huvudet under vatten sedan 1993 men nu går jag en crawlkurs. Är sämst i gruppen men har gjort framsteg. Och får feta blåa ringar rut ögonen av simglasögonen. Härligt! Här är det snöslask i nyanser av grått!

  Svara
 • Maten ser smarrig ut o allt annat ser himmelskt ut 🙂 Åh, Maldiverna ❤️

  Svara
 • Åh låter som en ljuvlig upplevelse 😀

  Svara
 • Fick just hem två toppar från FEMME. Är så nöjd med köpet! Härlig kvalitet och fin passform.
  Ni verkar ha hamnat på en riktig paradis-ö. Tack för alla fina bilder du delar med dig av.

  Svara
 • Har varit på Maldiverna men på vissa öar får man inte ha med barn, hur är det på er ö ??
  Ser fantastiskt ut, tack för du delar med dig av bilder. Njut !!
  Hälsningar från Skåneland

  Svara
 • På vår ö är det 18-årsgräns men på grannön Kani som också är Club Med kan man resa till med barn. Det här är mer en Honeymoon-ö. Älskar!

  Svara
 • Ni är såååå gulliga!

  Svara