Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | mars 10, 2017

FlyBoard

Här har solen börjat gå ner och vi har nyss kommit tillbaka från grannön Kani som också tillhör Club Med.

Där kan man prova FlyBoard. En helt galet kul och knäpp grej. Precis som Iron Man flyger man runt. Jag tänker även på filmen Tillbaka till framtiden och den flygande skateboarden. Hur allt som finns nu var så långt fram i framtiden. År 2000 trodde man att bilarna kunde flyga och vi skulle typ gå runt i rymddräkter. Jag tyckte att det här var lite så 🙂

Peter provade själv men det var jag för feg för så jag gjorde det med en instruktör. Vi var 20 meter ovanför vattenytan. Snurrade runt, flög uppochner och dök. 

Jag höll i mig krampaktigt trots att jag skulle kunna sträcka ut mina händer och flyga. Fegade ur en aning där uppe. Men det var en häftig frihetskänsla. Coolt va?!

Tränat har jag också gjort idag. Det är bara jag och Peter som använder gymmet. Skönt. 


Nu kan jag dricka mer bubbel och slappa med gott samvete.

Har aldrig i mitt liv tränat under en semester men sen jag började träna i januari tycker jag att det är roligt. Nu när jag känner mig starkare, piggare och fastare vill jag aldrig sluta. Jobbig va? 🙂 Nästan så jag stör mig på mig själv. Har blivit en sån där som jag alltid tyckt var jobbig. Ha ha!

Puss ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “FlyBoard”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag undrar var du har köpt dina fina skor i svart och silver? Kram

  Svara
 • Ja visst är de fina. Köpte dem hos http://www.plainvanilla.se innan jag reste till Maldiverna så de finns nu. Kram

  Svara
 • Man slappar så mycket ändå så lite träning kan man göra! Irriterande för många som anser att man ska koppla av på semestern. Men det hinner man ju de andra 23 timmarna! Morgonpromenad längs havet till följd av rejäl frukost är oslagbart!

  Svara
 • Åh så häftigt 🙂

  Svara
 • Haha, du är rolig!! 🙂

  Svara
 • Å va härligt ni har det<3. Jag älskar också att träna, även på semestern! Tror det är viktigt att investera i sig själv med ju äldre man blir!:) Kram

  Svara
 • Åh vad härligt! Vill också dit!!! Härligt att du funnit glädje i träning – you go girl 😉 Ha de bäst!

  Svara
 • Hej! Såg att ni provat flyboard och häromdagen åkte ni jetski och dök. Jag och min sambo tittar på att eventuellt åka på en liknande resa och undrar vad dessa extraaktiviteter kostar?
  Kram Jessica

  Svara