Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:15 | mars 10, 2017

Hudanalys

                      I samarbete med Yves Rocher 

God morgon min vän. Förlåt jag somnade igår. Men nu kommer tävlingen. Bättre sent än aldrig 🙂

Lovade förra veckan att berätta vad jag gjorde i stan på fredagen. Jag har ju sedan många år tillbaka samarbetat med bästa Yves Rocher. 

Så jag var inne i deras fina butik på Sergelgatan i Stockholm och gjorde en hudanalys. Var faktiskt smått nervös innan. Vad skulle domen bli? Är min hud som en sliten gammal soltant eller är den bra för min ålder?

Jag hade inte alls samma kunskap om solskydd, rengöring och omvårdnad av huden när jag var ung. Nu är det A och O att skydda huden mot solens farliga strålar och använda bra hudvård. Om du är i min ålder så vet du vad jag menar va? Solarium och nivea i ansiktet växte man upp med 🙂

Hudanalysen görs med en apparat som mäter din hud på djupet. Texturen, talgproduktionen, elasticiteten, fukt och pigmentförändringar.


Först ställde hon in den på min ålder 30-39 år sen var det dags. Hon höll den mot mitt ansikte och så läste den av.

Efter en stund kom resultatet.Jag sköter min hud väldigt bra tycker jag. Rengör den alltid ordentligt och använder serum, ögoncreme samt dag- och nattcréme. Jag är däremot inte bra på att peela ansiktet och använda ansiktsmask så ofta som man ska.


Resultatet. Man ska helst vara i mitten och ju mer desto bättre. Min textur var inte så bra. Den passade min ålder dock. Förstorade porer.

Pigmenteringen var ju jättebra. Trodde jag hade jättemycket men det verkar ha försvunnit. I alla fall min söta Gerard 🙂 (kallar min pigmentmusche det) Nu när jag fått färg så lyser Gerard med sin frånvaro. Halleluja. Tror jag slipper den svarta pigmentmustaschen framöver.

Talgproduktionen och elasticiteten var bra men jag behöver mer fukt.

Hon tog ut precis den hudvårdsserien som jag behöver och om en månads användning ska jag göra hudanalysen igen och se om det blivit någon förändring med hjälp av cremerna.Den här serien med serum, ögoncreme, dag- och nattcréme samt mask ska jag köra på nu.

Kul! Sånt här gillar jag.

Hudanalysen är helt gratis och helt unikt för dem, så gör en du också vetja. Kolla om du har en Yves Rocher-butik i din stad och gå dit för en analys eller så kan du göra ett enklare test på deras hemsida HÄR!

Nu har du chansen att få bli ambassadör och testa detta. Jag kommer välja ut 15 stycken som får prova på en hudanalys och därmed få ett helt hudvårdskit som passar just din hud. Prova den och gå tillbaka för en analys och se om det blivit bättre.

Det enda du behöver göra är att motivera varför du ska bli en av de 15 ambassadörerna samt svara på frågan,

När grundades Yves Rocher, skönhet från växtriket?

När jag kommer hem från Maldiverna så drar jag vinnaren och ger ett galet bra erbjudande på hudvård. Föryngrande och helt naturliga cremer för ditt ansikte. 

Lycka till!

All Kärlek ❤


75 kommentarer75 kommentarer om “Hudanalys”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Deras slogan tycker jag är trevlig.
  SKÖNHET FRÅN VÄXTRIKET SEDAN 1959
  Så rätt svar är 1959.

  Och tänk om jag som 42 åring äntligen kan få till en fungerande rutin när det gäller att ta hand om mitt ansikte. Inte bara tvål och vatten.
  Så jag tror min hud skulle vara perfekt om man ser Hur centrum riktig förändring kan se ut.
  Kram Maria

  Svara
 • Se hur EN…(inte centrum) riktigt förändring kan se ut.
  rackarns Mobil och ändra ord.

  Svara
 • Jag är 40 år och har tvättat ansiktet med tvål och vatten i alla år.
  Först det senaste året har jag börjat smörja med en återfuktande då och då.
  Jag vore ju en perfekt referensperson. Helt opåverkad hy.

  Svara
 • glömde ju svaret 1959 🙂

  Svara
 • Svaret är: 1959.
  Jag är 45 år och i stort behov av en analys (tror jag). Jag tycker/upplever verkligen att min hy har förändrats nu med åldern och vore mycket intressant att se hur…

  Svara
 • 1959 grundades Yves . Jag är en nyfiken tjej som älskar krämer samt köper de ”lite här & där”. Skulle behöva en bra naturlig kräm till min hy. Är mitt i livet och vill boosta min hy för framtiden. Ta mig , ta mig !!

  Svara
 • Det grundades 1959.
  Jag är 54 år, älskar att vara ute och då helst i solen. Använder väldigt sällan makeup och är ganska duktig på att komma ihåg iallafall nattcreme.
  Det hade varit väldigt spännande att se hur min hud egentligen mår.

  Svara
 • Häj!
  Rätt svar är 1959.

  Efter en massa cellgifter känns det som att min hy förtjänar lite extra kärlek, och kanske jag också 😉

  Hälsningar Eva

  Svara
 • Rätt svar ska vara 1959 🙂

  Jag har som du alltid tvättat med tvål och smörjt med Nivea i ansiktet. Jag skulle vilja få en ny rutin på detta med ansiktstvätt och krämer. För en gångs skull skulle jag vilja ha bra produkter och se om det faktiskt blir någon skillnad i min tråkiga glåmiga hud 🙂

  Svara
 • Hej, jag skulle så gärna vilja bli ambassadör för yves rocher då min hy är snustorr och jag har provat mig igenom vad som känns som allt (chanel, dermalogica, exuviance, shiseido, lancome mfl) och inget har funkat utan snarare ruinerat. Gillar att det är naturliga produkter och att priserna är humana.

  Svaret på frågan är: 1959 🙂

  Svara
 • Hej Hanna!
  1959 grundades Yves Rocher, skönhet från växtriket. Det skulle vara en fin ära om jag blev utvald som en av ambassadörerna att testa hudanalysen och ett anpassat hudvårdskit.

  Hälsningar från en 53 åring.

  Svara
 • Yves Rocher grundades 1959 ✔️

  Har aldrig varit särskilt bra på att ta hand om min hy förräns jag skulle bli 40, precis som som du Hanna skrev så var solarium och Nivea ett måste när man va ”ung”
  Nu har jag blivit bättre på att rengöra och jag kör natt och dag kräm och även ögon kräm! Hade varit sååå roligt att få göra en hudanalys, och jag är nyfiken på Yves Rochers produkter

  Kram ❤️

  Svara
 • När man är 46 år som jag,jobbar natt så är vikten av att ta hand om sin hy och kropp nödvändigt för att bibehållasJag tränar, försöker äta nyttigt, skratta o njuta av livet vilket ju sägs skapa skönhet!
  Så att vinna detta skulle göra mig såå glad, att få bra produkter som fungerar tillsammans med det jag gör själv

  Svaret:1959 var året

  Svara
 • Jag skulle bli så glad om jag fick testa. Jag är också i din ålder och precis som du säger fanns ingen medvetenhet kring UV-strålning mm. Smörjde aldrig in mig förrän i 25 års-åldern. Testar olika hudprodukter ibland, men har aldrig hittat den rätta. Arbetar framför en dator hela dagarna, så jag skulle nog behöva något bra mot torrhet.
  1959 är rätt svar. Kram

  Svara
 • Åh vet inte om jag skulle våga göra en analys…är slarvig med min hudvård, sitter framför datorn hela dagarna, är 40+ och börjar känna att det behöv lite mer omvårdnad nu än innan. Hade varit så roligt att få testa och verkligen köra ”all in” för att se om och hur huden förbättras.

  Rätt svar: 1959.

  Svara
 • Året var 1959 som Yves Rocher startades.
  Själv närmar jag mig 45 och jag har slarvat i alla år med min hud.
  Ansiktskrämer och hudlotions används sporadiskt och jag har sagt så många gånger att NU skall jag börja ta hand om min hud men det blir alltid nerprioriterat eller glöms bort.
  Jag vet inte om jag har torr eller fet hud och att köpa produkter är en djungel, vet man inte ens vilka produkter som är rätt så blir det ännu mer hopplöst.

  Att få göra ett sånt här test är precis vad jag behöver! ❤

  Svara
 • Jag är en 38 årig tjej som precis som du beskrev solat mycket solarium i yngre år, legat och pressat i solstolen på somrar och semestrar. Allt detta har självklart gjort sitt med huden även om jag försöker att sköta min hy med rengöring, smörj och masker. Jag känner att det är svårt att hitta vad som är rätt just för min hud? Så en sån här analys skulle jag verkligen uppskatta! Känns som man famlar i mörker bland alla olika preparat i hyllorna.
  Svaret: 1959

  Svara
 • Ja har fyllt 58 å alltid försökt sköta min ansiktshud men tycker aldrig ja kan hitta nått som fungerar bra.skulle bli sååå glad om ja fick testa detta å få någon ordning på min hy! För att få veta ska ja ha fukt eller för torr hy, tycker det är jättesvårt. Kraam

  Svara
 • Glömde 1959! Mitt födelseår!

  Svara
 • Hej Hannah!

  jag drömmer mig gärna bort i dina foton från Maldiverna
  Sååå vackert. Och ni lika så!

  Året är 1959.

  Motivering: Jag Älskar solen! Och tar varje tillfälle jag kan och riktar ansiktet mot den Är i mina bästa år (35) och huden har väl inte ändrats nåt särkilt, men det är ju bara vad jag ser. Så därför vore det toppen att få reda på om jag måste skärpa till mig.
  Stor kraaaam ☀️

  Svara
 • Rätt svar: 1959.

  En tonår som bestod av problemhy. Nu i helgen fyller jag 25 år. Hyn har absolut blivit bättre men det skulle vara så skönt att för en gångskull få ordning på det ordentligt. Jag kan inte minnas en enda dag som hyn har varit helt problemfri. Så tröttsamt. Har lagt så mycket pengar, tårar och tid på att hitta rätt produkter. Det skulle vara magiskt att få testa detta och förhoppningsvis gå mot en underbart fin hy. Håller alla tummarna!

  Svara
 • Svar 1959!

  Jag har fått hyperpigmentering efter för mycket sol och utan spf. Körde stenhårt med kokosolja i ansiktet för att bli så brun som möjligt. Så dumt!! Jag kan inte längre gå osminkad så foundation är ett måste. Hatart! Jag har massvis med cremer men inget har hjälpt hittills.

  Svara
 • Hej,
  Kul med tävling.
  Yves Rocher grundades 1959.

  Jag är 47 år och har de senaste åren varit mycket försiktig med solen, men innan dess växte jag upp med att jag låg och pressade i solen och använda barnolja och Hawaiian Tropic utan spf i ansiktet.
  Har även bott i Kalifornien ett par år. Försöker ta hand om min hud nu, men undrar om det jag gör räcker. Vore väldigt spännande att få prova en hudanalys och bli ambassadör.
  Med min ålder är ju min utmaning just nu:
  Hur behåller jag huden så fin som möjligt så länge som möjligt?
  Vilka hjälpmedel (krämer, serum, masker etc) förbättrar mina möjligheter?
  Vilka negativa förutsättningar har jag med mig bagaget och hur ser jag till att undvika dem i största möjliga mån framöver?

  Förstår att ni har en helt underbar semester på Maldiverna. Det är helt magiskt där.

  Vänliga hälsningar, Victoria

  Svara
 • Svar: 1959,
  Precis passerat 40 och jag ser hu huden börjar förändras. Jag är jättedålig på att sköta mitt ansikte tyvärr. Hade varit perfekt med lite experthjälp för att se vad min hud behöver. Har inbillat mig att krämer inte hjälper. Kanske dessa kan få mig att ändra mig? Jag hoppas! Kram!

  Svara
 • Svar: 1959

  Nyss fyllda 42 och vill mer än gärna få testa dessa fantastiska produkter och kanske kommer jag att skina vackert till mitt bröllop i sommar

  Vilken vacker resa ni är på❤Ta vara på varandra!

  Svara
 • 1959

  Fyller 30 nästa månad och gissar att nu är det dags att börja satsa lite mera på hudvård! Idrottar mycket och är dålig på att smörja mig med solskydd, så gissar att min torra hud skulle må bra av lite extra vård 🙂

  Svara
 • 1959

  Jag vill hjälpa min hud att kunna bibehålla sin kvalité sa gott det gar under åldrandets gang. Hjälp och information ar precis det jag behöver. Tillsammans med en god dos av positivitet och dagliga skratt kommer det att förlänga inte bara livet men även åldrandet? Inte sant?
  Sanna

  Svara
 • Svar: 1959
  Har under flera år misskött min hud så nu är det dags att ta tag I detta. Vore kul att få experthjälp I denna djungel av allt som finns.

  Svara
 • Precis fått mitt tredje barn och som du vet hinner man inte alltid med sig själv. Är det i Sthlm som erbjudandet gäller? I såfall en bra anledning att samtidigt träffa syster och systerdotter, själv bor jag i Skåne

  Svara
 • Är precis som en jojobantare fast med huden. Ena stunden går jag all in och köper på mig dyra bra hudprodukter för att i nästa stund släppa allt kör med det som ligger närmast tillhands. Vill gärna vinna en analys och verkligen hitta en produkt som passar just mig.

  Svara
 • Har alltid velat varit ambassadör och testpilot för något jag tror på så varför inte detta 🙂
  Är man 43, bor på landet där utbuden är sisådär så vore det kul att få sprida detta vidare.

  Svara
 • Rätt svar 1959.

  Jag har sedan jag fick barn haft problemhy med acne och inte hittat några bra produkter som fungerar för just min hy. Har provat en massa olika både dyra och lite billigare märken men inte hittat något som blivit en favorit.
  En hudanalys och produkter som anpassas utefter resultaten vore en dröm. Äntligen kanske jag kan finna en bot för min hy.

  Svara
 • 1959

  Jag har just fyllt 48 och märker en stor skillnad i fyllighet och torrhet när det gäller hyn. Har haft problem med både acne och rosacea så man är inte nån porslinsdocka precis ;). Dessutom har nog 25 år av rökning gjort sitt men nu är jag rökfri sen ett halvår och det skulle vara en perfekt belöning att få en analys och lite goda råd. Snacka om utmaning; jag är både gammal, skrynklig och inrökt 🙂

  Svara
 • Svar 1959
  Jag har alltid velat använda något annat än ”vanliga” krämer till min hy men har faktiskt aldrig unnat mig det. Men som nybliven trebarnsmamma är jag supertaggad att även lägga mer fokus på mig själv. Jag skulle bli jätteglad för möjligheten att få rå om mig själv & min hy lite 🙂

  Svara
 • 1959
  Jag fyller 28 år om ca 3 veckor, skulle vara en bra present 😉 när jag var liten hade jag mycket finnar, i dagsläget har jag inte så mycket finnar men de ploppar upp runt hakan ibland, däremot fet hy. Är väldigt knottrig i pannan, jag har provat flera olika krämer och rengöring men får verkligen inte bot på det. Skulle vara kul att få göra en analys och få veta vad som skulle passa min hud. Dessutom är jag periodvis väldigt rödflammig på kinderna, min mamma har rosacea så vet inte om det är det. Och på vintern blir jag otroligt torr i ansiktet trots att jag smörjer!
  Så jag har fet och finnig hy, knottror, rödflammig hy och torr på vintern. Skulle vara skönt att få bli av med nånting av det! 🙂 innan det är dags att lägga till rynkor på listan..

  Svara
 • Svar :1959
  Hej Hannah!
  Jag är 30 år och har problemhud från och till. Jag fick dålig hy när jag fick barn innan dess var det ok!
  Som sammet jag vill va i ansiktet och ett superskinn jag vill ha vore detta jätte bra 🙂
  Kram!

  Svara
 • Svar 1959. Jag har ingen problem hy direkt men däremot tryter tiden och inspirationen. Jag är 32 snart och försöker smörja in med fukt lite då och då. Att vinna detta hade hjälpt mig att ta hand om min trötta hud bättre.
  Kram Maria

  Svara
 • Svar 1959
  Det här skulle jag verkligen behöva, är så dålig på att unna mig själv nåt i all vardaglig stress. Blir att man bara tar nån kräm man tycker verkar bra och är ett bra pris på och sen tänker man inte så mycket mer på det. Jag har alltid haft väldigt torr hy, så det skulle vara kul att få prova det här och se om min hud blir något bättre.

  Svara
 • Ååå det här skulle jag behöva! Är småbarnsförälder och gravid igen så känner mig allt annat än fräsch. Hinner knappt tvätta av mascaran på kvällen innan jag somnat i soffan ( vid 20:30-tiden hahaha) och ännu mindre tid till att ta hand om huden.

  Svara
 • Svaret är 1959.

  Jag har länge velat byta märke men vågar INTE. Är i dagarna precis 53 år. Har en sk problem hy med stora poorer och lite finnar då o då fast åldern. har även ytliga blodkärl. Är trött o ledsen för att aldrig min hy kan vara helt utan finnar. kanske stress är boven men skulle bli oerhört tacksam om jag fick göra en hudanalys.
  Må gott Bästa Hanna 🙂

  Svara
 • Svar 1959
  Jag skulle verkligen behöva bra produkter till min hy. Vill få bort mina mörka ringar under ögonen och få bra produkter mot akneärr och min torr hud.

  Svara
 • Svar 1959
  Något hände med både hud och kropp när jag nyss passerade 40 så det här skulle jag verkligen behöva. Kanske också kan gå hjälp med min torra hud som blossar upp i ansiktet på vintern. Har inte varit duktig på att ta hand om min hud som ung men det är aldrig försent att börja

  Svara
 • Svar:1959

  Hej Hanna!
  Jag heter Therése och är 36 år.
  Då jag har två små killar 5 å 3 år och en nyfödd dotter ( Liv som kom till oss 22/2) består dagen av ständig fokus på dem. Det skulle vara underbart att få känna mig fräsch med lyxiga produkter då jag inte använder smink särskilt ofta.
  All kärlek.

  Svara
 • Svar: 1959
  Har sedan tonåren haft stora problem med acne, nu tack vare omläggning av kosten har jag äntligen sluppit finnar men istället fått stora porer och fet hy i ansiktet. Jag drömmer nu om fin hy och möjligheten att få känna mig fin utan att vara tvungen att sminka över hela ansiktet.

  Svara
 • Jag skulle nog behöva detta, men jag bor väl på fel plats i landet för att tävla tror jag. 🙂
  Hoppas att någon värdig person vinner 🙂

  Svara
 • Yves Rocher grundades 1959!

  Då jag arbetar som officer och är utomhus största delen av tiden gissar jag på att min vindpinade hy skulle behöva betydligt med omvårdnad än den får.

  Svara
 • 1959!

  För att jag är en pigg och fräsch mamma till en 3åring och en 9 månaders. Hahaha not! Med en sovandes i armhålan och den andra på tutten ligger jag här och undrar när jag senast rengjorde mitt ansikte… Ja med något annat än med barnängens milda duschtvål. Aja, kanske är dax nu?

  Svara
 • Grundades 1959.
  jag har alltid älskat yves rocher och får starka nostalgiskt känslor av dess logga då mamma använde krämer från yves rocher när jag var liten. Nu är jag tvåbarnsmamma/fattig student och har inte råd att unna mig ordenlig hudvård. Så det hade varit underbart att få detta <3

  Svara
 • Liggr i sängen insmord med en nattkräm jag inte har en susning om den passar mig och läser om att jag kan vinna en hudanalys. Exakt vad jag behöver. Rätt produkter till min hy.

  Svara
 • Glömde årtalet 1959

  Svara
 • Svar: Grundades 1959

  Har länge tänkt att jag bör börja på allvar med något bra att smörja in mig och mitt ansikte med.
  Testade några olika produkter för länge sedan.
  Men ogillar när det känns fett och kletigt i speciellt ansiktet, så jag har alltså inte fullföljt mina tankar.
  Har psoriasis på ovansidan fingrarna och smörjer detta nästan var kväll under höst/vinter.
  Så egentligen vet jag vilken nytta det gör(med rätt produkt)…men som sagts ovan så är det just detta att finna rätt produkt.
  Kanske är tiden inne för mig och min kropp nu att bli rätt återfuktad?

  Allt gott.
  //Camilla

  Svara
 • Haha kunde ju bara kolla de övriga svaren men jag googlade och var duktig….. år 1959. Anledningen till att jag skulle vilja vinna denna test är att jag har mottot: Spelar inte så stor roll med vad du smörjer in huden med, bara du smörjer in den med något….. Hmmm ja så tänker jag och smörjer in mig med vad som finns närmst kan bli en ansiktscreme men också en fet bodylotion, och jag är ganska nöjd med min hud. Så här har jag hållt på ett tag då jag idag är 45 år. 🙂

  Svara
 • Yves Rocher startades 1959. Min hud behöver fukt, fukt o fukt…Som heltidsarbetande 3-barnsmamma är jag värd en hudanalys o ett kit av märket jag älskar o använder…

  Svara
 • Svar 1959
  Har aldrig använt några speciella hudvårdsprodukter. Använder mest tvål och vatten och sen inget mer. Är 43 år, så det kanske är hög tid att börja använda några vettiga produkter för att rädda det som räddas kan…

  Svara
 • Svar – år 1959
  Min mamma använde deras krämer när jag växte upp så jag känner väl till märket. Jag är nu 46år ung och har själv slarvat med krämer genom åren och använder olika. Har inte riktigt fastnat för något märke, men har testat deras Ansiktskräm vid något tillfälle och de verkar bra så jag vill gärna göra en analys och få hjälp med rätt krämer.

  Svara
 • 1959
  Är rent ut sagt usel på hudvård och i stort behov av goda råd. Lever ett stressigt liv som balanseras med mycket träning samt mängder av fjälluft under vårvintern och sommaren. 41 år inom kort och huden börjar visa tecken på slitage, ve och fasa….

  Svara
 • Svar 1959. Jag har aldrig provat Yves rocher. Hade varit spännande att prova något nytt! Blir alltid så att man köper det man alltid köpt o hoppas på att det ska vara detta bästa för min hud. Säkert helt fel, hahaha!

  Svara
 • Yves Rocher grundades 1959.

  Jag hade blivit jätteglad om jag blev utvald, hade varit kul att unna mig något extra, lite våruppfräschning

  Svara
 • Svar :År 1959
  Det vore en dröm att få gå och kontrollera åldern på min hud för just nu är kan man se med blotta ögat att den är grådaskigast att att få de rätta krämerna. Är 44 år och borde verkligen ta mig tid men tiden vart tar den vägen i livspusslet . Jag jobbar natt och på dagen när jag inte sover är det full fart med att hålla igång logistiken i familjen . Försöker piffa till mig men sist då jag skulle köpa min dag hud kräm då jag kom på att den var slut och hade några sekunder över då jag rusade fram och hann förbi den hyllan på stormarknader tog jag fel och köpte nattkräm som jag redan hade och sedan har varken tiden eller minnet räckt till så de senaste veckorna har jag använt nattkräm dygnet runt tänker att något är bättre än inget .

  Svara
 • Yves Rocher, skönhet från växtriket grundades 1959.
  Jag frågade dig om din hudvård för några dagar sedan och nu kommer denna tävling, känns som ett omen
  Jag har nyligen börjat intressera mig för att ta bättre hand om min hud och har precis börjat inse att jag inte är 20 längre och förmodligen behöver lägga till lite ögoncreme och serum och säkert en fuktmask också till min dagliga rutin men vilka produkter skall man välja och vad behöver min hud för hjälp?
  Hoppas att jag kan få bli ambassadör och få lite tips och råd. Hade varit superkul att få ett före-och efter resultat som bevis, det betyder ju att Yves Rocher verkligen tror på sina produkter eftersom de vågar sticka ut hakan, det gillar jag!!!
  Trevlig helg!
  Jenny

  Svara
 • Hej
  Svaret är 1959

  Skulle va jätte kul att få göra testet. Huden är så viktig för kroppen men svårt att veta vad för produkter som är bra för huden. Huden ska må bra o finnas i många år o då är det bra att man vet vad man ska anvånda för att den ska må bra.
  Kram Cissi

  Svara
 • Det grundades 1959.

  Har problem med att jag ofta blir väldigt röd i ansiktet efter jag tvättat av mig sminket och har även fläckvis torra partier i ansiktet.

  Svara
 • Åh Gud, välj mig! 🙂 Jag är så torr i ansiktet att jag flagnar. Hemskt är det, och jag får ingen ordning på det trots alla möjliga krämer och syror. Så tråkigt att aldrig känna sig riktigt bekväm i hyn, vet att det är ett i-landsproblem men drömmer om glow! Fyller 40 i maj så vore underbart att stega in i medelåldern med en riktigt vuxen hudvårdsrutin. Kram <3

  Svara
 • Och 1959 är såklart svaret (blev tydligen väldigt ivrig)

  Svara
 • 1959

  Väldigt svårt att lyfta fram sig själv – vi förtjänar det här allihopa. Jag är väl som många andra; stressad småbarnsmamma som ofta somnar med sminket på. Behöver en boost för att bryta den dåliga vanan 🙂

  Svara
 • Yves Rocher grundades 1959 i La Gacilly, Frankrike.

  Jag är en person som aldrig ägnat mycket tid åt mitt utseende, aldrig använt mycket smink, inte lagt pengar på dyra hudvårdsprodukter. Nu, som blivande 46-åring, inser jag att det kanske börjar bli dags. Har jobbat som lärare i 20 år och ser på skolfotona från år till år att jag börjar se sliten ut. Jobbar i ett tufft område och har gjort så länge. För mycket jobb och för lite sömn sätter sina spår. Lite tid för mig själv är kanske vad jag behöver.

  Svara
 • 1959.
  Jag vill att min man ska få göra en analys. Det finns inte i hans värld att göra en hudanalys, men jag tror att han skulle tycka att det var roligt om han blev bjuden. Han har lite problem med huden, så krämer utprovade till hans hud skulle vara toppen.

  Svara
 • 1959
  Jag har tre barn och för tre veckor sedan så förlorade vi vårt fjärde barn som jag bar halva graviditeten. Vi är i stor sorg hela familjen. Och tar en dag i taget. skulle bli så glad o tacksam om jag fick chansen till det här. Något som kan pigga upp mig.

  Svara
 • Företaget grundades år 1959 – Jag heter Hanna och jobbade i många år som make up artist både i Sverige och utomlands, med rabatter på många både smink och hudvårdsmärken. Idag är jag småbarnsmamma på landet som snart är färdigutbildad socionom, och hur glamouröst det än är 😉 så finns inte tiden till eller utbudet på produkter på samma sätt i mitt liv som det gjorde förr (för att inte nämna hur graviditeter, sömnbrist och ålder har tagit ut sin rätt på huden!). Därför skulle jag bli jätteglad om jag fick bli en av vinnarna 🙂 Eller som man också kan säga; man kan ta tjejen ur glamouren, men man kan aldrig ta glamouren ur tjejen 😉 Kram/Hanna

  Svara
 • Det grundades 1959! Min motivering lyder: Jag har sedan tonåren haft grova problem med hyn. Fet, acnig och större porer. Detta har självfallet påverkat mig och satt sina spår i både ansiktet och i själen. Min största önskan har alltid varit att kunna gå osminkad och ha en fin hy att inte behöva skämmas över. Av den anledning har jag testat allt i stortsätt som finns på marknaden för att kanske någon gång bli kvitt min taskiga hy och få ett självförtroende. Jag är näst intill 99% säker på att det som jag träffat som jobbar inom detta sålt på mig det dyraste produkterna för att tjäna pengar, och inte för att ge mig den hjälp jag faktiskt behöver med att finna ut rätt produkter. Eftersom jag varit desperat över att få en fin hy har jag gått på allt! Det har kostat mig dyrt! Därför håller jag tummarna att få en ärlig dom med hjälp av en hudanalys och anpassade produkter för just mig och min hudtyp. Ingen hade blivit gladare än mig 🙂 <3 // Sabina från Helsingborg

  Svara
 • Det grundades 1959.
  För 5 år sedan slutade jag med p-piller i förhoppning om att bli gravid. I samband med att jag slutade med dem så blev min hy inte riktigt som den varit. Den blev väldigt rödflammig med massa prickar och blämmor. Och jag har sedan dess kämpat med att få bukt på den med dyra krämer, billiga krämer, ansiktsbehandlingar mm. Tyvärr blev inte det de enda jag fick kämpa med, 5 år av hopp och förtvivlan och ännu inga barn. Nu börjar mörka ringar träda fram. Lite ytlighet skulle pigga upp för en stund! Och kul att se om detta skulle hjälpa min hy!

  Svara
 • 1959

  Jag kör samma rutiner år ut och år in så jag är nyfiken på hur min hud EGENTLIGEN är! jag kanske har helt fel krämer för min hud? Skulle gärna testa och hitta rätt 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Jag läser din blogg varje dag sen flera år tillbaka (trots min ålder) blir alltid lika inspirerad av det du skriver och dina vackra bilder. Goda recept och fantastiska resor. En drömvärld för mig. Varför jag vill testa Yves Rocher? Nu går jag i pension efter att ha jobbat heltid sen jag var 16 år med barn, och skulle nu vilja unna mig att få tänka på mig själv. en test skulle sitta bra. Om jag inte blir utvald så stort Tack för din fina blogg som jag kommer att fortsätta läsa och bli inspirerad av.
  Mvh
  Kerstin

  Svara
 • Glömde svara på frågan. 1959

  Svara
 • Nämen du menar mig! Från fårad och flammig till slät och rosig
  Jag jobbar med analyser, analys och kartläggning av barn med särskilda behov. Huden är svårare för mig att veta hur jag ska analysera och hjälpa.
  Tack för att du hjälper mig med det!

  Stor Kram ❤️

  Svara