Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | mars 12, 2017

Bästa av två världar

God morgon min vän. Hoppas att du har en skön helg. 

Vi har verkligen haft en helt magisk vecka. Vi har en dag kvar innan vi far hem och den ska jag njuta av till max. Precis som jag gjort alla andra dagar.

Jag och Peter behövde den här veckan tillsammans. Bara han och jag. Viktigt att vårda kärleken. Ibland i vardagen så glömmer man bort det. Det är så mycket med allt annat. Jobb, barn och hemmet. 

Nu har vi haft en säng helt för oss själva, vi har kunnat prata i timmar utan att bli avbrutna. Vi har varit tysta i timmar också och bara varit nära varandra. Jag har legat och läst och Peter har lyssnat på poddar. Det har bara varit vi. Inget bråk och tjafs, ingen stress, ingen tvätt att tvätta och hus att städa, bara ett sagolikt lugn.

Men det vill man inte har för mycket av heller för nu saknar jag barnens kramar, deras skratt, skrik och bråk. Vidas fot som kommer med en smäll i ansiktet när man sover och alla barnens röster och spring i huset. 

Har fått uppleva det bästa av två världar kan man säga. 


Morgonens vy framför vår villa.


Den långa gångbron ut till båtarna.

Och på andra sidan ligger villorna på vattnet. 


Min outfit häromdagen gör sig perfekt mot den vita sanden. Det är så elegant och fint med vita kläder tycker jag. Särskilt när man fått lite färg på kroppen. 


Fick bilder hemifrån av Marianne och det såg ut att vara riktigt vårväder. Kommer vi hem till våren? Hoppas!

Igårkväll åkte vi över till grannön Kani med fyra från personalen på Club Med.

Adrian från Sydafrika som är Lifeguard, Warren som är en av kockarna samt Ami och Jonathan som chefar i baren. Ami har jobbat för Club Med i över 20 år. Han älskar det. Vilket jag förstår. 

Ett kul gäng. Så glada och roliga. Men först åt vi kvällssnackset som serveras varje kväll vid poolen. 
Sippade en cosmopolitan och lyssnade på livemusik. Kämpigt 🙂


All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Bästa av två världar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag blir nästan tårögd av vackra Maldiverna, så underbart fint Gud skapat allt! 🙂 Stor kram ❤️

  Svara
 • Vilken drömresa! Allt verkar helt perfekt, finns det nåt ni inte varit nöjda med? Känns som jag behöver höra det så kanske jag blir liiite mindre avundsjuk

  Svara
 • Det skulle vara en smiley där som inte kom med 🙂

  Svara
 • Jag måste dessvärre göra dig besviken 🙂 För det enda jag kan säga är mindre bra men ändå inget som är dåligt är att det är väldigt långgrunt vatten. Det här är första gången som jag känner att jag vill åka tillbaka till samma ställe. Jag har rest så mycket i mina dar och det här har varit outstanding bäst på alla sätt. Så fortsätt vara avundsjuk 🙂 Kram

  Svara
 • Haha, typiskt också 🙂 Det där är definitivt min drömresa!

  Svara
 • Hela din blogg talar om att folk ska veta hur snygg du är och vilka fina kläder du designar…Du verkar leva på din man men rätta mig om jag har fel! Att starta upp ett företag tar lång tid (speciellt i klädbranschen). Vem lever du på när du lever lyxliv?

  Svara
 • Humor hur du tolkar det. Uppenbarligen är 9-17 jobb så som man ska leva, eller? Vi driver fem företag och jag är snarare stolt över att jag vågat chansa och tro på mig själv, min man och våra idéer. Jobbar mer än många andra och både jag och min man lever efter mottot att livet är för kort för att vara missunnsam och inte våga sträva efter att varje dag ska vara den bästa i ditt liv. Sen handlar min blogg om mig, min vardag, mitt liv, jobb och familj. Är så glad och tacksam, i tider som dessa, över de kvinnor som lyfter varandra. Som många av mina läsare gör. Kram.

  Svara
 • Bilden med dig och din outfit borde du göra en förstoring av, för den är verkligen jättefin 🙂

  Svara