Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | mars 18, 2017

En ängel här på jorden

God morgon ❤ Idag ska det vårstädas. Köra till tippen ett par vändor och städa upp i trädgården. Det är mycket som legat gömt under snön. 

Men först frukost med de små. Killarna lär nog sova flera timmar till 🙂

Sen ska jag ner till WE och köra ett Bodypump-pass. Kickstarta denna lördag!


Men först måste jag ta mig upp ur sängen.

Igår kväll åt vi tacos, kollade Let’s Dance och åt gott. Vida somnade på min mage. Precis som när hon var bebis. Hon kommer iofs alltid vara min lilla bebis.


Gos.


Chokladfondant med vanliljglass gick ner kan jag lova. 


Varm och krämig. 

Hoppas du hade en fin fredag.

Nu vill jag ta tillfället i akt och hylla en av de mest fantastiska kvinnorna i hela världen. 

Min svärmor och kära vän Marianne!

Hon är världens bästa farmor till barnen. Inte bara till flickorna utan även till mina pojkar. Hon har det störta av hjärtan, så omtänksam och kärleksfull. 

Hon är en fin vän. En vän man kan prata med om allt. Hon finns för ALLA i sin närhet.

Marianne står som en lejoninna och vakar över alla sina barn och barnbarn. Stöttar dem, hjälper dem och skyddar dem.

Är så oändligt tacksam över att få ha Marianne i mitt liv. Önskar alla hade en Marianne. Då hade världen sett väldigt bra ut 🙂

Hon gör det möjligt för mig och Peter att kunna få tid på tumanhand. Det är tack vare henne och hennes man Urban som vi kunde åka till Maldiverna och rå om varandra och vår kärlek. Hela veckan bodde de hos oss och tog hand om barnen på det tryggaste och bästa sätt. Tack! Tack från djupet av mitt hjärta. 


Underbara och högt älskade Marianne. Du är en ängel här på jorden. 

All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “En ängel här på jorden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin hyllning till en fin människa

  Svara
 • Härligt att ha en sån människa i sin närhet ❤

  Svara
 • Men Gud vilket fint inlägg till din kära svärmor… ❤️ Jag hoppas att jag också får en sådan svärmor när den dagen beger sig. Kramen ✨

  Svara
 • Åh bästa Hannah vilken otroligt klok och bra man du är gift med!!! Läste han krönika (via Magdalena) säger bara WORD!!! Blir så löjligt glad av att veta att såna män finns som vågar och kan stå upp för kvinnor! Och du är en fantastik kvinna och mamma låt ingen annan säga något annat! Ha en mysig lördag!

  Svara
 • Så fint inlägg till din svärmor ! Ja änglar finns. Har också ett par omkring mig. De ska man vårda..
  Jag undrar lite kring din träning?
  Jag har varit Body Pump – frälst och jobbat som instruktör en period men fick lindrigare skador av just det passet. Det är så många som får om man kör för ofta och för tungt.
  Jag skulle definitivt rekommendera just Body Pump inte mer än en gång per vecka,max två. Och sen annan lite lättare träning för kroppen.
  Även min erfarna PT är skeptisk till Body Pump om man kör det för ofta För slitsamt för kroppen.
  Och kroppen behöver ju vila och återhämtning. Det är minst lika viktigt om träningen ska ge något.
  Ibland kanske så länge som 4 dagar..
  Som nyfrälst/nybörjare tränar man lätt för OFTA. Låter ju inte klokt men så är det. Så ta det lite varsamt med pumpen bara ☺

  Svara
 • P.s Läste nu din mans Peters inlägg som någon länkade till här.
  Hade ingen aning om att du fått anonyma påståenden om att du skulle ha ätstörningar mm?
  Men som jag skrev ovan så verkar du träna väldigt frekvent utan vila. Som man lätt gör när man precis börjat. Kanske därför vissa undrat ? Helt övertygad om att läkare rekommenderar måttlig träning. (Med tanke på Peters inlägg). Att träna intensivt är inte alltid hälsosamt. Vi har ett gäng läkare i släkten och jag vet att vardagsmotion och måttlig träning väger tyngre än att köra hårt låt säga varannan dag.

  Svara
 • Jag tränar tre dagar i veckan så det är inte särskilt intensivt, frekvent eller utan vila. Ibland hårdare pass, som pumpen, och ibland bara kondition eller lättare träning.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag läste din mans inlägg om näthat (och annat) på FB. Han skriver väldigt bra och verkar vara en klok man. När jag läser vad du får utstå för kommentarer blir jag orolig över världen och förundras över det hat som människor sprider… Jag älskar att läsa din blogg och jag hoppas att du kommer fortsätta att skriva och inspirera!
  Kram

  Svara
 • Härligt att ha en sådan fantastisk svärmor! Jag hade dock ändå inte kunnat lämna mina barn i en hel vecka.. men är nästan lite avundsjuk på de som kan med att göra det! Ha en fin helg!

  Svara
 • Tips! Köp färdiga Chokladfondant från Ica! Finns en ny sort salted caramel!!

  Svara
 • Det är precis den jag åt 🙂 Såååå god! Kram

  Svara
 • Vilken lyx att få ha en sådan svärmor! Er resa såg helt fantastisk ut! Önskar min mamma var lika juste o var barnvakt sååå länge ngn gång…
  Kul att du kommit igång mer träningen! Man mår så bra av det!

  Svara