Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | mars 21, 2017

Malmö Saluhall

Hej vacker. Hoppas du mår bra.

Idag gör jag Malmö 🙂


Åt frukost från Joe & The Juice på Arlanda innan flyget ner imorse. Älskar deras spicy tuna med extra avokado.


Väl framme i Malmö satte jag mig på ett café nära vår butik, drack kaffe och jobbade.

Idag fick jag äntligen äta lunch på Malmö Saluhall. Har bara varit där och kollat innan det öppnade så jag har sett fram emot att gå dit. Det är Peters kusiner som ligger bakom den fina saluhallen.
Älskar Bunches som finns där. 


Nu är jag med Olivia i butiken och fixar inför kvällens mingel.

Välkommen kl 18-20.

Stor Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Malmö Saluhall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så mycket snygga kläder 🙂 Fick hem min beställning idag från FEMME. Tycker så mycket om alla mina kläder som jag beställt från er från första kollektionen tills nu ❤️ Hoppas att kvällen blev lyckad i Malmö.

  Svara
 • Hannah, ledsen att vi missade er i saluhallen, kul att ni tog vägen förbi. Jag hann aldrig förbi butiken MEN fick idag leverans av två fina klänningar, blir nya favoriter! Grattis till fin kollektion och lycka till! Kram till er alla.

  Svara
 • Hej väldigt fina kläder skulle tycka det vore jätte kul om du skulle ha ett event i Boden så vi norrlänningar får klämma å känna på kläderna och prova så man ser storlekar .

  Svara
 • Ja! Så klart vi ska upp till er ❤ Mina hemtrakter ju. Vi kommer finnas hos Hanzens i bl a Luleå till hösten. Då ses vi 🙂

  Svara
 • Hejsan!
  En fråga, du hade på dig en supersnygg skjorta typ, svart omlott med vida ärmar på en bild…kanske två tre månader sedan…slutade på höften…
  Finns den i eran nya collection?
  Med vänlig hälsning Malin

  Svara
 • Ja! Den är så fin. Kommer i webshopen på måndag ❤

  Svara