Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:36 | mars 24, 2017

Tack ❤

Hej min vän. Tack för all omtanke och pepp. Tack från hjärtat. Är så glad att ha dig här som vän. Hoppas du även känner att jag är din.

Allt gick jättebra och Vida mår bra. Hon har lite ont men är pigg och glad.


Det var väldigt jobbigt när hon skulle sövas. Katastroftankarna satte igång. Såg framför mig hur jag satt i väntrummet och doktorn kom ut med sin operationmössa i händerna med en sammanbiten och ledsen uppsyn och sa att det inte gick som de hoppats. Kanske har jag sett för mycket på Greys Anatomy. Men så klart gick allt bra och kirurgen kom ut med ett leende och sa att Vida kommer sova några timmar till men att allt gått bra.


Innan opertionen satt vi och pratade och spelade spel i Vidas säng. 


Redo för att följa med till operationssalen. Vida blev sövd i min famn. Hon fick lustgas innan för att de skulle sätta in den lilla ”ventilen” i hennes hand. Hon blev snurrig och skrattade. Berättade att hon skulle drömma om leoparder och att hon badade i godis. Sen somnade hon och vi bar över henne på britsen. Jag var lugn hela tiden men när jag fick lämna henne så kom tårarna.


Pratade videosamtal med Liv när jag väntade.

Jag trivdes i kläderna jag var tvungen att ha på mig. Känner att mitt kall är att jobba på sjukhus, gärna som undersköterska. Vet bara inte hur jag ska lära mig hantera blod och sprutor. Får helt enkelt drömma vidare och hjälpa på andra sätt.

Önskar dig en fin dag.

All Kärlek ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “Tack ❤”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad skönt att allt gick bra! Jag är sjuksköterska sen ett år tillbaka. Tänkte först strunta i att utbilda mig då jag är livrädd för blodprov sprutor osv. Men har märkt att det är när det kommer till mig själv och är inte rädd längre. Följ din dröm om att jobba som undersköterska! Det där med sprutor och blod kommer du att övervinna. Annars kan man alltid ha kvar sin dröm som en dröm 🙂 många kramar och tack för en bra blogg jag läser varje dag

  Svara
 • Så skönt att allt gått bra, fin helg till ER ♥

  Svara
 • Skönt att allt gick bra! Nu får ni mysa i helgen ni har framför er.
  Tycker det är så härligt att höra att du vill jobba som undersköterska. Jag själv är sjuksköterska
  men jobbat som undersköterska i många år innan. Jag har superfina och superduktiga kollegor som är undersköterskor.
  Tycker att de borde få mera uppmärksamhet för deras viktiga jobb de utför. Jag har ju turen att få jobba med dem så jag vet.
  Må så gott hela familjen/kram Ellenor från Umeå

  Svara
 • Härligt och höra att allt gick bra med lilla Vida
  Hon är en kämpe 🙂 förstår att du fick katastrof
  tankar vet precis hur det känns , du som sköterska då hade man varit i trygga händer Hannah 🙂 hoppas det gick bra för lilla Livan också . Kram och ha en go helg ❤️

  Svara
 • Det finns en väldigt bra undersköterske
  utbildning som heter
  SVOK- Svensk vård och kompetensutveckling. Med olika inriktningar också. ♡

  Svara
 • Tror du hade passat väldigt bra som undersköterska! Jag jobbar som sjuksköterska och hade gärna haft dig som kollega. Skönt att operationen gick så bra!
  Kram Emma

  Svara
 • Vad skönt att det gick bra! Vad modig och duktig hon verkar vara din lilla tjej.

  Svara
 • Vida är så lik dig Hannah förutom hakan som hon fått efter sin Pappa och Liv är verkligen en kopia av Peter ❤️

  Svara
 • Vad skönt att höra att allt gått bra! Och jag skulle absolut kunna tänka mig dig som undersköterska, så mycket som du bryr dig om andra! ♥

  Svara
 • Vad roligt att du vill jobba som undersköterska!
  Jag är utbildad specialistsjuksköterska och jobbar på vårdcentral. Även jobbat flera år som sjuksköterska på sjukhus. Kan inte tänka mig ett bättre jobb. Visst – man tjänar inte så mycket och arbetstiderna är inte alltid de roligaste. Inte på något sätt glamouröst.
  Men lyckan att hjälpa andra slår allt.
  Och man lär sig något nytt varje dag. Alla människor är unika och det finns så otroligt många åkommor och sjukdomar man kan drabbas av. Det är oerhört givande.
  Och att se tacksamheten i ögonen på alla de som får hjälp ger verkligen en inre frid och glädje som är värt allt.
  Våga satsa på din dröm! Tror du skulle passa utmärkt inom vården, du är så fin och har hjärtat på rätta stället. ❤️

  Svara
 • Skönt att det gick bra!
  Ja, du känns verkligen som en vän <3
  Älskar din blogg

  Svara
 • Blod och sprutor är inget som hör till undersköterskans arbetsuppgifter vanligtvis (dock på enstaka arbetsplatser) så det behöver du nog inte vara orolig för. Är snarare andra kroppsvätskor som du får vara bekväm med.

  Svara
 • Jo, blod och sprutor hör till mitt dagliga arbete som undersköterska och flera med mig

  Svara
 • Nej inte för majoriteten av undersköterskor men som jag skrev finns det alltid de som jobbar med det också. Men omvårdnad är ändå en större del av undersköterskans arbetsuppgifter i de flesta fall, så är det bara.

  Svara
 • Va skönt att allt gick bra. Alltid otäckt när dom små behöver sövas. Ha en mysig helg nu tillsamman. Kraam

  Svara
 • Hej Hannah!

  Så himla skönt att allt gick bra ❤ Jag hade också varit supernervös!! Gillar inte sjukhus alls och tittar aldrig på sjukhusserier… Vida var ju hur modig som helst!

  Ha en mysig helg tillsammans!

  Kramar

  Svara
 • Är du blodgivare? Annars kan ju de vara ett sätt att komma över blodrädsla på :). Om man får bli blodgivare del vill säga ;). När jag fick blodpropp som 19-åring och fick ta blodprover dagligen så försvann min rädsla, och sen när jag 8 månader senare var gravid och fick gå på fragminbehandling och ta sprutor i magen själv hela graviditeten försvann det helt. Jag kan till och med tycka att det är lite roligt att sticka numera ;). Är blodgivare sedan 7 år 🙂

  Svara