Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:05 | mars 28, 2017

En helg på slottet

God kväll min vän. Har du haft en fin dag?

Jag har farit runt mellan möten och kontoret. Beställt kläder till helgens från FME som jag ska ha med på helgens ena event och planerat inför helgens jobb. Det krävs alltid lite planering att få till med barnvakt när jag är iväg på jobb. Men det löser sig alltid. Den här gången hjälper Mios pappa med pojkarna och Marianne och Urban med flickorna. Tar med de små ner och lämnar dem i Båstad innan jag far vidare till Göteborg. Killarna vill hels alltid vara hemma om de får bestämma och det är lättast också när det kommer till skola och träningar.

Nästa vecka kommer jag ha ett mingel på kontoret, vårt showroom. Då hoppas jag att du i Stockholm vill komma och säga hej och spana in den nya kollektionen.

Men först ut är Vara 🙂


På fredagen 31/3 kl 15-18 kommer jag ha en trevlig AW på Fagerbergs i Vara. Det bjuds på snittar, bubbel och tävlingar. En mysig shoppingkväll och avslut på veckan innan vi tar helg.

På lördagen är det sen dags för mig att åka till Bjertorp Slott. Så ljuvligt att få en helg på slottet.


Där kommer jag och Lars Wallin gästa Modepodden som spelas in live för att sedan mingla och visa min och Lars kollektioner. Vardag/party VS Gala 🙂

Härlig helg att se framemot.

Hoppas vi ses!

Nu sover snart alla barnen och jag och Peter ska kolla ett avsnitt av Farang. En ny svensk spännande serie med bl a Ola Rapace. Har du sett den?

Men först måste jag hänga massor av tvätt. 

Till middag lagade jag en god pasta från veckans matkasse.En pastarätt med sting. 

Så skönt med matkasse. Kör en ekologisk nu men ska nog byta till en lite mer barnvänlig. Dagens rätt var inte så väldigt populär hos de små och det brukar vara så varje vecka. Men jag gillar variationen. Varje dag är det olika, en dag med någon typ av kött, sen fisk, vegetariskt och alltid fräsch sallad till.

Har provat lite olika kassar. Har du någon favorit att tipsa om?


Så här ser det ofta ut i min mobil 🙂 Hittar alltid roliga bilder och filmer som Liv och Vida gjort. Inatt sover Liv med mjuka papiljotter. Jag köpte dom i Spanien i vintras och provade dem en gång. Jag fick riktigt tantkrull. Sen dess har Liv tjatat om att få sova med dem och ha lockigt hår i skolan. Vi får se hur hon ser ut när hon vaknar.


Som att ha en liten gammelmormor bredvid sig i sängen.

Puss och God natt ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “En helg på slottet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi har haft Linas matkasse i över ett år och är supernöjda. Mina barn på 2 och snart 5 år verkar också gilla de :). Vi valde först barnkassen men jag tyckte den var alldeles för enkel och tråkig så det blev originalkassen istället. Det klart att dem inte äter allt alltid men jag tycker det är viktigt att dem får testa nya smaker. Har lagat om många rätter. Tidigare hade vi Citygross men Linas matkassen är sååå mkt bättre.

  Svara
 • Ja, skitungar kanske som inte alltid måste vara hens barn,
  J,T skrev om ämnet som kunnig….

  Svara
 • Det är härligt att se att du inte har bokad fast tid med dina barn! Vissa bloggare { puh, men inget ont sagt) har på tidsschema,tex 17,15 -19 barntid. Ingen bättre eller sämre,men flödesschema låter hårt.
  Sov gott, tänkte på en grej ev om man kan göra denna drömresa och hjälpa till i Indien, vaccinationer. Vad behövs?
  Mvh Katja { även sjuksköterska som någon nämnde) En drömresa från m9tt hjär6a….

  Svara
 • Hej
  Kommer ni ha tidigare kollektion i butiken i Stockholm på eventet?
  Trevlig onsdag

  Svara
 • Hej Hannah!
  Så roligt att du kommer till oss i Vara ☺️ Ska bli skoj å träffa dig å se dina fina kläder!
  Härligt att du ska till slottet sen oxå, det e helt fantastiskt! Där har vi haft våran studentbal, helt magiskt som du kanske förstår
  Vi ses på fredag!!!

  Svara
 • Jaaa, trevligt med AW i Sthlm oxo ! Ska försöka komma förbi 🙂
  Kram

  Svara
 • Åh så roligt det där låter :). Skulle verkligen vilja åka på något sånt där 🙂

  Svara
 • Jag kan verkligen rekommendera Matkomfort! Vi har två döttrar, 6 & 8 år. De äter det mesta i denna kasse, kör familjekassen.

  Enkla recept och fräscha råvaror!

  Hälsningar

  Mia

  Svara
 • Gillar matkasse konceptet! Vi har från Citygross, är väldigt nöjd och där är spännande recept. Då jag har gluten kan jag endast använda mig av en kasse, men jag är nöjd.. 🙂
  Innan hade vi Bamses glutenfria (barnvänlig) men nu har dem ändrat. Ska finnas en barnvänlig kasse med som inte är glutenfri! Ett tips 😀

  Kram ❤

  Svara
 • Hej! Kan du lägga ut receptet på pastan? Ser såå gott ut :-). Ha det gott!

  Svara
 • Stockholm – Yay!!

  Svara
 • Gulligt med en liten tant i sängen.

  Svara
 • Åh nyfiken att höra vilken dag man kan besöka showrummet i sthl, är i stan ngr dgr nästa vecka så hoppas det går att tajma!

  Svara
 • Du är så välkommen på onsdag 5/4 mellan kl 15-19. Då bjuder jag på något gott att dricka och du får kika runt och shoppa om du vill 🙂 Kram

  Svara
 • Tack! Då ska jag nog hinna in innan ni stänger! Längtar !

  Svara