Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:26 | april 1, 2017

En natt på slottet

God morgon vacker. Jag vaknade precis så för mig är det morgon 🙂

Så galet skönt att få sova ut. Jag ligger i en vacker säng på ett vackert slott. Som en saga.


Prinsessan på ärten-säng. Men väldigt skön.

Det har varit väldigt intensivt så förlåt att jag inte skrivit igår. Hade iofs tre timmar i bilen mellan Båstad och Vara men då sov jag som en gris.

Hade sovit dåligt både onsdag och torsdagsnatt så jag passade på att sova när jag hade chansen. Det är ju min superkraft, att kunna somna hursomhelst och varsomhelst.

Igår besökte jag fina butiken Fagerbergs i Vara. De bjöd in till AW-mingel med shopping, tävling och gott att äta och dricka. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll i butiken. Glada härliga kunder… som älskade Femme Collection 🙂Denna outfit är 👌🏻. Alicia FME T-shirt, Livia shorts och sandaler från Tiger. Så ska jag gå klädd i sommar.


Snygg!


Tack för att du kom Sofia och tack för att du berättade att du läser min blogg. Det gör mig alltid glad att höra. Och du hade rätt, Slottet är magiskt. Hoppas du blev nöjd med ditt köp.


Tack bästa personalen på Fagerbergs för att ni gillar FME och bjöd in till en fin fredagsAW.

Efter Fagerbergs satte sig jag och Peter oss i bilen och körde till BjertorpSlott, som ligger några kilometer utanför Vara.

Wow! Vilket avslut på dagen. Vi bor i ett sagolikt rum, eller snarare svit. Fru Sviten.


Kastade mig på sängen med fötterna högt. 

Så vackert att man smäller av.

Att vakna med den här utsikten över slottsparken och ha en egen liten balkong.

Peter smet tidigt imorse när jag fortfarande sov. Han skulle ta tåget till Göteborg, möta upp kompisar och se MFFs premiärmatch. Han är helt nipprig, som ettt barn på julafton 🙂 Vi ses imorgon uppe i Båstad igen. Jag kör ner ikväll och han bor över i Gbg.

Jag ska jobba här på slottet. Spela in en livepodd med Jenny, Modepodden. Jag och Lars Wallin är gäster. Det är livepodd, afternoon Tea och så visar jag upp ett urval från SS17 samt det som kommer i höst, AW17. 

Igårkväll när vi kom fram till slottet på slätten så åt vi middag med bästa Miranda (min vän men även hon som är projektledare idag), Modepodden-Jenny och goa Lars Wallin.


Min hamburgare satt som en smäck. Mmmmmm!


Somnade som en stock efter middagen och gladde mig åt att hitta den här i nattygsbordet. Förr fanns det alltid en bibel från Gideoniterna, men det verkar inte hotellen stå för längre. Men här fanns den. Det gillar jag.

Nu ska jag stryka och fixa med kollektionen och göra mig klar för dagens inspelning. 

Vad gör du idag?

Varma kramar ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “En natt på slottet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här