Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:14 | april 11, 2017

Storfamilj

Hej min vän. Hoppas din dag börjat bra. Har du några planer i påsk?

Jag ska vara hemma med familjen. Gå till kyrkan, äta god mat, bjuda hem vänner, låta barnen leta påskägg och bara vara.

Mina pojkar ska på läger i kyrkan i två dagar och Tristan ska också följa med. Ikväll åker jag dit med alla barnen och lyssnar på Sebastian Stakset från Kartellen. Du är också välkommen så klart!


Kl 19 ikväll tisdag på Arken, Energivägen i Brunna/Kungsängen.

Blir en varm och härlig kväll. 

Peter hämtade Tristan igår och han är hos oss i påsk. Så mysigt. Älskar storfamiljen. Vi finns här för honom alltid. Finns för alla i min älskade storfamilj. Extra viktigt i svåra stunder. Vi finns för varandra i vått och torrt. Det är den största gåvan man kan få. 


Har två killar som vägrar bild. William och Peter. Inga linslöss som vi 🙂

Lagade en god middag med kyckling tillagad i ugnen och tunna skivor potatis som jag rostade.


Har börjat ta fram påskpyntet också.

Björkris och fjädrar, några prydnadsägg och så kommer nog några fluffiga gula små kycklingar åka fram och tjejerna får bestämma. Till jul går jag bananas när det kommer till pynt men vid påsk är jag mer sparsmakad 🙂

All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Storfamilj”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, kan man få receptet på middagen? 🙂

  Önskar Er en Glad Påsk!

  Svara
 • Vad mysigt med kusinhäng i påsk!!

  Svara
 • Låter som en härlig påsk!:-) Vi ska också till kyrkan, tycker att det känns extra skönt och viktigt nu med allt som hänt..! Jag skulle också vilja lyssna på Sebastian Stackset live, helt fantastiskt budskap han sprider!

  Svara
 • Vill inte skälla, bara påminna om det som visats i tv många gånger, om hur dessa fjädrar slits från levande gäss & ankor, en smärta värre än döden enligt veterinärer, eller ja det förstår såklart alla ändå… Så fantastiskt att många städer slopat ALLA fjädrar att pynta i sina städer pga. detta!!!! <3 LEKSAND är en av städerna som VÄGRAT detta!!! Hatten av <3
  Du ska kanske gå in & leta på klipp om hur det går till….

  Förövrigt önskar jag er en fin Påsk <3

  Svara
 • Leksand är ingen STAD, men bra att slopa fjädrarna.
  Ska ha en lugn o härlig påsk med barn o barnbarn, men ingen kyrka för oss då det inte är våran grej. Fast man väljer ju själv.

  Svara
 • Jag vet 🙁 Usch vad djur plågas. Gör ont i hjärtat. Kollar alltid vart fjädrarna kommer ifrån. De jag har hemma är köpta på blomsterbutiken här i Sigtuna och deras fjädrar kommer från hönsindustrin, inga fåglar har plockats levande utan fjädrarna har förvarats efter att de dött. Så klart är det bäst att strunta helt i fjädrarna. Från och med nu ska jag göra det. Inga fler fjädrar! Stor Kram

  Svara
 • Bra Hanna! I år mitt första år med utan fjädrar. Jag tror vi måste föregå med gott exempel till våran barn.

  Svara
 • Håller med, jag tar in kvistar från körsbärsträd så fint och behövs inga fjädrar som dekoration

  Svara
 • Mysigt ,älskar oxå att ha en stor familj
  Fint med påsk pynt

  Svara
 • Bra att tänka på fjädrar, men lite nojig blir man också. Jag har en massa gamla som jag inte törs ta fram nu Sen tycker jag det är fint när du beskriver din tro och kyrka. Både för att komma ihåg varför påsken firas och för att en kärleksfull tro känns viktigare än någonsin i dessa orostider.

  Svara
 • Åh så mysigt ni har det 🙂

  Svara