Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:35 | april 12, 2017

Liv-fika

Jag har hämtat Peter på Arlanda med en liten övernattningsväska till honom. Nu är vi i Uppsala och har checkat in på hotell.
Egentid med Min Man är det som gäller.

Innan vi for hit så tog jag med mig Liv på Liv-fika. Hon har namnsdag idag och det måste firas.

Det blev hallonpaj och semla på Kaffestugan Tant Brun i Sigtuna. Där satt hon och jag och myste.
Snuskigt gott.Varm choklad med vispgrädde och kaffe värmde oss. 

Huvva vad ruggigt och rått det är idag. Fryser ända in i märgen.

Ha en fin kväll.

Puss ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Liv-fika”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint och mysigt att du ser till att få egentid med både dina barn ibland och med din man ibland!
  Jag tycker du är en av de vackraste kvinnor och det har jag sagt till dig förut 🙂
  Jag undrar om du vill dela med dig angående Restylane och Botox som jag ska åka till Stockholm för att få. Men jag vet inte vem som är bäst…..vill du råda mig?
  Kram Anita

  Svara
 • Ja, det är viktigt. Försöker ge alla egentid ❤ Jag använder botox men har provat Restylane. Går dock hos Karin på Eriksbergskliniken och gör skinboost och ansiktsbehandling och de är fantastiska. Så ska du göra något filler eller botox så gå dit. Många jag känner gör det där och de är så fina och ser naturliga ut. Kram

  Svara
 • Tack fina Hannah för svar. Det bästa är ju att fråga någon som ser så fantastiskt vacker och fräsch ut som du ! Finns ju så många ställen men man vet ju inte hur bra de är. Då ska jag ringa dit 🙂 , kram, Anita

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vad mysigt med fika och egnetid med Liv. Längtar till jag kan fika med min Norah. Kram

  Svara
 • Visst var ni precis iväg på en långresa utan barnen.? (Det kanske förvisso var en once in a life time-resa utan barnen så långt) men du skriver ofta om kärleken till familjen och storfamiljen men verkar ändå ha ett stort behov att åka ifrån?

  Tänker att en relation ska kunna stå stark i ett vardagsliv med allt vad det innebär om man är trygga med varandra.
  Har lite svårt att förstå varför ni väljer att resa iväg så ofta utan familjen. Tid för varandra kan man väl få över en middag när barnen har somnat eller några timmar här och där ? I synnerhet så länge man har så små barn tänker jag?

  Svara
 • Där ser vi lite olika på det. Ja, vi var iväg en vecka i mars jag och Peter, vilket var fantastiskt. Vi är starka och trygga i vardagslivet men vi är också egna företagare, har fyra barn i en stjärnfamilj och en vardag som är väldig intensiv på många olika plan. Kanske berättar jag inte allt på bloggen. Det är ju en stor skillnad på att vara personlig och privat. Jag har mer tid och ger mer tid till mina barn än många andra med en anställning som jobbar 9-17. Jag hämtar tidigt, har Vida hemma och tar mycket tid med min familj och barn vilket är viktigt för mig och dem. MEN jag lägger också tid på min kärlek och relation till min man. Han och jag är navet i familjen och behöver ge varandra tid på tumanhand. Det gör oss till starka föräldrarna som man och hustru. Tror även att barnen mår bra av att inte bara hänga i mammas kjol utan även kunna må trivas med farmor eller barnvakt. De ska ändå växa upp och bli starka och självständiga individer. Att leva genom sina barn och glömma bort varför barnen blev till och glömma bort sig själv är inte bra föräldraskapet… tror jag. Reagerar du även på att en av pojkarnas pappa inte träffar sitt barn alls och den andra har varannan helg eller reagerar du bara på de dagar jag är iväg för att jag är mamma?

  Svara
 • Mkt bra svarat. Mammorna får alltid skiten trots att det är vi ( oftast) som ser till att allt fungerar samt drar det tyngsta lasset både i hemmet samt med barnen. Men Gud nåde om man skulle tänka tanken att få en paus . sen att papporna inte kan/ vill ursäktas ständigt… mycket märkligt det där! Ursäkta inte din egna tid!!! Du förtjänar den!!!

  Svara
 • Jag måste säga att även jag undrar hur ni känner att ni måste åka iväg sååå ofta bara ni två. Hanna, NJUT av dina barn och tillbring din tid med dem så länge de är små, du hinner bara blinka så är de så stora att de vill vara mera med sina vänner än med sina föräldrar. Just nu behövs du som en närvarande mamma, du behövs också som mamma då barnen är äldre, men på ett annat sätt, att lyssna och stöda dem.
  Jag har två nästan vuxna barn, min man sen 30 år tillbaka och jag har några enstaka gånger bortresta på tumanhand, vid något väldigt speciellt tillfälle, ex då min man fyllde 50 år, men annars har vi varit med våra barn. Delat tex upp våra semestar, så att barnen fått vara hemma hela sommarlov från förskolan då de ännu gick där. Nu har vi tid för varandra då barnen är stora, snart är du också där. Småbarntiden är sååå kort, ta vara på den!!

  Svara
 • Hoppas ni får en toppenmysig vistelse i min stad, Uppsala:)!
  Kram kram!

  Svara
 • Härligt att se din Familj,folk som dömer finns överallt även i kyrkan,gräver i gamla saker som inte existerar,folk som undviker en mm.men så är det Jesus har åckså påmint oss om detta,hur vi kommer att bli hatade förföljda för Jesu namns skull
  Men vi har en frid ett hopp en framtid och den glädje Jesus ger i hjärtat vill jag inte byta bort mot den otrygghet jag hadde förut Gud välsigne dej och Peter hela din familj barnen, fridfull påsk

  Svara
 • tänkte bara säga ”hej”… å ha det så mysigt i påskhelgen. Ber för dig o din familj, och allt det arbete ni gör; vad det nu än är; bloggare, företagare, pastorer,,, allt lika viktigt. Kram o kärlek, Maria e

  Svara
 • Hej Hanna!

  Hoppas du och Peter får en mysig dag/kväll!
  Glad Påsk.

  Jag har en liten fråga till dig.. Var köpte ni ” hårrullarna” som påminde om snoddar?
  Jag vet det var i Spanien men i vilken affär?? Jag har en kompis som befinner sig i Alicante nu och ev kan hon hon köpa dem.

  Kram Iréne

  Svara