Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:18 | april 13, 2017

Kids Brand Store Sale 

God skärtorsdag min vän. Härligt med långhelg.

Nu börjar min på riktigt. Ska så klart berätta mer om min väldigt trevliga kväll och övernattning med Peter i Uppsala. Ska sätta mig med det inlägget när barnen är ute som påskkärringar och tigger godis 🙂 

Sitter i bilen på väg hem till och vill passa på att kika in här och ge dig ett bra tips innan påskhelgen och kaoset tar över 🙂

Mina pojkars favorit-webbshop och butik är KidsBrandStore. Där finns allt de gillar. Tror de flesta tonåringarna har sina favoritmärken där. 


Nu har de Sale. Mid season sale med upp till 60% på massor av produkter. Jag har beställt vårjackor till Mio och William. Från Lyle & Scott samt Tommy Hilfiger. 


Den här färgklicken blir perfekt på Mio.

Finns så mycket snyggt! Verkligen läge att komplettera vårgarderoben till barnen när det är Sale. Rean gäller inte bara i butiken på nätet utan också i deras fysiska butiker i Täby Centrum och Kungsmässan i Kungsbacka. Där får du 20%.

Alla grymma priser på märken som Ralph Laurent, GANT och Lyle & Scott kommer gälla från idag torsdag och en vecka framåt. Så passa på!

Klicka HÄR! och kom direkt till shoppen.

Kram ❤

              I samarbete med KidsBrandStore


1 kommentarerEn kommentar om “Kids Brand Store Sale ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här