Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | april 17, 2017

En halv page med hjälp av kökssaxen

Hej min vän. Hur mår du? Har du en fin påsk?

Här börjar lata dagar gå mot sitt slut. 


Vår påsk har varit så härlig. Besök i kyrkan, middagar med vänner och massor av barn samt sköna sovmorgnar.Mysiga kvällar med god mat och livemusik 🙂


Igår tog jag med mig Mio och Tristan och åkte till Mall of Scandinavia där vi mötte upp Mimmi.


Vi strosade runt, åt middag och gick på bio. Killarna fick bestämma så det blev Power Rangers.

Tristan och Mio har hängt ihop hela lovet. William har jag knappt sett röken av. Han har varit med kompisar mest hela tiden. Kommit hem och ätit, fått påskägg och sen farit iväg igen. Han fyller 16 år i sommar. Det är inte klokt vad stor han blivit. Min lilla pojk.

När jag kom hem så hade Liv och hennes kompis Emilia lekt med några konstiga kardborregrejer som man bygger figurer med. Men de tyckte det var roligare att sätta dem i håret. Icke ont anandes att bollarna skulle fastna.

Det fick bli en halv page 🙂 Idag kommer Viktoria, som är frisör, och klipper hela håret. Kände att kökssaxen inte var ett alternativ för hela håret. Tur att Liv gärna vill klippa sig så det kom nåt gott ur detta.

Emilia hade 28 stycken i sitt hår men hennes mamma hade lyckats få ut alla. Inget klipp där.

Ha en fin dag.

Varma Kramar ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “En halv page med hjälp av kökssaxen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt!
  ” Vad gör det om hundra år när allting kommer kring…” Den trudelutten har hjälpt mig genom åren

  Svara
 • Hahaha härliga små barn!!! Vad hittar dem inte på ❤️ Håller med Cecilia i det hon säger. Mkt kloka ord 🙂 Kram fina, snygga, vackra Hannah!

  Svara
 • Svara
 • Tur i oturen då att hon vill klippa sig då :D. Ser ut som det kan bli fin längd 🙂

  Svara
 • Ha,ha!Alltså vad jag skrattade. Vad livet skulle vara trist utan barens påhitt

  Svara
 • Så otroligt söt hon är din dotter! Gulligt med skrattgrop i kinden

  Svara
 • Ungar….
  Men det ser ju ut som det ska kunna fixas till snyggt. Värre med zickzack lugg som väl de flesta barn haft någon gång….
  Tack för din trevliga blogg! Kerstin

  Svara
 • Oooops! 28 stycken?? Vilket otroligt tålamod både mor och dotter måste haft om de lyckades pilla loss alla!

  Svara
 • Måste berätta min historia här hemma med just sådana ”bollar”. Min tjej då 7år fick sådana när hon fyllde år. Jätte roliga tyckte hon. En dag fick hon för sig att hon skulle göra en fin krans som hon hade satt på huvudet. när jag ser kransen som tyvärr hade lyckats trassla in sig i håret får jag panik. Min första tanke var hur ska vi lyckas få ut dem. In i dutshen och en massa balsam tänkte jag att det skulle gå lätt. Så fel jag hade. Helt omöjligt. 50st hade hon lyckats trassla in. Jag drog och drog försökte trassla ut dem. Ju mer jag försökte få ut dem kändes det som dem trasslade in sig ännu mera. dottern skrek som bara den. Jag helt förtvivlad. Hur kunde detta hända. På kartongen stod det åldergräns 4år. Hur ska en fyra åring förstå att man inte ska ha dem i håret. Ingen varning att dem bodde hållas borta från håret. Tar kontakt med BR leksaker där vi köpte dem och förklarar problemet för dem tar även bilder på dotterns hår före och efter två timmarna i dutshen (vi fick till slut ta saxen och klippa av dem 30st som vi inte fick ut) kämpade i två timmar. Min önskan var att dem antingen skulle lägga till varning att man inte få har dem i närheten av håret eller att dem skulle höja åldersgränsen på dem. Får som svar att dem ska se över detta och som plåster på såret fick jag 100kr rabatt nästa gång jag handlade hos dem. Ett skämt. Frisyren efter vi fick klippa av bollarna var inte den finaste. Dottern var jätte ledsen.

  Svara
 • Hehe… Bunch’ems! Dem har min dotter också, och precis före påsk hände samma sak här – men det var KOMPISEN som hade satt fast dem i håret! Och gjorde två stora ”tofsar” på vardera sida. Herregud vad jag fick pilla och greja för att få bort dem! Hårstrå för hårstrå! Men det gick vägen till slut! Jag var LIVRÄDD att jag skulle behöva skicka hem en friserad tjej till grannen… 😀

  Svara