Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | april 20, 2017

Tre dejter 

God kväll i stugan. Här har lugnet inte lagt sig på långa vägar. Barnen springer runt och skriker som galningar. Förstår inte varför man måste skriiiika när man busar och stöka ner något förbannat när man leker. 

Jag har flytt. Sa att jag skulle byta sängkläder och smet upp i sovrummet 🙂 Här ligger jag nu i en ren och väldoftande säng och skriver till dig. Snart märket de att jag varit borta lite förlänge så snart kommer ropen ”Maaaammaaaaa!!!”

Man får ta sina små smitningar ibland. Särsklit efter att jag lagat en god middag till alla.

Det blev ångkokta och stekta dumplings med ris och edamambönor.Dessa med massor av flingsalt är ju så gott.

Idag har jag haft några roliga samarbetesmöten och innan jag for hem så hann jag med tre snabba dejter. En för mitt hår, en födelsedagsfika och en bara ge en kram och säga hej.


Bästa Catta som gör underverk med mitt hår, syrran och en nyfärgad jag. Satte i nya HairTalk samt färgade min utväxt.


Fint va? 

Funderar lite på att göra som förra våren då jag klippte av mig håret till en page och färgade det superblont men, alltid dessa men, det var så fult när mitt egna hår växte ut. Utväxten syntes alldeles för snabbt. Nu kan jag vänta i säkert sju veckor innan jag behöver fixa utväxten.


Hade ett lunchmöte på Saturnus så efter det så smet jag upp och kramade om Sophie på Eriksbergskliniken.


Och sist men inte minst så fick jag och syrran fira Lenita, bjuda på fika, sång och present. Min underbara Lenita. Grattis på din dag.


Åt en så galet god lunch. En ljummen steak sallad. Perfekt stekt och mört skivat kött med sallad och savoykål toppad med granatäpplekärnor.

Nu ropar barnen 🙂 Dags att visa mig.

All Kärlek ❤


3 kommentarer3 kommentarer om “Tre dejter ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Page och blont

    Svara
  • Hahaha, min tummen upp kom inte med men jag tyckte att page och blonda jättefint!

    Svara
  • Jag har alltid tyckt att du var snyggast i page.

    Svara