Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:57 | april 22, 2017

Min lilla gymnast

God lördag min vän. Har du en fin helg?

Jag har det bäst. Just nu vill jag stanna tiden. Myser i soffan med tjejerna och allt känns så lugnt och skönt.


Mitt lördagshäng.

Igår var jag i stan på kontoret och planerade AW18 och provade plagg för SS18. Älskar den processen. Från tanke till plagg. Längre redan till nästa vår 🙂 Så fina klänningar, kostym, jackor och annat.


Köpte vackra fredagsblommor till Marielle och Isabelle på kontoret. Är så tacksam över att jobba med så fint gäng. 

På kvällen när barnen kommit till ro så smet jag ut här i Sigtuna. Tomas Brolin och hans fru Marielle hade styrt upp en Undici-fest. Undici var en restaurang/krog som Tomas drev för flera år sedan. Det var bästa stället i Stockholm. Alltid bra folk, glad musik… mycket schlager, alltid bra stämning och god mat. Har haft måååånga roliga kvällar där. Sen det stängde så har man saknat ett sånt ställe. Men igår fick jag uppleva det igen 🙂

Smalare än Thord sjöng, det var precis samma stämning som förr. Dr Alban och Ankie Bagger var också där och uppträdde. Så kul drag.


Dr Alban känner jag sedan jag var tonåring. 

Idag har Liv haft sin gymnastikuppvisning. Så duktig var hon. Blev verkligen imponerad. Det var massor av barn och ungdomar som uppträdde. Wow vilka talanger.


Min lilla gymnast.

Efter showen åt vi på O’Learys.De har en spelhörna där som Peter och tjejerna hängde i. 

Men nog om det.

Nu är det dags för Talang och pizza.

Vad har du för dig?

All Kärlek ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Min lilla gymnast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag och sambon dejtar tvättstugan ikväll När vi är klara med det blir det nån film antar jag. ☺️ Det är riktigt skönt med en lugn helg för en gångs skull, har alltid en massa inplanerat på helgerna. Ha det bra, kram från Köping

  Svara
 • Låter som en perfekt dag o helg 🙂 Själv har jag shoppat smink och umgåtts med en vän som jag tyvärr inte träffar så ofta. Ha en fortsatt bra helg fina du! Skulle du kunna skriva ett inlägg om smink som du en gång för nån månad sen lovade? Har inte sett att det kommit upp än. Den som väntar på nåt gott… ✨

  Svara
 • Åh, vad fint armbandet med lilla korset är som kommit.
  Go natt

  Svara
 • Ser ut att ha varit en mysig dag ❤️ Här hemma har vi firat vår lilla Lisa, en nybliven 7-åring!

  Kram, Carina
  http://www.matparlan.se

  Svara
 • Så mysigt ni verkar ha det :). Sen så fina blommor 🙂

  Svara
 • Hej Hannah.
  Min helg ha varit bra . Fina bilder du har här . Trevligt att se . Helger är bäst o söndagen är den bästa . Varit i trevliga Karlshamn o handlat. Iväg med bästa vännen o shoppa. Vackra blommor på torget. Ville typ ta hem nästan allihopa . Vilka gudomligt fina växter o träd o vackra buketter till våren . Underbart. Ha det gott . Kram

  Svara
 • Alla gymnaster var så duktiga! Stora som små. Det var min farmor som startade den klubben på 60-talet. Den har vuxit en aning sedan dess.

  Svara