Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | april 26, 2017

BUS

                 I samarbete med Yves Rocher 

Hej vacker. Hoppas allt är väl.

Innan jag åkte så körde jag BUS (brun-utan-sol) i ansiktet och på kroppen. Kan ju inte skifta i grönt när man visar armar och ben och inte har smink i ansiktet. Jag känner mig så mycket finare och fräschare när jag har lite färg. 

Jag använde en BUS från Yves Rocher. Just denna har jag använt tidigare och gillar den. Det är inte bara jag som gillar den märkte jag för trots att jag inte använt den på ett tag så är den nästan slut. Hmm, tror någon av mina pubbekillar här hemma också vill ha lite fräsch färg 🙂Den är lätt att smörja in och doftar gott. Lämnar inte den där unkna lukten som BUS kan göra. Jag smörjer mig dock alltid på kvällen så jag kan duscha och tvätta av mig på morgonen. Låter det gå in i huden ordentligt innan jag lägger mig.

Ju fler gånger du smörjer dig desto brunare blir du. Efter två dagars användning så byggde jag upp en fin färg.


Före…


… efter. Tog bilderna på exakt samma ställe och med samma ljus efter två dagar.


Kroppen skrubbar jag först med Botanical Scrub innan jag använder BUS för kroppen.


Den är en body mist. Så man behöver inte kladda på med kräm på ben och armar. Den är väldigt lätt och går in fort i huden.

Nu kan du köpa dessa tre för endast 179kr (värde 393kr). Erbjudandet gäller från idag till 21/5. 

HÄR! Hittar du erbjudandet.

Passa på att få en vårfräsch look.

Kram ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “BUS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill bara kika in och tacka för hudvårdsprodukterna jag vann samt hud analysen. Kommer just från butiken med min lyxiga kasse. Är otroligt glad och väldigt tacksam. Frågade den trevliga personalen om det verkligen var sant att jag FÅR allt. Och det var det!
  Tusen tack från djupet av mitt hjärta.
  All kärlek Therése

  Svara
 • Vilket bra inlägg :). Gillar sånt här 🙂

  Svara
 • Jättefin färg! Jag är alltid skeptisk till att köra bus i fejset, men jag kanske ska våga mig på det.

  Svara
 • Den är så ”snäll” så man behöver inte oroa sig för att bli helt Trump-färgad och fläckig 🙂

  Svara
 • Jättefint nagellack, får man fråga vilket det är?
  Kram för en jättebra blogg!
  Caroline

  Svara
 • Gillade också ditt nagellack , vad är det för märke och nyans ? Ha En bra dag

  Svara