Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | april 29, 2017

YES!

I samarbete med Bravardag.se

God morgon min vän. Hoppas allt är väl. Jag har nyss vaknat och ska sätta igång med kalasfix. Om några timmar kommer 20 barn. Gulp. 

Blir att städa hela kvällen 🙂

Jag har ju som du vet en stor familj. Det innebär att jag i vardagen behöver alla de bästa knepen och hjälpmedlen för att underlätta i vardagen.

Huset är typ alltid kaos-stökigt, jag tvättar och tvättar men det tar aldrig slut. Disken! För att inte tala om disken. Efter en middag med familjen, och alltid någon kompis till barnen, så är diskmaskinen full. Har man tonåringar hemma så vet du vad jag pratar om när det alltid finns högar med disk på tonåringarnas rum. Under sängen kan det ligga tallrikar med intorkad mat som säkert legat där i några dagar. När köksskåpen börjar bli tomma då ber jag killarna ta ner disken från sitt rum. Då har jag alltid en full maskin… igen.

Mina tvättmaskiner har jag fått byta ut under åren men diskmaskinen hänger med. Var nära att kasta ut den häromdagen för senaste tiden har jag fått köra två program för att få allt rent.

Men tydligen var det inte maskinens fel utan diskmedlet jag använde.

I samarbete med Bravardag.se så fick jag hjälp. Hos Bravardag.se får jag de tipsen och den hjälpen. Där hittar jag recept till helgens bjudning, tips på hårtrender, tävlingar och grymma priser på bl a hygienartiklar. Där finns allt man behöver i vardagen. Blir man medlem, vilket inte kostar ett öre, så får man ta del av allt detta. 

Jag fick chansen att prova nya YES Platinum från P&G Bravardag.se, en produkt som även har fått bäst-i-test av Testfakta.

Tack vare den här så står diskmaskinen kvar och jag tjänar både tid och tålamod. Amen!

T.o.m. i min skruttiga diskmaskin gör denna tablett underverk.

Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med resultatet. Tack Bravardag.se.

Ja, är man en stor familj så måste man ha hjälp i vardagen. Man vill att allt som är tråkigt, som att diska, ska gå lätt och smidigt.

Har du något bra vardagstips så dela gärna med dig.

Stor Kram ❤️


8 kommentarer8 kommentarer om “YES!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Skymtar en snygg outfit när du sitter vid diskmaskinen varifrån kommer byxorna och tröjan? Önskar dig en fin dag

  Svara
 • Bästa diskmedlet!!

  Svara
 • Men jösses skämskudde på den reklamen….
  Plötsligt så slutade ditt vanliga diskmedel att fungera?
  Men du är medlem ”någonstans” och dom ger dig tips på ett nytt diskmedel?
  Och allt blir himla bra igen….
  Snälla, vill inte vara elak, men den var dålig 🙂

  Svara
 • Fast Hannah har ju tydligt reklammärkt innehållet och då är det ok i min värld. Värre med massa andra bloggare som låtsats att det inte är reklam samtidigt som man läser om samma produkt på tre andra bloggar samma vecka.

  Svara
 • You go girl. Jag har fått lära mig att om man inte har något snällt att säga så kan man vara tyst. Mer kärlek. Lycka till med allt. Kram S

  Svara
 • Lite smått komiskt att du utelämnar att ni faktiskt har städhjälp. Är det så himma jobbigt då att få ihop det resterande med disk och tvätt själva när ni är två vuxna och två tonåringar (aom är tillräckligt gamla för att hjälpa till..

  Jag kan tillägga att jag inte moraliserar det minsta övet att betala för hjälp i hemmet. Trots att varken jag eller min sambo har barn så har vi städhjälp o lägenheten två gånger i veckan. Guld värt att lägga den lilla summan (blir ca 700 kr i månaden efter skatt) i månaden på något som frigör en massa ledig tid på vår fritid.

  Men (och just det här är inte riktat till dig alls): det blir nästan vansinnigt hycklande med alla kändisar med småbarn som alltid läggee ut perfekta bilder på hemmet där allt är minituöst placerat och det ingår både städhjälp, tvätthjälp och nannies för att upprätthålla fasaden. Jag hade inte stört mig på det om personerna varit ärliga med attt de tar in hjälp.

  Amanda Schulmans Instagramkonto är som en parodi på allt detta. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt ”spontana” ögonblicksbilder frän hemmet, där inte en kvist i vasen från Svensk tenn ligger fel 😉

  Svara
 • PS. Städjälp två gånger i månaden (inte i veckan!) skulle det ha stått. Haha.

  Ursäkta stav- och grammatikfelen. Skriver på mobilen efter en natt i sus och dus, så finmotoriken i fingrarna är inte på topp 😀

  Svara
 • Hej du fina människa!

  Hade också kalas igår, men det var för vår 19-åring, fullt ös men lyckat. Bara lite synd att det är så grymt kallt att inte ens utemöblerna är på plats än.
  Vardagstips har jag inget att komma med, mer än att jag fick reda på att man kan göra ett avkok på rosmarin och spraya sina husdjur emot fästingar. Vet inte om det hjälper, men är kanske värt ett försök.
  Kram och ha en trevlig Valborg!

  Svara