Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:29 | april 30, 2017

Kalasdag

God morgon vacker. Skönt med sovmorgon. Jag vaknade nyss. Alla vaknade vi nyss. Sjusovarfamiljen 🙂

Igår var det verkligen fullt upp hela dagen. Började dagen med att städa och fixa inför Livs kalas och efter kalaset var det bara att städa igen.

Men det var det värt. Alla hade så kul och kalaset var lyckat. Skrattar gott åt en kommentar från en kalasgäst… Hon sa att kalaset var något hon aldrig trodde skulle hända på riktigt, att här hände verkligen allt.

Gjorde kalasfint i bussen. Liv önskade ju att få ha ett busskalas. Så först var det disco och bus i bussen och sen sprang alla barnen runt i vår trädgård. Hoppade studsmatta, spelade fotboll med Mio, hade dansstopp på altanen, godisregn och bara massor av skoj.


Tur att jag städade bussen innan kalaset 🙂

Hade och har fullt hus. Mamma kom och grattade Liv, Marianne kom och bor över, Jessica och hennes barn kom också och bor över. Älskar när vi har vänner och familj här. Mio sa också det igår, ”jag älskar när folk sover över hos oss”.Mammi och flickorna.

All Kärlek ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Kalasdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket härligt kalas, och vad fint du ordnat! Saknar när mina barn var små, älskade att fixa inför kalas, all planering , slå in vackra roliga paket,hitta på olika tema m.m.
  Får satsa på barnbarnens hädanefter 🙂

  Svara
 • Åh vad fint kalas, och så härliga bilder!
  http://nouw.com/bellss

  Svara
 • Låter som ett bra betyg! Synd bara att du hann städa innan 😉 I Boden vräker snön och regnet ner så vi skippar valborgs iår 🙂 Dessutom var det nån som började fira tidigt och tände inatt på brasan vi tänkte gå på! 🙁 Men igår var det strålande sol, så typiskt!!

  Svara
 • Så fint du fixar o trixar för dina barn, supermom Hannah ❤️

  Svara
 • Åh vilket kalas 🙂

  Svara