Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:55 | maj 1, 2017

Pinsam tågfärd

God första maj min vän. Har du en fin helg?

Skönt med en långhelg hemma med familjen. 

Jag for till WE imorse. Körde ett cirkelpass på en timme. Härligt att starta dagen så. Vida ville hänga med mig så hon var på WEME när jag tränade. En trappa upp från gymmet har de barnpassning där de får pyssla, rita och kolla på film medan föräldrarna tränar.Vida hittade direkt en kompis. Liv och Vida tycker mycket om att hänga där…


… Och jag här en trappa ner.

Lade mig i solen när jag kom hem. Somnade till en liten stund och vaknade av en hög snarkning… från mig själv. Det hände mig på pendeltåget förra veckan. Jag somnade i Märsta och vaknade av en hööög snarkning och lite dregel på axeln nästan framme i Stockholm. Hade toksovit i 40 minuter. Kikande lite med ena ögat och såg att hela tåget var fullproppat. Skämdes så mycket så jag låtsades sova vidare. När jag skulle kliva av så tittade och log paret bredvid mig. Pinsamt 🙂


Mio kickar boll i trädgården och de små leker och cyklar på gatan. William städar sitt rum(?!)

Jag bara njuter av dagen helt enkelt.

All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Pinsam tågfärd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Njut vidare fina Det ska jag också göra. Kramen ❤️

  Svara
 • Du har en sån härlig blogg! Mysig! 🙂 Jag kunde inte låta bli och skratta högt när jag läste det du skrev i slutet, att din äldsta son städar rummet med ”(!?)”

  Svara
 • Härligt med solen nu!
  Har beställt ett halsband fr Emma israelsson, blev så kär i det som du har med duvan.
  Har en bra dag!

  Svara
 • Hej Hannah!

  Tack för en inspirerande, personlig och varm blogg!
  Har en son, Ebbe, i samma ålder som Liv och har följt dig sen du var gravid med henne. Du bjuder på dig själv och får mig ofta att skratta, du har en hög igenkänningsfaktor:-)!
  Tack för att du delar med dig!

  Vill bara höra vilken solfaktor du använder i ansiktet?
  Du ser alltid så fräsch ut med en frisk fin färg i ansiktet. Jag vet att man inte ska sola, har varit ung och dum och solat för mycket i min ungdom (är 38 år idag). Är klokare nu och har en rätt bra hudvårdsrutin med rengöring och antiage krämer, men det är så himla trevligt att gå från grå/genomskinlig ton till lite levande sommarfärg i ansiktet. Jag använder brun utan sol men njuter av att ligga i solen, vill skydda ansiktet men ändå få lite färg.

  Har du något bra tips?
  Tack snälla och ha en riktigt härlig vecka!

  Svara