Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:10 | maj 2, 2017

Vinn presentkort hos Ideal of Sweden

I samarbete med iDeal of Sweden

Hej vacker. Hur underbart väder har vi inte haft i helgen? Första Valborgshelgen som det inte har regnat, snöat eller haglat. Bara sol! Ljuvliga vår… och långhelg. I alla fall här. Och vårsolen bara fortsätter att skina.

Så fort det blir vår så byter jag färg på kläderna. Mer färgglatt och gärna pasteller.

Men det är inte bara jag byter skepnad utan även min mobil.


Mitt nya snygga skal från iDeal of Sweden. Mitt förra var mörkgrön marmor, som jag hade under vintern, men nu passar rosa/lila bättre. Du lär ju känner igen skalen från alla mina spelegselfies 🙂 De har så fina skal i olika färger och mönster. Kika HÄR! på deras hemsida och hitta din favorit. 

Bra och hållbar kvalité med en sammetslen insida som skyddar mobilen. Finns även skal som en ”plånbok” för både mobilen och kreditkorten som fungerar magnetiskt med skalen. Alla deras skal passar till magnetiska fästen som du kan ha i bilen eller hemma.

Jag har ju så jag kan matcha årstiderna men varför inte matcha sin outfit också 🙂

Nu har du chans att vinna ett presentkort på hela 1500kr. Inte bara en utan tre personer har chans att vinna varsitt presentkort på 1500kr. Då kan du verkligen matcha dagshumöret, årstiden och din outfit med flera olika skal.

Det enda du behöver göra för att delta är att följa @idealofsweden på Instagram samt motivera här i mitt kommentarsfält nedan vilket skal du skulle välja om du vann.

Jag kommer dra tre vinnare så in och tävla.

Men till dig som inte kan hålla dig och bara måste ha ett nytt mobilskal NUUU, kan gå in på hemsidan och beställa och få 20% rabatt om du uppger rabattkod HANNAH.

Erbjudandet gäller en vecka fram från idag.

Puss 💕


79 kommentarer79 kommentarer om “Vinn presentkort hos Ideal of Sweden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh,undrar vad det är för snyggt VÅRIGT nagellack du har?
  Kram

  Svara
 • Måste ju även matcha lacket 🙂 Det är från OPI. Deras vår- och sommarkollektion.

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle välja samma som dig, rosa/lila. Passar så bra nu när våren är här.
  Ha det gott 🙂
  /Agneta

  Svara
 • Om jag vann skulle jag köpa ett rosa marmor! Det passar såååå fint till rosa iPhone. Såklart skulle jag även ha en matchande rosa ”väska”. Ideal är så smart med skal och väskor. Kul att ”vårpimpa” mobilen!

  Svara
 • Åh vilken härlig tävling. Jag hade valt det rosa, det känns väldigt passande för den underbara årstiden vi har framför oss. Sommar, sol, rosé och ljusa färger. Passande nog till min rosa iPhone också
  Tack för en härlig sida med massa inspiration. Är inne och kikar lite då och då 🙂
  ☀️

  Svara
 • Åh vilken kul tävling. Jag deltar sällan men ska ni ta chansen. Jag en rosa iPhone och skulle därför vilja matcha den med rosa marmor. Skulle passa perfekt nu till våren och försommaren. Hoppas på tur. Tack för en inspirerande och ärlig blogg. Hälsningar Ann-Sofie Gustafsson

  Svara
 • Med en helt ny telefon i väskan måste man ju ha ett snyggt och skyddande skal. Jag har stirrat mig blind på det rosa fasion wallet! Det är såååå mycket ja!

  Svara
 • Rosa, rosa, rosa! Såklart. Finaste färgen. Älskar alla nyanser av rosa och speciellt nu när sommaren är på ingång. Skulle matcha med mina ”tuggummi-rosa” naglar.

  Svara
 • Åh, Har jag turen att vinna skulle jag välja det som heter ” tropical dots”! Så fint och somrigt! Håller tummarna

  Svara
 • Hej Skulle önska mobilskalet ”Mosaik” såå fint man blir glad av mönstret!
  Tack o hej!

  Svara
 • Hej, hade jag haft turen att vinna hade jag valt skalet du har (det rosa/lila). Det hade passat perfekt till min nyinköpta iPhone 7 plus som jag har sparat till läääänge, då jag är student. 🙂

  Ha en fortsatt bra dag i solen! 🙂

  Svara
 • Hej,
  Åh vilka fina skal!!! Jag skulle välja supersnygga BOHO om jag hade turen att vinna! Känns väldigt somrigt och ger mig skärgårdskänsla:)
  Nu när otrogna maken flyttat ut är det fritt fram för mig att välja de färger jag vill är hemma, så då vore det ju kul om även mobilen fick ny fin färg:)

  kram kram

  Svara
 • Hej fina du!
  Om jag fick chans att få ett fint mobilskal från idealofsweden, så skulle jag välja skalet som heter tropicaldots. Det skalet med fåglar på, eftersom det påminner om min bortgångna farmor som älskade fåglar och lärde mig namnen på olika fåglar. Och det skulle värma hjärtat mitt varje gång jag tittade ner på mitt skal!
  Kram Nathalie

  Svara
 • Följer de redan på Instagram och har drömt om det rosa skalet sedan de släppte vårkollektionen. Det bara SKRIKER Erica och jag hade älskat att få matcha mobilen med den härliga vårvärmen som kommit smygande, inte en dag för sent enligt mig 🙂 KRAM <3

  Svara
 • Hej!
  Älskar deras skal!
  Om jag vann så skulle jag köpa skalet CARRARA GOLD till min dotter som gått och suktat efter sånt skal en längre tid. Eftersom det är hennes födelsedag snart så skulle det passa perfekt!

  Kram Jessica

  Svara
 • Hej!
  Ååh dessa mobilskal är verkligen så himla underbara. Följer idealofsweden på instagram sedan en tid tillbaka o älskar verkligen dem. De skal som jag tycker är extra snygga är ocean marble, eftersom jag älskar marmor o bor vid havet. Det andra skalet är det rosa. Det känns så somrigt o är så himla snyggt, skulle matcha min iPhone rosé som handen i handsken.

  Skulle va så kul att vinna presentkortet o få ett lyxigt skal på mobilen. Håller mina fingrar o tår… 🙂

  Kram

  Svara
 • Hej.
  Jag tävlar för min son. Han fyller år 11/5 och han önskar sig pengar och ska spara till en ny telefon. Han vet precis vilket skal han ska välja när han köpt mobil. LAURENT MARBLE. Sååå cool tycker han. Nu håller vi tummarna!
  Tack för en fin blogg

  Svara
 • Jag skulle ta det rosa marmor du har. Det är så himla snyggt❤Har ej möjlighet att köpa en ny telefon och då den är trasig o ful så vore det ju perfekt att styla upp den med detta snygga skal

  Svara
 • Dessa skal är så galet fina!! Min favorit just nu är det prickiga, Blue Polka Dots
  Det skalet gör min glad

  Svara
 • Jag skulle kunna välja vilket som helst då alla är superläckra men jag tror ändå att jag föll mest för samma modell som du har fast för Samsung. FASHION CASE S/S17 GALAXY S8 PILION PINK MARBLE. Jag får min nya Galaxy S8 i veckan och jag skulle gärna smycka och skydda den i ett sådant skal.

  Hälsningar Jessica

  Svara
 • Jag hade valt det nya rosa skalet. så snygg! Älskar rosa och att få matcha skalet med sommaren skulle ju vara helt underbart, speciellt om det blir en regning sommar 😛 🙂 KRAM

  Svara
 • Åh fick min nya IPhone 7 förra veckan och skulle jättegärna välja det rosa skalet som du har! Galet fint är det och skulle vara så kul att matcha telefon till sommargarderoben som är mkt rosa i!

  Svara
 • Om jag vann skulle jag välja samma mobilskal som du har. Det är ju jättesnyggt.

  Svara
 • Skulle vilja ha/köpa ett rosa plånboksfodral till sommaren☀️☀️

  Svara
 • FASHION CASE A/W16 GALAXY S7 CARRARA GOLD är en favorit som jag skulle välja.

  Svara
 • Åhhh jag var precis på väg att beställa ett skärmskydd när jag gick in på din blogg. Valet föll då på att beställa från idelaofsweden med din fina rabatt. Blev såå sjukt sugen på det rosa fodralet du har men ekonomin tillåter inte riktigt sån lyx då jag har/ är långtidssjukskriven. Skulle göra min dag om jag vann. Tack för en fin blogg.

  Svara
 • Hej hannah! Jag är så kär i alla olika marmor skal som finns hos ideal of sweden, så något av de skalen skulle jag gärna köpa!

  Med vänlig hälsning, josefin

  Svara
 • Jag har helt fastnat för blått så jag skulle välja Boho skalet

  Svara
 • Jag skulle välja samma skal som du har! Jag ÄLSKAR rosa! Snyggt till min oyster Elina klänning dessutom! 😉 Mums!

  Svara
 • Jag skulle välja ett grönt marnorerat för att ge till min mamma som nu befinner sig i ett av livets lägre lägen. Petra

  Svara
 • Då jag alldeles för ofta lyckas spräcka min skärm så skulle jag välja det rosa plånboksfodralet! 🙂 Superfina skal!

  Svara
 • Om jag skulle vinna hade jag valt det rosa plånboksfodralet samt ett skydd. Då jag är små klumpig och tappar mobilen lite för ofta

  Svara
 • Hej,

  Shit vilka fina skal dom har! Vill ju ha alla =) Om jag ska välja så skulle jag ändå välja
  FASHION CASE S/S17 IPHONE 7 MOROCCAN ZELLIGE. Kändes exotisk och vacker på samma gång. Fräsht!

  Hoppas på vinst!

  /Katti

  Svara
 • Har länge gått och sneglat på dessa underbara skal. Vi har flyttat tillbaka hem från Stockholm då min mamma är sjuk så det skulle vara underbart att få överraska min mor med en vår gåva som denna. 🙂

  Svara
 • Åh vad många fina skal. Älskar att matcha kläder, väder och mobil!! Jag skulle vilja ha Tropical Dots, it makes me happy!

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle välja Marrakesh. Så härligt nu till våren! Men tänk att kunna byta skal efter årstider!

  Tack för en fin blogg!

  Kramar Sara

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag skulle SÅ gärna vilja ha det rosa skalet du har på bild! Har suktat så länge efter det. Jag skulle så gärna vinna. Livet som student bjuder inte till många tillfällen där man får unna sig själv, trots många timmars extrajobb och sena nätter med plugg. Det skulle vara så härligt att få unna sig något fint nu till våren, så man orkar köra in i de sista innan terminen på universitetet är slut innan sommaren

  Älskar din blogg, kram

  Svara
 • Jag skulle köpa detta skalet. Så fint och somrigt tycker jag. 🙂 https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-ss17-iphone-66s-moroccan-zellige/

  Och jag följer på instagram som annika.andersson111

  Svara
 • Hej!

  Åh vilka fina mobilskal! Jag skulle verkligen behöva ett nytt! Skulle välja detta https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-aw16-iphone-7-ocean-marble/ nu till sommaren! Även barnen behöver nya skal till sina så detta skulle komma väl till pass!

  Kram, Carina

  Svara
 • Jag vet att min fru har ett fult slitet fodral, så vinner jag så låter jag henne välja vad hon vill ha <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag fastnade direkt för det rosa i marmor som du visar ovan på bild Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag ge bort ett skal till min dotter som fyller år den 7 maj .

  Svara
 • Åh jag vill gärna vinna . Om jag vann skulle jag välja det rosa du har eller https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-iphone-6-6s-white-marble/ detta vita. Skulle passa på att köpa ett till min lilla mamma också .
  Kram o njut av sommarsolen

  Svara
 • Har nyss uppdaterat till en ny iPhone 7 & måste såklart ha ett nytt skal som skyddar och gör min mobbe snygg 🙂
  Tyckte ditt nya i rosa var galet snyggt !
  Håller tummarna ✊

  Svara
 • ÅÅ Så svårt att välja, det är ju därför man hoppas på vinst, så man kan köpa flera stycken!! Men får jag bara välja ett hade jag nog valt MOROCCAN ZELLIGE – SÅÅÅ Vackert!! Man blir ju glad i hela sig när man tittar på det <3 😀

  Svara
 • Jag skulle väldigt gärna vilja vinna: https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-ss17-iphone-7-pilion-pink-marble/. Sååååå fint

  Svara
 • Jag skulle välja FASHION CASE IPHONE 6/6S COPPER. Och det skulle bli mitt första alldeles egna skal. Har tidigare bara ärvt skal från mina barn.

  Svara
 • Hej!
  Jag skulle välja fashion case tropical dots, vilken färgbomb:)! Ha det fint!

  Svara
 • Om jag har turen att vinna så skulle jag önska mig skalet i mosaik.(FASHION CASE A/W16 GALAXY S7 MOSAIC) Härliga marockanska färger som livar upp då jag oftast klär mig i svarta kläder!

  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha skalet Blue Polka Dots – ett fräscht tidlöst skal!

  Svara
 • Vinner jag denna tävling så vet jag en tjej här hemma som jublar då hennes mobil iförrgår blev stulen med de nyinköpta skalet så önskan om detta skal är stort FASHION CASE S/S17 IPHONE 6/6S PILION PINK MARBLE
  Nu håller jag alla tummar å tår så kanske jag kan käka ett litet sår ❤

  Svara
 • Jag är riktigt sugen på ett ljust skal nu till sommaren och skulle välja det rosa som du har. Tycker det är så himla fint och fräsch med ett ljusare skal till telefonen nu på sommaren!

  Svara
 • Det rosa skalet känns så mycket sommar så det vill jag ha.
  Hoppas på tur
  //Nina

  Svara
 • Hej,
  Pilion Pink!
  Så mycket fina mobilskal!!

  Svara
 • Hej hopp

  Jag har saknat ett ordentligt plånboksfodral sen jag bytte mobil.
  Äntligen hittat ett som verkligen uppfyller alla mina krav!
  https://idealofsweden.com/produkt/magnet-wallet-galaxy-s6-svart/

  Att det sen även finns så resten av familjen kan få ett skal/fodral är ju bara för bra för att vara sant. Kommer öka livslängden på barnens mobiler och DET tycker pappa om… 🙂

  Ha det fint
  Tommy axtommy på Instagram

  Svara
 • Skulle gärna vilja vinna ocean marble så fint Med hopp om tur.

  Svara
 • Jag skulle vilja ha tropical drots som skulle bli en fin detalj att ha till Julia dress från framme collection!! Så kul att matcha skal med kläder =)

  Svara
 • Matt black. Stilrent & enkelt men har så mkt färg på andra accessoarer
  ❤️

  Svara
 • Åh, nu håller jag tummarna så hårt att de nästan blir blå! Vore fantastiskt att vinna ett presentkort, så jag kan få mitt efterlängtade skal, nämligen MORROCAN ZELLIGE. Och inte bara jag skulle bli glad, pengarna räcker ju till fler skal! Då skulle jag överraska min älskade mamma. 🙂
  Trevlig helg!

  Svara
 • Nu ÄR mina tummar väldigt blå!
  Glömde skriva sist att jag heter peoplebeach81 på instagram. 🙂

  Svara
 • Härligt! Skulle behöva pigga upp både mig och min telefon! Så jag önskar mig något helt otippat mig, FASHION CASE S/S17 IPHONE 7 TROPICAL DOTS ! Det här skulle göra susen! Vore topppen med lite mer färg och ”pippi” i livet! Kram och trevlig helg! Maria H.(Gillar på instagram findus1973)

  Svara
 • Wow vilken bra tävling,
  OM jag har turen att vinna skulle jag välja detta skallet: MOROCCAN ZELLIGE efter som det härliga mönster gör mig så glad 😀

  Svara
 • Nu när värmen kommer så skulle en PILION PInk matcha både mig och göra min dotter glad då hon gillar denna färg. En färg som passar alla tillfällen med en färgklick i tillvaron.

  Svara
 • Wow vilka skal, svårt att välja bara en;) Men det skulle nog bli FASHION CASE A/W16 IPHONE 7 PLUS MARRAKECH då jag varit lite sugen på ett sådant kakel men inte riktigt vågat att ha det. Kan börja med ett skal så kanske man vågar ha detta mönster i ett badrum senare……
  Hälsningar Anna

  Svara
 • Åh va många snygga skal det fanns helt otroligt!
  Men denna snyggaing fall mig mest i smaken sober men ändå med stänk av guld me like 🙂
  https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-ss17-iphone-66s-royal-grey-marble/

  Följer dig sedan länge på instagram men nu även Ideal 🙂
  Kram Annelie Gniztra

  Svara
 • Mobilen fungerar bra
  Men att pimpa upp den är vad jag skulle föredra
  Viktigt är att man skyddar både bild och tal
  Drömmer därför om ett vackert rosa iDeal Of Sweden marmor skal!
  För iDeal of Sweden är för min blick, skalet kommer bli min stora vårkick o lilla färgklick
  Hoppas ni stjärnor ser min goda karma, för dessa vackra skal har mig lyckats tokcharma.

  Följer IdealofSweden på instagram!
  Min instagram: @MaddeBjording

  Kram!

  Svara
 • Tropical Dots! Fräsch design med härliga papegojor på. Perfekt med uppiggande färger lagom till sommaren och så mycket skojigare med piffiga fåglar än det stilrena jag har idag. Både jag och barnen (!) kommer älska det.

  Svara
 • MOSAIC – det känns helt rätt till sommarens beach gear! Till stranden, strandklänningen, strandväskan, strandhandduken, flip-flopsen, solglajjorna – och goda luncher på härliga strandcaféer 😀 Wow vilken feeling jag får – redan!!! Sommar, I’m ready!

  Följer sedan tidigare som @mikkimuz på IG

  Svara
 • Åhh skulle älska en med mosaik på! Men det är svårt att välja! Alla är så fina! Följer på insta: amandalotta

  Svara
 • Föjer på insta (jrandeblad)

  Skulle välja ett Fashion Case Ocean Marble!

  Svara
 • Ocean marble- så klassiskt, så snyggt!

  Svara
 • Ocean marble! Snyggt och grymt för en havstjej! Dessutom vore den guld värd för en slarvfia som jag…..ännu har jag inte krossat min mobil och jag hoppas att jag slipper tack vare detta snygga fodral! Följer på instagram (aneritrea)

  Svara
 • Pink marble till IPhone SE skulle jag välja. ❤️

  Svara
 • Jag hade valt det här skalet om jag vann
  https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-aw16-iphone-66s-plus-carrara-gold/

  Så snyggt och fint till sommaren.

  Håller tummarna på att jag vinner.
  Ha en trevlig måndagskväll.

  Svara
 • Det finns så mycket fina skal hos Ideal of Sweden men min absolut första val hade helt klart varit Pilion Pink Marble skalet då det var just det skalet som gjorde att jag fick upp ögonen för Ideal of Sweden. Just det skalet känns så vårigt och gör ens mobil perfekt. Sedan finns det så många fler skal hos dom som man fastnar för så att vinna detta presentkortet hade verkligen gjort min dag och jag hade kunnat fylla på min ”garderob” för mobilen då det verkligen behövs. Ett nytt skal gör verkligen så mycket i ens outfit 🙂

  Följer Ideal of Sweden på instagram

  Svara
 • Det här supersnygga! https://idealofsweden.com/produkt/fashion-case-aw16-iphone-7-carrara-gold/
  Det matchar min stil, hela mitt hem och till och med min katt 😀

  puss

  Svara
 • Jag skulle välja det lätt hysteriska skalet med fåglarna, Tropical Dots.

  Idag har jag haft en sån där riktig skitdag då jag tvingats medla mellan stela kollegor som totalt saknar humor, empati och självinsikt. Däremot är de väldigt snyggt klädda, har de ”rätta” accessoarerna och skulle aldrig drömma om att ha ett ”barnsligt” mobilskal som detta. Just därför vill jag ha ett! Nämnda kollegor är betydligt högre upp i jobbhierarkin och tycks tro att en människas värde går att utläsa i lönekuvertet och genom utseendet.

  Den här 35-åriga tvåbarnsmamman jobbar på att våga kliva utanför jobbets strikta, outtalade kläd- och stilkod. Olika är väl bra? Kollegorna kommer garanterat att tycka att jag har dålig smak. Jag däremot kommer med detta helsköna mobilskal dagligen att bli påmind om att våga gå min egen väg. Heja mig!

  följer som @fru_bibbi

  Svara
 • Min favorit är: Fashion Case Galaxy S8 Royal Grey Marble! Så snyggt, precis min stil, vad jag gillar! Och det borde passa galant till min Samsung också. Tack för en alltid så trevlig och läsvärd blogg!
  Följer @idealofsweden på Instagram som elaisa_56

  Svara
 • Hej! När presenteras vinnarna av tävlingen? Eller har vinnarna kontaktats?
  Väntar med spänning! 🙂

  Du får ha en fortsatt bra dag! Kram! 🙂

  Svara
 • Hej! Vilka blev de lyckliga vinnarna?

  Svara