Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:18 | maj 5, 2017

Lång Vänskap

God fredag vacker. Allt väl?

Åh vad glad jag blir av alla kommentarer. Tack snälla att Du lämnar avtryck här. Det värmer och det känns roligare att dela med sig när man får lite feed back ❤

Jag sitter på tåget på väg till Göteborg och Marstrand. En helt magisk helg väntar med Jessica.

Jessica är min vän sedan jag var 15 år. 24 års vänskap. En av mina bästa. Vi går way back.  

Hon är ensamstående med två barn. Jobbar och sliter för att få livet att gå ihop. Inte alltid så lätt. Hon är aldrig iväg på resor, hon har inte den möjligheten alls. Hon har inte varit iväg på 15 år sedan hennes dotter föddes. Så jag bestämde mig för att ta med henne på en helhelg. Bara hon och jag. Vi ska bo på ett fantastiskt hotell på Marstrand. Äta gott, ligga i deras SPA och läsa och njuta, åka båt, läsa, sova och umgås. Jag ska skämma bort henne så mycket det bara går. Hon om någon är värd det.

Det var hennes dotter Alva-Leigh som vi bjöd med till Spanien förra sommaren. Minns hennes glädjetårar som igår.

Älskar att glädja de människor som jag älskar.

Lite kul i det hela är att jag varit med på båda Jessicas förlossningar och klippt navelsträngen 🙂


Så härligt vi kommer ha det. Vi vill typ skrika rakt ut!


Frukosten äter vi på tåget.

Måste berätta något kul. Jag tog tåget från Märsta in till stan imorse och för att komma dit i tid så skulle jag behöva ta samma buss som William och Mio. Den dom tar till skolan. När jag sa det så fick Mio panik och förklarade att jag absolut inte kunde ta samma buss som dom. Alla kompisar är på bussen och att komma med sin mamma var det värsta som kunde hända. Jag sa att alla har väl mammor och vad är så pisamt? DU, fick jag som svar, följt av, förlåt ta det inte personlig. Du är världens bästa mamma och jag älskar dig men att du ska åka samma buss med oss får inte hända. Skrattade så jag kissade på mig av denna panik. Frågade om William kände likadant och svaret var detsamma, NEJ, du kan absolut inte åka buss med oss. Sååå pinsamt. Du kommer vinka och göra slängpussar och önska oss en fin dag och det är så pinsamt. Lovade att jag inte skulle säga något alls, bara sitta på min plats och vara tyst. Men det spelade ingen roll. Att ha en mamma är tydligen sjukt pinsamt… i all fall på en buss 🙂

Slutade med att Peter körde mig till Märsta.

Igår var jag hemma med Vida. Vi hade en mysdag och pysslade och grejade. Jag passade även på att städa och tvätta. Det blev väldigt vårfint hemma. I alla fall för ett par dagar. Sen är det kaos igen 🙂

Nästa vecka ska jag fixa på altanen. Plantera blommor och ta fram utemöblerna. Förra året blev det inga blommor. Vet inte varför jag inte gjorde fint. Då stod de bruna vissna växterna från året innan i krukorna och såg sorgsna ut.

Men i år ska jag göra en oas. 


Fick en vacker bukett av Peter. Han verkar gilla mig 🙂 Han kan han… min kära man.


Önskar dig en ljuvlig fredag. Det är strålande sol i hela Sverige som det ser ut. Njut!

All Kärlek ❤


28 kommentarer28 kommentarer om “Lång Vänskap”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas ni får en fantastisk helg fina Hanna! Jag själv ser fram emot en helg med släkt och vänner i härligt vårväder. ☀️
  Kram

  Svara
 • Så härligt med lång vänskap, det ska man verkligen vårda och njuta av. Sitter i södra Sverige och här skiner inte solen…det blåser och är kallt. Fick bild av dottern som bor i Stockholm på bara ben och strålande solsken och med texten: här är det 20 grader mamsen och jag njuter 🙂

  ha en underbar helg i Marstrand!
  kramen

  Svara
 • Stockholm hör väl ändå också till södra sverige 🙂

  Svara
 • Sitter och jobbar hemifrån idag och tittar ut genom fönstret på det fina vädret som jag längtar ut till. Får passa på att äta lunchen utomhus idag. Ha en fin helg med din väninna. Kram

  Svara
 • Hehe jag hade åkt bussen och vinkat Nu ska det ut och njutas på altanen över 20 grader redanHa en toppen helg

  Svara
 • Härligt med fler pinsamma föräldrar!
  Här i södra Skåne är det mulet, 11 grader och halv storm…
  Ha en fin helg!

  Svara
 • Uuuuunderbara du som gör detta för en vän <3 önskar er en fantastisk tripp!!!

  Varm kram & mys på! <3

  Svara
 • Fantastiskt fint gjort av dig
  Hannah , du har verkligen ett
  ❤️ av guld. Pinsamma Mamman
  :)))) vilken tur att Peter körde dig 🙂
  Önskar er en underbar helg , Kram

  Svara
 • Det är fint att du tänker på oss som inte varit lika lyckligt lottade i livet, som kämpar och sliter för att få ekonomin att gå ihop, kanske pga sjukdom eller annat oturligt man kan drabbas av.
  Det är en typ av fattigdom som inte kan jämföras med svältoffer, men som innebär psykiskt lidande och mycket sorg. Jag glömmer aldrig när du lämnade en hel kasse med kläder till mig medan jag bodde i Göteborg.
  Du har ett hjärta av guld ❤️.
  Ha en härlig helg, Hannah.

  Svara
 • Du är så underbar o generös! Härligt! Ha en fantastisk helg ❤️

  Svara
 • Jag har förresten den Alicia FME i Falcon som jag älskar 🙂 ❤️

  Svara
 • Bästa och snyggaste tishan! Har den typ varje dag

  Svara
 • Ha ha ha!! Men vad fint at du respekterade killarna och att Peter ställde upp och skjutsade dig i stället!!

  Trevlig helg!!

  Svara
 • Marstrand är ju underbart, där var vi förra helgen och doppade fötterna i havet. Vågar ni också det? 🙂
  Mys!

  Svara
 • Så gulligt och omtänksamt av dig att bjuda din vän på en helgtripp. Det måste hon ha uppskattat nåt enormt! Ha det så härligt båda två. Kram!

  Svara
 • Fint av dej att du tänker på din vän.
  Njut ….och SÅ typiskt tonåringar 🙂

  Svara
 • Ååh, hoppas er helg blir gudomligt skön med massor av sol!
  Sen till nåt annat: jag lämnar och hämtar min 16åring vid skolbussen varje dag och det är absolut livsnödvändigt för honom att jag hinner att vända på bilen så att bakrutan är vänd mot bussen för det är såå pinsamt ifall dom ser mig!!??
  Så jag känner igen mig i det du skrev om dina söner, hahaha! Kanske vi mammor helst ska vara osynliga tjänsteandar åt de små liven? Finnas men inte synas..

  Svara
 • Så himla fin vän du är!

  Svara
 • Så fint gjort av dig <3
  Hoppas ni får en fin semester, njut!

  Svara
 • Hej Hannah
  Önskar dig och Jessica en underbar helg, du är en fantastiskt god kvinna!
  Snygga solglasögon, får man fråga om märke, jag behöver köpa nya nu när solen kommer till vårt land.
  Kramiz från Mimmi

  Svara
 • Jag var där i höstas på Marstrands Havs bad var där med mina bästa värdinnor så god mat och dryck ! Underbar frukost buffé ! Ha det underbart ! ☺️

  Svara
 • Underbart med så lång vänskap! ❤ Och Mio och William… jag skrattade också så jag nästan kissade på mig Vilken tur att Peter kunde köra dig

  Svara
 • Ha en riktigt mysig helg tjejer.
  Och tonårssöner….Vad ska man säga Kram på er.

  Svara
 • Vad fin du är Hannah!
  Va kul med killarna, mina hade resonerat likadant 🙂
  Hoppas helgen blir riktigt mysig.
  Stor kraaam

  Svara
 • Tack fina du för ett härligt inlägg!
  Känner igen mig – både det där med att ens barn tycker att man är såå pinsam, och det där med att som ensamstående mamma behöva vända och vrida på varenda krona för att få det att gå runt. Finns inget mer jag längtar efter än att åka utomlands med mina barn – men det går helt enkelt inte, trots att jag jobbar 100 % och verkligen försöker spara pengar. Och jag längtar till den dagen då jag kan köpa nya kläder till barnen utan att få ångest över att vi kanske inte har pengar över till mat när månaden är slut.
  Ja ja – jag är ändå lycklig som får vara frisk och ha två fantastiska barn! Detta kan man inte köpa för pengar.

  Hoppas ni får en underbar helg!
  Låter ju riktigt mysigt med Marstrand.
  Kram!

  Svara
 • Så fint du skriver om din vän :). Låter som en jättefin vänskap 🙂

  Svara
 • Det där med att plantera kanske du ska vänta med ett tag.
  Minusgrader ett tag framåt på nätterna.

  Svara
 • Så mysigt, ha en härlig helg! Kram

  Svara