Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:30 | maj 15, 2017

Byracka

Nu har lugnet lagt sig. Alla barnen är i sina sängar och jag och Peter har kurat upp oss i soffan för att se ett avsnitt Billions. Kvällarna är våra om inte jag somnar med tjejerna. Vilket jag ofta gör men ikväll väckte William mig för han behövde hjälp med en gymnasiegrej. Det var tur 🙂

Behövde en stund med min man. Trots att vi inte säger så mycket så är kill på ryggen och håret mysigt och bara närheten av varandra räcker gott och väl.


Hämtade Liv från skolan och tog en fika med henne på RC. Vi tog en liten egenstundtimme innan det var dags att åka till förskolan för utvecklingssamtal med Vida.


Kom sen hem till en vacker blombukett från tjejerna som har Ängelholms bästa butik. AnyDay. Tack ❤


Nåt annat som värmer hjärtat är när man får en Filåt-lapp av Liv efter att hon bråkat på mig och sagt att jag var dum. Hur gulligt?!

Liv och Vida önskar sig en hund väldigt mycket. Vi brukar sitta på datorn och ta fram lite bilder på hundar vi vill ha. Jag och Liv gillar mellanstorlek på hundar. Peter tycker vi har så dålig koll på vad som är en riktig hund. Råttor kallar han dom.

Vi vill ha en mops men Peter vill ha en stor Rottweiler, Ridgeback eller annan stor ras.


Liv hittade den här bilden och tyckte det var så kul att lura Peter att det var den vi drömde om. Lär ju drömma mardrömmar om inte annat.


Puss och god natt ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Byracka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahahaha. Vilken skön humor ni har ❤️❤️❤️ God natt fina och dröm sött 🙂

  Svara
 • Kolla efter en hund som passar er livsstil, läs på om rasens egenskaper behov mm , och därefter välja ras och storlek. Lycka till nu med sökandet!
  Mvh heidi

  Svara
 • Åh såna lappar 🙂 Går rakt in i en 🙂

  Svara
 • Haha, ja den hunden är inte den sötaste jag skådat! Mopsar, fransk bulldog och Boston Terriers gillar jag och även råttornas råtta chihuahua. Kusinen har två jättefina.

  Svara
 • Jag vill tipsa om rasen Bolognese! En relativt lätt ras som är mkt anpassningsbar, kräver lagom motion och mkt familjevänlig. Pälsvården ca någon timme i veckan. Säkert roligt för tjejerna att hjälpa till med detta . Tack för en trevlig blogg! Kram

  Svara
 • Hej! Vi har faktiskt en riktig råtta som husdjur och den är precis lika tam, kelen och rolig som en hund.
  Först var jag rädd för honom och tyckte de var otäcka djur men idag älskar jag honom nästan lika mycket som mina barn, hehehe. Lejonbeirger tycker jag är en helt fantastisk fin hund. Stor grandiös familjehund. Min man är allergisk tyvärr mot hundar annars hade jag försökt fjäska mej till en sådan.

  Svara
 • Hunden ” Tollare” är väldigt fin & mysig. Dock behöver den ”jobba” lite och få stimulans. Men härlig hund. Annars finns det fina hundar på Hundstallet i Stockholm som förtjänar en andra chans. Kram

  Svara
 • Nej skaffa en chihuahua. Stor hund i liten förpackning underbar ras praktisk ta med när man reser.

  Svara