Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | maj 17, 2017

Kladdkakemuffins 

I samarbete med Electrolux 

 

… då blir det bra när jag bakar 🙂

I samarbete med Electrolux så har jag fått prova flera av deras köksprodukter. Jag har aldrig haft eller provat en köksassistent förr. Har bara sett alla bak- och matproffs använda dem. Har dock alltid velat ha en så den har jag på min önskelista.

Bakade kladdkakemuffins med AssistentPRO. Så enkelt och smidigt. Bara att blanda i alla ingredienser och så sköter AssistentPRO jobbet. Inget gegg med slevar och händer.

Den har en lyftfunktion för skålen så man lätt kan ta ut smet och deg samt blanda ner mer ingredienser utan att den blir svajig. Tycker om att den inte är så vansinnigt stor. Den är nätt och smidig. Andra assistenter som jag sett är så stora och otympliga. Timer och andra bra funktioner har den också. Proffsig. Jag känner mig i alla fall sjukt proffsig.

HÄR! Kan du läsa mer om den.

Kan du se mig i Hela Sverige Bakar? 🙂

Kladdkakemuffins ca 12 stycken

 

 • 100 gr Smör
 • 2 ägg
 • 3 msk kakao
 • 3 dl strösocker
 • 1 msk oboy
 • 1 tsk vaniljsocker
 • 1 krm salt
 • 1½ dl vetemjöl

Sätt ugnen på 200°. Smörj en muffinsplåt med 12 formar. Smält smöret i en kastrull och blanda med de övriga ingredienserna i assistenten. Låt den göra jobbet och blanda om till en slät smet. Häll smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt svalna. Garnera med jordgubbar och servera med en kula vaniljglass.

Kram ❤️
Advertisement


3 kommentarer3 kommentarer om “Kladdkakemuffins ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men gud va mumsigt Hannah , sätt på kaffet 🙂 ❤️

  Svara
 • Använder du en muffinsplåt el pappersformar? ser smarrigt ut

  Svara
 • En sån där mjuk ”plast”plåt för muffins. Kram

  Svara