Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:08 | maj 23, 2017

I min kupa

God kväll fina. När middagen var bortdukad och de stora dragit sig undan på sin rum och de små sprang och busade i trädgården och i grannens vattenspridaren… med kläderna på, DÅ lade jag mig i ”kupan” i kvällssolen. Blundade och bara njöt av alla skratt, surr från bina i mina växter och fågelkvitter. Det var helt ljuvligt. Men det varade inte så länge. Så klart 🙂 Alltid nån som ropar MAAAMMAAAAAA!!!


Har gått och lagt mig nu och somnar snart. Är så galet trött hela tiden. Skulle kunna sova dygnet runt. Har längtat halva dagen efter att få stoppa in öronpropparna och sova 🙂

Godnatt ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “I min kupa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas du vaknar pigg och med massa ny energi <3

  Svara
 • Hej. Tänkte bara fråga om tävlingen med ideal of sweden är avgjord Hittar inget, tänkte om jag missat. Mvh Louise

  Svara
 • Hoppas du e piggare idag 🙂
  Kanske är bebis på G..
  Kram

  Svara
 • Är det något som tynger dig något du tänker på mycket? Det drar ur en massa energi och man vill helst sova. Våra tankar får härja många gånger fritt med oss och då blir det depressioner och ångest.

  Svara
 • Finaste Hannah ❤️

  Svara