Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | maj 23, 2017

Sameblod

Hej min vän. Hoppas att du mår bra och känner dig vid gott mod.

Här är det full fart. Mycket som händer. Förändringar med jobb och annat som gör mig ledsen men jag tror att allt samverkar till det bästa. Så är det bara!

Gårdagen var balsam för själen. En eftermiddag och kväll med mamma och syster. 


Vi åt ännu lite mer efter några timmar på stan. Kronärtskocka med citronsmör. Sen var det dags att äntligen se filmen Sameblod. Har länge velat se den. Det var som att uppleva min mormors barndom på film. Triss i Graaf ❤

Kan man ana att jag somnade till i solen i helgen. Inte bra. Helt bränd blev jag. Låg där i knappt en timme och det var molnigt. Solen är så stark. Viktigt med solkräm. Gärna 50. Jag som alltid tjatar om det och förespråkar hur viktigt det är och så gör jag så här. 

Vilka slöa veckor vi har framför oss. Två långhelger på raken och sen sommarlov för barnen. Skola och förskolan är stängd torsdag och fredag denna vecka och måndag och tisdag nästnästa vecka. Nu räknar vi ner till Spanien. Inte många veckor kvar nu tills vi åker dit hela familjen. Tjohooo!

Har du något semester planerad?

I helgen fick jag en burk av syrrans nya naglar- och hårtabletter. Med tanke på hur hennes naglar nu ser ut och för att inte tala om hennes hår så tänker då jag äta dessa varenda dag. Nu håller jag tummarna för mina naglar och mitt hår. Jag har varit lite risig i själen vilket visat sig fysiskt. Mitt hår har gått av på flera ställen så nu har jag en ofrivillig lugg och naglarna bara går av och skivar sig. Men nu hoppas jag att allt hämtar sig.

Hörs om en stund igen.

All Kärlek ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Sameblod”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, det där måste jag också testa! Det känns som om jag tappat jättemycket hår under den senaste tiden, det började redan under hösten. Jag funderar om orsaken kan vara stress? Jag har alltid upplevt mitt hår som tjockt och starkt, men nu är det sig inte likt…… Tack för en fin blogg, jag läser varje dag <3

  Svara
 • Sommaren är spikad. Lite lata dagar på landet. Sen brassar vi ner till Mallorca i 10 dagar för att flyga direkt till rivieran och möta upp våra vänner för 10 dagar i vår lilla byhåla där. Underbart!

  Fick också lite sol på näsan i helgen, röd nu såklart.
  Ämnar se Sameblod så fort jag får med mig någon dit.

  Svara
 • Ta hand om dig Hannah ❤️

  Svara
 • Kram! <3

  Svara