Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | maj 24, 2017

Always

I samarbete med Bravardag.se

Hej min vän. Hoppas allt är bra med dig. Nu tar jag helg. Efter en så fin och rolig dag som idag så gör jag det med ett extra leende. Ler iofs alltid när det är helg. Men idag blev jag extra glad av att träffa alla härliga tjejer som kom till butiken. Tack!!

Vill i samarbete med Bravardag.se lyfta upp en grym film som Always har gjort. Apropå tjejer.
Du måste kika på den HÄR!

https://www.youtube.com/watch?v=L3BjUvjOUMc

Girl power!

Känner så igen just det där med att vara ”brudig”, skratta som en tjej, spring som en tjej och alla andra exempel de tog upp i filmen. För visst har det alltid varit så och är så. MEN det som gladde mig var att när de bad väldigt unga flickor att springa och slåss som en tjej så var det inte alls som när de vuxna imiterade en tjej. Förhoppningsvis växer den generationen upp med att våga vara sig själva och att förstå att vara en tjej är inget som är mesigt.

Mina killar hade en fotbollstränare, som var grym, men drog dessvärre många paralleller till tjejer när de spelade dåligt. Då skrek han, ”Tjejer, släng handväskorna och börja spela på riktigt!!” Skrattade åt det då men nu när jag ser filmen och faktiskt tänker till så är det inte okej ju.

Samma sak när man hör kommentaren ”Har du mens eller?!”, ”Sluta grina som en tjej/kärring!” Känner du igen det? För visst har man hört det på skolgården mm.

Jag vill att alla mina barn ska växa upp som starka och självständiga individer. Kille som tjej. De ska älska sig själva, se och känna sitt enorma värde och inte låta andra trycka ner dem.

Kanske inte är det alltid så lätt att veta om man gör rätt men det viktiga är att barnen varje dag får höra att de är älskade och värdefulla och att de kommer ta sig igenom även de mörkaste av dagar.


✌🏻✌🏻✌🏻

Men åter till just oss tjejer. Vi brudar. Vi coola och starka kvinnor. Vi ska våga stå upp mer för oss själva och för varandra och låta våra flickor växa upp med insikten och känslan av att de är minst lika mycket värda som de med snopp 🙂

Med kampanjen #LikeAGirl vill Always lyfta fram att göra något som en tjej aldrig ska vara något negativt. För så klart det inte är det! Gillar Always always 🙂 

Kram ❤


5 kommentarer5 kommentarer om “Always”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va rätt du har ☺. Det är fruktansvärt viktigt att barn blir sedda, får höra att dom är älskade och värdefulla. Bygga ett själv utifrån det . Då kan man navigera sej fram i livet med ett starkt och äkta ” self”. Kommer själv från en barndom utan kärlek, alkohol, blev matad som en hund, nonchalerad osv. Många av oss överlever inte för känslan och hjärntvätten att man är totalt värdelös tar över. Blir så glad när jag läser inlägg som detta. Jag känner så starkt för barn. Kram !

  Svara
 • Ja det är otroligt viktigt att visa barnen att man älskar dom, att bekräfta dom!
  Alla är lika mycket värda!
  Ha en skön sommar!
  Kram Susanna
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Du verkar så stark och driven ✨ You go girl! ❤️ PS. Dessutom är du väldigt vacker!

  Svara
 • Har en dotter på 12 år. Brukar lite då och då ta upp saker som att hon aldrig ska ta skit, att hon bestämmer över sin kropp och att man alltid ska vara ödmjuk och inte dömmande. Lika bra att nöta in då det är ett tufft klimat idag bland våra barn/ ungdomar. Och alltid ge villkorslöst med kärlek❤

  Svara
 • Har även en son på 17 som får samma ”behandling” som 12-åriga dottern. Viktigt för både killar och tjejer så klart.

  Svara