Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:25 | maj 26, 2017

Vackra fransar

I samarbete med Yves Rocher

God fredag min vän. Njuter du av helgen? Vad har du för dig?

Jag, familjen och Lenita med hennes barn har det så galet mysigt. Du vet ju hur mycket jag älskar att ha fullt hus och barn överallt, sena kvällar, grillning och skratt. 

Men nu till lite yta för det gillar jag också 🙂

Måste ju få med sminktips och ytligheter i min slapparhelg. Bara för att jag mest hasar runt icke så uppklädd och dressad här hemma så piffar jag mig med lite smink.

Jag får alltid många frågor om vilken mascara jag använder och hur jag gör för att få så långa fransar. Nu har jag långa i mig själv men mascara och andra knep gör dem så klart längre och finare.

I samarbete med Yves Rocher har jag fått testa deras nya mascara som vunnit priser för bästa mascaran och jag kan inte annat än att hålla med.


Prisbelönta mascara Vertige Longueur! Vinnare av Tara beauty awards 2016, Årets mascara i Damernas värld 2016 och 5 plus i Aftonbladet.

Jag måste ha en smal och hård borste och det har denna. Då kommer man åt längst in vid fransraden och fransarna separeras. Den här mascaran förlänger, böjer och gör fransarna precis som jag gillar dem.


Ett tips som jag har är att pudra fransarna innan du målar dem. Kanske har man använt ögonkräm och fransarna är lite ”fettiga”. När de pudras så fastnar mascaran bättre.


Jag målar även två, tre lager. Tänk alltid lager 🙂 då bygger du upp en fin längd och effekt.

Vill du också prova den här grymma mascaran så ger nu Yves Rocher dig bästa erbjudandet. För 99 kr blir den din. Då ingår även frakt. Så inga andra kostnader tillkommer och du förbinder dig inte till något.

Klicka HÄR! så hittar du erbjudandet.

Stor Kram ❤


18 kommentarer18 kommentarer om “Vackra fransar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilket bra tips med att ta lite kräm på ögonfransarna, det ska testas!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara
 • Nej ingen kräm då fastnar den inte lika bra. Du ska pudra så de är torra. Kram

  Svara
 • Haha okej då testar vi puder då! Kram

  Svara
 • Så viktigt med rätt borste!Ser långa men ändå naturliga ut.Det värsta jag vet är”fakefransar” Tror den här kommer passa mig perfektTack för bra tips

  Svara
 • Förstår om den är bra men mascaran kan ju aldrig göra stråna längre eller skulle dom växa av den? Kanske se längre ut?

  Svara
 • Du är vacker! Både med och utan smink. Hoppas du har en skön helg.

  Svara
 • Hej, jag o dottern hänger ute på landet hos mina ex-svärföräldrar, jättehärligt soligt väder o jag har fått skön springtur! Och så har jag precis beställt mascaran fr YR 🙂
  Ha en fortsatt trevlig helg! Kram kram

  Svara
 • Du har jättesnygga fransar!! Tror inte mina är lika långa med har beställt mascaran….gillar också smala borstar. Trevlig helg!

  Svara
 • Mina fransar är inte så långa & kvittar egentligen vilka mascara jag har. Men beställt en sån där ändå haha! Alltid kul prova nått nytt
  Du har alltid så fina smycken – varifrån är de fina örhängena & vilken storlek/modell är det ifall de finns olika? 🙂 Och vilken längd har du på ditt fina Dove halsband?

  Svara
 • Tack Carro. Mina örhängen har jag köpt på Other Stories. De har många fina smycken där. Jag har 45cm kedjan till min duva. Stor Kram

  Svara
 • Snåla berätta vart alla dina fina vardsgssnyvken kommer ifrån!!

  Svara
 • Mina örhängen kommer från Other Stories. De har jättefina enkla smycken till bra priser. Halsbandet med stjärnan är från Femme Collection och duvan från Emmaisraelsson.com Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Gillar verkligen din blogg Du skriver om både familjen o jobbet i en ärlig ( verkar det som) blandning. Btw jag har beställt mascaran som du gillar, hoppas att jag också gör det, spännande.
  Fortsatt trevlig helg till dig o din familj. /Åsa

  Svara
 • Du har så fina fransar, mycket finare än såna där tjocka långa fakefansar som en del har, gillar inte fake, finare med naturliga och målade. Den mascaran vekar riktigt bra, verkar förlänga ordentligt och priset var ju wow..99 kr för en bra mascara!?..låter nästan för bra för att vara sant 😉 Måste testas. Tack!

  Svara
 • Hej bästa Hanna,
  Vet du om mascaran är vattenfast eller ej?? Var inne på YR hemsida, men hittade ingen info där heller!!
  Kram,
  Laila

  Svara
 • Hej Laila, den är inte vattenfast. Kram

  Svara
 • I säkert 20 år har jag letat efter en mascara som får mina korta och ljusa och tunna och hala fransar att se fina och långa ut men aldrig hittat någon som varit riktigt bra. Tills idag när jag testade den här som du tipsade om! <3 Den är på riktigt helt fantastisk. Så bra att jag redan har beställt en till ifall de skulle ta slut, haha.
  Du är så otroligt vacker Hannah. Dels för att du faktiskt ÄR vacker på utsidan, men mest för att du verkar vara en så fin människa som bjuder på dig själv och delar med dig av ditt liv och visar att även vackra och kända personer har ett fint hjärta och ett stökigt hem 😉 Men mest av allt tycker jag att du verkar vara en så fin mamma som tar dig tid för alla dina barn <3

  Svara
 • Fick hem mascaran inom några dagar och den är helt suverän! Tack snälla Hannah för tipset, nu behöver jag inte leta mer efter en mascara som gör vad den lovar 🙂

  Svara