Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | maj 27, 2017

ABBA

God lördag min vän. Wow vilken helg. Blir helt till mig av det här härliga vädret. Trots att jag svettas värre än någonsin och jag ser mer och mer ut som en blöt katt så njuter jag.

Just nu sitter jag på tåget in till Stockholm. När jag fyllde år så fick jag i present av Jessica att hon och jag skulle gå och se Mamma Mia The Party. ABBA fans som vi är. Idag är det äntligen dags ❤

Lämnade Peter med huset fullt av barn. Igår kom mina två älsklingar Tristan och lilla Charlie till oss och har bott över. Efter att Lenita och hennes barn åkt så kom det nya 🙂 Aldri en lugn stund i vårt hem. Precis som jag gillar det. Om inte annat så älskar barnen det. 


Men innan Lenita åkte hem så åt vi lunch på Våfflan. Hela bunten. Fick t.o.m. med mig mina stora killar. Det är inte varje dag det händer. Pinsamt ju att visa sig ute med mig och Lenita med våra utsvängda jeans. Ha ha. Men det gladde mig. Älskar när vi alla är tillsammans. Vi är iofs alltid det men i olika rum och platser i huset 🙂 


Poppiga morsor. 

Igår kväll hade vi ansvar för Minigolfen i Sigtuna. Varje år har man sina tider då man ska stå där för Sigtuna IF. Mio och William stod i kiosken och jag vakade vid sidan om. 

Peter var hemma med de små och vi hade tänkt byta av varandra men istället kom han och flickorna ner med en picknickkorg med massor av gott och så var vi där allesammans. Kunde inte haft det bättre. Tristan och Charlie kom dit också och de små spelade minigolf och de stora jobbade. 
När vi stängt igen Minigolfen for vi hem och la oss på soffan. Kollade film, åt chips och somnade gott.

Nu är jag framme med tåget. Hörs lite senare.

Ha en underbar dag och var rädd om dig.

All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “ABBA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha kul att södra Sverige har sommar medan vi i norr har typ vinter!! Är i Gällivare hos svärmor och det är 6 grader, mulet och blåser kallt

  Svara
 • Jättefina örhängen du har! Vart kommer de ifrån?

  Svara
 • De har jag köpt på Other Stories ❤ kram

  Svara
 • Man brukar ju säga att ögonen är själens spegel. Och det är något med dina ögon som visar sorg. Vet ju inte vad det är men det är någon sorg eller smärta i blicken som är annorlunda än förut. Hoppas du får en bra helg och ta det lugnt och ta hand om dig.

  Svara
 • Hej! Vilka mysiga bilder <3
  Jag undrar vad det är för vit/svart mönstrat linne/blus o vilken svart kofta du har på en bild? Är det från Femme coll.? Ha en finfin dag!! Kram

  Svara
 • Tack 🙂 Båda är från Femme Collection. Kate Dress (sprinkle seed) och kofta från hösten 2015. Kram

  Svara
 • Hannah! Nästa år kommer en uppföljare av mamma Mia filmen på bio! Hur fantastiskt?

  Svara
 • Älskar också ABBA, tycker den musiken håller än idag. Well mina barn kanske inte håller med,haha.

  Tack för tipset med puder på ögonfransarna, blev kanon!
  Kram

  http://www.jagraktuppochner.se

  Svara