Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | maj 31, 2017

Träning mellis och energi

I samarbete med Naturdiet

Hej min vän. Har precis kommit från en timmes styrketräning på WE och ska strax iväg in till stan på ett event med syster.

Perfekt för mig att ta Naturdiets nya mealbar med smak av choklad, Double Chocolate. Det dröjer några timmar innan vi ska äta och jag behöver energi efter träningen.

Viktigt att poängtera är att jag inte utesluter någon måltid och ersätter med en shake eller bar utan det är ett komplement vissa dagar då jag är på språng, har tränat och behöver en snabb energi- och näringskick.


Den nya smaken på shake är Pear & Vanilla. Päron och vanilj är en god kombo. Den och mintchokladen är mina favoriter.

Är jag inte på WE så kör jag träningen ute på altanen om vädret tillåter. Som i helgen när solen sken.


Både baren och shaken har lågt sockerinnehåll men högt protein- och fiberinnehåll som ger en bra mättnadskänsla. Ett bra alternativ istället för energidrycker fulla av socker. Läs mer HÄR!


Är stolt över mig själv att tränar och håller mig sund… I alla fall under veckodagarna. Helgerna är mina heliga frossar- och slappardagar 🙂 men nu när jag blivit så hurtig så klämmer jag även in träning på helgen. För ju mer man rör sig desto mer kan man njuta av livets goda.

Kram ❤️

var tsCsId=17612103;


2 kommentarer2 kommentarer om “Träning mellis och energi”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Vad duktig du är! Bra jobbat!!
  Vad kör du för övningar hemma? Vore kul med tips
  Kram

  Svara
 • Googla så hittar du jättebra övningar

  Svara