Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:46 | juni 1, 2017

Kärt barn…

… har många namn.

Ja många namn har vi på vår snippa. Snippa säger jag för det namnet använder flickorna. Vad har vi mer, muff, muffla, vagina, framstjärt, slida, murra, grottan, bävern, blomman, korvbrödet, skruttan. Nåt mer namn?

I samarbete med DeoDoc bjöds jag, syrran och ett gäng härliga tjejer på middag på Punk Royal av de två systrarna som ligger bakom DeoDoc.

Hedieh och Hasti heter systrarna bakom DeoDoc. Hedieh är läkare och Hasti ekonom. I flera år har det arbetet och forskat med erfarna gynekologer och läkare. De vill ta fram de bästa intimhygienartiklarna på marknaden. Och de har lyckats. 

Snyggt förpackade, naturliga, rätt PH-värde (många av alla olika apoteks intimtvålar har fel PH) och får vår snippa att må bra och dofta gött  🙂 Bordplaceringen var söta ballonger med våra namn.


Fina Margaux, syster och jag.


Så god mat. Har aldrig varit med om något liknande. Massor av smårätter. 


Den första lilla rätten matade servitören alla med, den andra fick man på handen och en rätt åt man med en blå plasthandske, för bestick fanns inte. 


Jag älskar att lyfta fram kvinnor som dessa systrar. De hade en idé och de lade sitt liv i att göra den verklig. De är så grymma. Blev imponerad när de berättade om produkterna.


Sophia och Maxinne. 


DeoDoc finns på Åhléns, de flesta apotek samt hos Lyko.

Ta hand om snippan 🙂

Kram ❤️


2 kommentarer2 kommentarer om “Kärt barn…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Deo för Fiffi? Näää!!
    Så tramsigt!

    Svara
  • du har säkert hört det, från din Norska vännina Hannah ,men inorge kallar vi det tissen samme på tjej och kille, inget konstigt, perfekt namn tycker jag 🙂 annar gillar jag fiffi men det skulle jag aldrig säga om det var en liten tjej, det kan jag kalla min egen bara för att jag tycker det är lite gulligt 😉

    Svara